Mesela ne o gereksislikler cnm ...bendede yoktu oğlumu 22 ay emzirdim 22 aylıkken kps çalışmaya başlamıştım hem çocuk hem stres kaldiramadim oldu...ve ilaçla duzelmistim.bi bıraktım hemen başladı tekrar illet resmen ve şekil değiştirdi şimdi ilackada tam gecmioAmin canım inşallah ilaçsız olmuyo gerçekten iki çocuğum var onlarda böyle değildim sonradan başladı çok zormuş damdan düşenin halini damdan düşen anlar gerçekten anlıyorum beynimin içi bütün gereksizliklerle dolu
Altı ay zorladım çok zorladim.ama artık dayanamicam deyip aglamalara girince olmadı başladım isteDayanabildiyseniz ne mutlu size
Takıntı titizlik var kaygı var hata yapma korkusu bir seyleri eksik yapma biraz dayancam üç olsun iyi olmazsam ilaca basliycam böylesi bebek için sakıncalı yoğun sitresteyim önce direncem kesin karar verdim bugün sonra iyi olmazsam tevekkül Allahim ilaca basliycamMesela ne o gereksislikler cnm ...bendede yoktu oğlumu 22 ay emzirdim 22 aylıkken kps çalışmaya başlamıştım hem çocuk hem stres kaldiramadim oldu...ve ilaçla duzelmistim.bi bıraktım hemen başladı tekrar illet resmen ve şekil değiştirdi şimdi ilackada tam gecmio
Benim OKB canımMesela ne o gereksislikler cnm ...bendede yoktu oğlumu 22 ay emzirdim 22 aylıkken kps çalışmaya başlamıştım hem çocuk hem stres kaldiramadim oldu...ve ilaçla duzelmistim.bi bıraktım hemen başladı tekrar illet resmen ve şekil değiştirdi şimdi ilackada tam gecmio
Inşallah canım dua edelim bol bol birbirimizeİnşallah cnm inşallah çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah bak şükür bebisini az kaldı Alican kucağına inşallah onu öyle sevcenki
Bende aynı şekilde her sabah daha kötü kalkıyorum akşam olunca korkular geliyordu uyumakta zorlaniyordum yatağa girmek işkence olmuştu o yaşadığım huzursuzluğu tarif edeceğim kelime yok ilaç ta aldım 1 ay baktım hiçbir ise yaramıyor aynıyım 1 ayda kısa bi süre değil gidip tekrar başka bi ilaç istemedim belki yanlış yaptım bilmiyorum şuan doğumdan sonra kullanacağım ilaçlar hazır umarım daha iyi olurumAltı ay zorladım çok zorladim.ama artık dayanamicam deyip aglamalara girince olmadı başladım iste
İnşallah cnm Allahim buyukInşallah canım dua edelim bol bol birbirimize
İlacın neydi peki kestinmi bemde çok zorlandım şimdi alıyorum ilaçlarımı idare ediyor üç aydan sonra alabiliyorsun bazen yoğun sıkıntı oluyor ve kaygı seenşn sıkıntıların neİki buçuk aylık cnm çok zor geciyo ilaçsız Sürünüyorum resmen hayattan sogudum
Canım ben 25 mg selektra kullanırken hamile kalmışım adetim bir gün geçince test yaptım çıktı ilacı bıraktım hemen ilk iki hafta belki geçti bebeye en çok üç şuan icmiyom iki haftaya kadar gitmeyi düşünüyorum iyi olmazsam böylesi daha zarar ayrıca ben gebeligimi öğrendikten bir hafta sonra kanama yaptım sonra bir kackez daha altı haftalıkken gittim en son iyiydi sıkıntı değil kanama gelisiyo dedi bayramdan sonra gidecegim inşallah sağlığı iyidir sen kaç aylıkken kullanmaya başladın canım hangisini kaç mg kullaniyon tatlimİlacın neydi peki kestinmi bemde çok zorlandım şimdi alıyorum ilaçlarımı idare ediyor üç aydan sonra alabiliyorsun bazen yoğun sıkıntı oluyor ve kaygı seenşn sıkıntıların ne
Benim kaygida var çok bende takıntı var herşey aklıma takiliyoİlacın neydi peki kestinmi bemde çok zorlandım şimdi alıyorum ilaçlarımı idare ediyor üç aydan sonra alabiliyorsun bazen yoğun sıkıntı oluyor ve kaygı seenşn sıkıntıların ne
Yani farkli ilaç deneyipmi buldunuz hazır derken hangisi ise yaradimiBende aynı şekilde her sabah daha kötü kalkıyorum akşam olunca korkular geliyordu uyumakta zorlaniyordum yatağa girmek işkence olmuştu o yaşadığım huzursuzluğu tarif edeceğim kelime yok ilaç ta aldım 1 ay baktım hiçbir ise yaramıyor aynıyım 1 ayda kısa bi süre değil gidip tekrar başka bi ilaç istemedim belki yanlış yaptım bilmiyorum şuan doğumdan sonra kullanacağım ilaçlar hazır umarım daha iyi olurum
