citoles cilraleks in muadili.ayni yani.bende hamilelikte o kullanmıştımHamilelikten önce bi dönem misol 50 mg kullanıp iyi olunca bırakmıştım gebelikte aynı sıkıntılar olunca dr yine onu verdi bu kez hiç rahatlatması geçen hafta psikiyatri randevum vardı salı günü doğuma gideceğim korkuyla baş edemiyorum deyince rexapin verdi akşamları almam için birde citoles 10 mg yazdı ama doğumdan sonra başla dedi böyle yani
İns olmaz fakat her doktor farklı söylüyor.benimki proftu ve ilk dört ayi atlatmissin sen dedi ikinci trimesterdasin fakat ilac için genelde biz ucu beklioruz demişti buna rağmen riskleri anlattı ama ilaç kullanip çocuğu olanların torunlari bile oldu çok hastam var dedi yani ilaçla doğum yapanEvet ondan sonra 8 ile 12. Haftalar dayanabilirsem içmem sonra kötü olursam içerim diyorum bende. Organlar olusmaya basladı ama doktorum ilacı hemen kesmekten yana olmadı. Azaltalım 8. Haftadan önce anneden bebege kan geçmiyor zamanımız var dedi.. aklıma da takılmıyo değil bebegime zararı olmaz insallah.
Canım evet internet üzerinden araştırma yaptinmi hiç hep riskleri var kalpden delik olmasından akciyer sorunları falan o yüzden tedirgin oluyoruz aslında diğer hastalıklar için ilaç sakıncaları busekilmi bilmiyomOna bakarsanız sadece antidepresan degil ki olay. Baska bir sürü hasta insan var en basındna beri ilaç kullanmakta olan. Epilepsi hastaları kronik bagırsak hastaları böbrek hastaları vs. Antidepresan olunca adı sanki lüks gibi görülüyo ama değil yani ruhsal hastalıklar da gerçektir malesef yasamayan bilmez o kdar.
Heralde öyle. İlaç ilaçtir yani hepsi riskliCanım evet internet üzerinden araştırma yaptinmi hiç hep riskleri var kalpden delik olmasından akciyer sorunları falan o yüzden tedirgin oluyoruz aslında diğer hastalıklar için ilaç sakıncaları busekilmi bilmiyom
Az kaldi canim dayan. Uyumaya calis sonrasında zaten ilaca baslicaksin kalmicak bunlarKendimi hiç iyi hissetmiyorum salı günü Allah izin verirse doğuma girecegim çok korkuyorum içim huzursuz hayırlısıyla atlatsam beni neler bekliyor
Gece uyuyorum ya ona şükrediyorum gündüz uyursam bütün gece dolanırım neden böyle oldu bilmiyorum bu moddan çıkamıyorum içim çok sıkılıyor korku bütün vücudumu kaplıyor son günler diye böyledir insallah dediğin gibi olur canımAz kaldi canim dayan. Uyumaya calis sonrasında zaten ilaca baslicaksin kalmicak bunlar
Canım huzursuz olma bak çok şükür bebeyin sağlıklı daha ne istiyorsun kendini telkin et korkulacak birşey yok hepimiz doğum yapıyoruz biraz telkin et kendini bak ne güzel maşallah meleyini kucağına alacaksın bu çok heyecanlı bir bekleyişKendimi hiç iyi hissetmiyorum salı günü Allah izin verirse doğuma girecegim çok korkuyorum içim huzursuz hayırlısıyla atlatsam beni neler bekliyor
Çok şükür tabiki de içimdeki korku beni çok telaslandiriyor için içime sığmıyor ağlamak istiyorum sürekli çok gerginim normal insanlar gibi olmak istiyorum artık sanki bütün hamileler mutlu tadını çıkarıyor bende öyle olmayı isterdim doğuma keyifle gülerek girmeyi Allahım büyük yardım edecektirCanım huzursuz olma bak çok şükür bebeyin sağlıklı daha ne istiyorsun kendini telkin et korkulacak birşey yok hepimiz doğum yapıyoruz biraz telkin et kendini bak ne güzel maşallah meleyini kucağına alacaksın bu çok heyecanlı bir bekleyiş
Merhaba ben iki gebeligimde de dusuk dozda kullandim.Bu sertralin etken maddeli bir ilac.Gebelikte denenilirligi en yuksek etken madde.Kar zarar dengesi kurdu kadin dogumcum ve psikiyatristim.Icinde bulundugum durumun bebegime daha cok zarar verecegine karar verilip recete edildi.Durumun benimki kadar agirsa verirler sana da.Merhaba lutsal kullanan varmı hamilelikte nasıl Bir ilaç OKB takıntı hastasıyım kortizon hormonun çok yüksek bebek istiyorum yardım lütfen anti depresan kullanan ve sağlıklı bebeyi olan varmi
Ben.Majör depresyon olup hamile olan varmı
Ağır cnm ihtiyacım var sitres yapıyorum çok inşallahMerhaba ben iki gebeligimde de dusuk dozda kullandim.Bu sertralin etken maddeli bir ilac.Gebelikte denenilirligi en yuksek etken madde.Kar zarar dengesi kurdu kadin dogumcum ve psikiyatristim.Icinde bulundugum durumun bebegime daha cok zarar verecegine karar verilip recete edildi.Durumun benimki kadar agirsa verirler sana da.
Sonrasında ictinizmiBen.Daha dogrusu iki gebeligimde de ilk on iki hafta ilac icmedigimden hortlamisti major depresyonlarim.Hamilelik hormonlarinin da etkisiyle cok agirdi depresyonum.Cok sukur gecti gitti
İnan depresyonda olan herkes der keşke bende normal insanlar gibi olabilsem ne yazikki olamıyoruz yuzdun yuzdun sonuna geldin Allah buyukÇok şükür tabiki de içimdeki korku beni çok telaslandiriyor için içime sığmıyor ağlamak istiyorum sürekli çok gerginim normal insanlar gibi olmak istiyorum artık sanki bütün hamileler mutlu tadını çıkarıyor bende öyle olmayı isterdim doğuma keyifle gülerek girmeyi Allahım büyük yardım edecektir
Iki gebeligimde de ictim,mecburdumSonrasında ictinizmi
Cok sukur 12 haftan dolmak uzere.Benim major depresyondu agir kusmalarim mide bulantilarim da vardi.Hep serum takiliyordu.Evde tavana bakili yatiyordum.Hicbirsey yapamiyordum.Major depresyon ruhun kanseridir.Strese bile raziydim.Yasayan oluydum.Nasil gecti gitti hepsi sukurler olsun.Buyugu bir ay sonra 4 yasinda olacak,kucugu 16 aylik.Izliyorum izliyorum oyle buyuk bir mutluluk ki gecti gitti iste diyorumAğır cnm ihtiyacım var sitres yapıyorum çok inşallah
Geçmiş olsun cnm benim hem takıntı hem sitres zorlayıcı ölüm daha güzel inan şuan hamileyim çok zor geciyo biraz daha dişimi sıkıp ilaca başlamak istiyorum ilacida göze alamıyorumCok sukur 12 haftan dolmak uzere.Benim major depresyondu agir kusmalarim mide bulantilarim da vardi.Hep serum takiliyordu.Evde tavana bakili yatiyordum.Hicbirsey yapamiyordum.Major depresyon ruhun kanseridir.Strese bile raziydim.Yasayan oluydum.Nasil gecti gitti hepsi sukurler olsun.Buyugu bir ay sonra 4 yasinda olacak,kucugu 16 aylik.Izliyorum izliyorum oyle buyuk bir mutluluk ki gecti gitti iste diyorum
Yani 12. Haftadan sonramı içtiniz demek istedim bide hangi ilaç kaç mg tereddutlerimi kırmak için soruyorumIki gebeligimde de ictim,mecburdumi
Ben canim .Iki gebeligimde de emzirme donemlerimde de 50 mg.lustral kullandim.Agustosta 4 yasinda olacak oglum yeni yeni cumle kurmaya basladi.Biraz ilactan mi konusamadi diye ara ara stres yapiyorum ama babasi da 4 yasindan sonra konusmus.16 aylik oglum da sadece anne diyor simdilik.Gelisimlerinde,zekalarinda problem yok dedi dr.lari.Bende 15 haftalık hamileyim kızlar.Psikiyatri ve kadın doğum kontrolünde lustral 50 mg kullanıyorum hamileliğin başından beri.Doktor gelişiminin ense kalınlığının normal olduğunu söyledi psikiyatristimde hamileliğin tamamında ve emzirme sürecinde kullanabileceğimi söyledi sürekli kontrole gidiyorum her iksiinede aksatmadan.Benim durumumda olan var mı gebeliğin başından beri ilaç kullanan ve emzirme döneminde ilaç kullanan.Doğum sonrası bebekte herhangi bir sıkıntı oluştu mu?Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?