Hamilelikten önce bi dönem misol 50 mg kullanıp iyi olunca bırakmıştım gebelikte aynı sıkıntılar olunca dr yine onu verdi bu kez hiç rahatlatması geçen hafta psikiyatri randevum vardı salı günü doğuma gideceğim korkuyla baş edemiyorum deyince rexapin verdi akşamları almam için birde citoles 10 mg yazdı ama doğumdan sonra başla dedi böyle yaniYani farkli ilaç deneyipmi buldunuz hazır derken hangisi ise yaradimi
Ah beni anlatmıssın allah affetsin gerçektenBende öyleydim karnimdakiyle bağ kuramadigim için kahroluyordum Allahım affetsin tevekkül edemiyordum bulantı halsizlik sonra onlar bitti başka sıkıntılar ama ya sabır 9 ay geçer mi derken doğuma 1 haftam var ve bu süreyi ben atlattiysam sizlerde atlatırsınız
İnşallah cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazalım kizlar birbirimize destek oluruz zate iki ay içmiş olacaksın ilk üç ay organ gelişimi ondan sonra bırakınca kötü oluyo insan dengemi bozarsin doktor tavsiye ediyorsa ona göre davran bence bende basliycam nefes alamamaya başladımBugun dra gittim. Paxerayı 4 hafta icinde azaltarak kesicem ve yanında zestad verdi mg azalttıgım günlerde icmem icin. 4,5 haftalık gebeyim suan. Dr 8 haftaya kdr anneden bebege kan akısı olmuyo öyle kesebiliriz dedi sonrasında dayanabilirsem ilaç içmicem. Rabbim yardımcım olsun kolayca bırakırım insallah.
Evet ondan sonra 8 ile 12. Haftalar dayanabilirsem içmem sonra kötü olursam içerim diyorum bende. Organlar olusmaya basladı ama doktorum ilacı hemen kesmekten yana olmadı. Azaltalım 8. Haftadan önce anneden bebege kan geçmiyor zamanımız var dedi.. aklıma da takılmıyo değil bebegime zararı olmaz insallah.İnşallah cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazalım kizlar birbirimize destek oluruz zate iki ay içmiş olacaksın ilk üç ay organ gelişimi ondan sonra bırakınca kötü oluyo insan dengemi bozarsin doktor tavsiye ediyorsa ona göre davran bence bende basliycam nefes alamamaya başladım
Takilmazmi evlat anne karnında olduğunu öğrendiğimiz ilk andan itibaren evlat işte rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah seninde canım öyle yap madem 12 hafta organları gelişmiş oluyo ondan sonra büyümeye devam ediyo sitres pilesenteya geçtiğinden bebek etkileniyo o kadar kullanan olmuş hiç şükür olumsuz yorum yazan yok sadece birine denk geldim oda pasiflora kullanmış doğal oda galiba böbrek gelişim geriliği varmış bebeğinde başkada kimseden duymadim bende bu hafta gidip alicam nefes alamıyorum bugunEvet ondan sonra 8 ile 12. Haftalar dayanabilirsem içmem sonra kötü olursam içerim diyorum bende. Organlar olusmaya basladı ama doktorum ilacı hemen kesmekten yana olmadı. Azaltalım 8. Haftadan önce anneden bebege kan geçmiyor zamanımız var dedi.. aklıma da takılmıyo değil bebegime zararı olmaz insallah.
Pasiflora zaten bitkisel ondan olmamıştır o. Bence de stres daha tehlikeli bosuna kasıyosun kendini. Bak burda binlerce kişi içti dünyada öyle bu da bi hastalık kimse icmek istemezdi yoksa ben ister miydim böyle sıkıntı cekeyim de ilac iceyimTakilmazmi evlat anne karnında olduğunu öğrendiğimiz ilk andan itibaren evlat işte rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah seninde canım öyle yap madem 12 hafta organları gelişmiş oluyo ondan sonra büyümeye devam ediyo sitres pilesenteya geçtiğinden bebek etkileniyo o kadar kullanan olmuş hiç şükür olumsuz yorum yazan yok sadece birine denk geldim oda pasiflora kullanmış doğal oda galiba böbrek gelişim geriliği varmış bebeğinde başkada kimseden duymadim bende bu hafta gidip alicam nefes alamıyorum bugun
Öyle tabi doğru bencede sitres zararlı kanıtlanmış özellikle 17. Haftada gelişim geriliğine sebeb oluyormuş beynini etkiliyormus bunlar kanıtlanmış yada erken doğuma bebekte dislekdiye sebeb oluyormuş şükür çok kisikullandi bebekleri sağlıklı herşey yolunda ne yapalım içeceğiz mecbur bu hafta gidicem sanırım doktor ilaç yazar inşallah bide onunla uğraşmak istemiyorumPasiflora zaten bitkisel ondan olmamıştır o. Bence de stres daha tehlikeli bosuna kasıyosun kendini. Bak burda binlerce kişi içti dünyada öyle bu da bi hastalık kimse icmek istemezdi yoksa ben ister miydim böyle sıkıntı cekeyim de ilac iceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?