zaten varya allah korusun eger hamileliklerimiz bizim düşündügümüz gibi olsa yandık hemen senaryolar yazıyoruz hepte kötü ama çok şükür hiçbirşey düşündügümüz gibi olmuyor allah koruyor biz sadece stres yapıp kendimizide bebegimizide rahatsız ediyoruz..
kızlar çok geçmişi okuyamadım acaip yorgunum derlerdiya karnındayken daha kolay aynen öleymiş.memeye alıştıramıyorum ilk defa bugün tuttu inşallah Allah devamını getirir.şu an yanımda annem var o gidince napcam bilmiorum bazen çok aglıyo zor susuyo.
kızlar sizler napıosunuz sütünüz yetiomu mama takviye ediomusunuz biberon veriomusunuz.
Cok sukur hamileliklerinizi atlatmissiniz canim bendede 8,9 senedir var ama 4 yildir cok zorluyor ilaclari yavasca kesip birakmaya calisirken hamile kaldim baslarda panik atak rahatsizlik vermiyordu hamilelik rahatsizliklarim agirdi ama iki aydir ataklar sacma dusunceler korkular beynimi kemiriyor artik hicbir sosyal hayatim kalmadi kimseyle gorusmuyorum surekli beynim uyusuk bayilma hissi var doktor ilaci asla onaylamiyor sadece pasiflora diyorlar onunda faydasi yok diye cok kotu olursam oyle iciyorum dogum yaklastikca ne yaparim bilmiyorum cok korkuyorum tek tesellim allahim kolaylik verir bunu biliyorum birde ben yemek yemekten cok korkuyorum bayginlik hissi veriyor diye sizdede oldumu 70kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum cocuk beslenemicek diye cok korkuyorum neyse cok konustum kusura bakmayin canim doktorlarida boyle biktiriyorum gibi geliyor.
nerde cnm benim kurtulmak öyle kolay mı bu illetten hamilleliğimizi atlattık çok şükür ama ben 9 yıldır bu illetleyim
sen nasılsın destek alıyor musun ilaç yada terapi desteği??
anladım tatlım olsun gelen giden olsun yorulursun ama kafan meşgul olur hiç değilse...
kabız oluyolar cnm panik yapma yaradığını gösterir aldığı gıdanın geçer çok sürmüyo...
nilde zaman yaklaştıkça zorlanıyor kızcağız az kaldı ya onunda ara sıra giriyor napsın son zamanlar ağırlaşıyorsın efrah da bebek doğduğundan beri vakit bulamıyor sanırım çok nadir giriyorr..
adaycım sana özelden msj atmak istiyorum msj kutusu dolu diyor biraz boşalt tatlım ya msj atıcam sana kuzum............................
boşalttım cnm.msj atabilirsin.ya dün gece 3ee kadar agladı kabızlıktan içim gidio canı yanıo die.
merhaba adaycım.:geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin miniğini.ne güzel bak normal doğurabilmişsin.sen de bir kahraman oldun.kızın mı oldu,adını ne koydunuz?kaç kilo doğdu? çok soru sordum ama merak ettim sizi.emmeyi öğrenemedi demişsin.karışmak gibi olmasın ama biberonla mama werme sakın sonra emmek istemez.mama werme emdikçe sütün gelir zaten.sürekli emdir.yarım saat 1 saat ne kadar sürerse sürsün.sabret ve çabala ama anne sütü wer..süt olması için bol bol su iç komposto ye.et,balık ye..kurtulduğuna çok sewindim.tekrardan hayırlı olsun ..
sagol cnm adı erva kilosu 2.960 doğdu.sütüm çok yeterli değil doymuyor mecbur mama verioruz mem tutmayı yeni ögrendi belki sütüm bollaşırsa emer.ama acıkınca çok aglıyor.memeyi geri itiyo yetmediği için.üzülüorum inşallah sütüm bollaşır emer yavrum.
kızlar 3-4 saatte bir doyuruyorum normalmi genelde 75 ml içiyor.bebek bakması ne zormuş yaa
ben yine gelirim minik uyandı
merhaba canım.aynı seyler bizde de wardı.hep bir köşede pasiflorayı tuttum hamileleiğim boyunca.terapi alırım diye düşündüm .doktor a gider hamilelikte kullanılabilecek hap alırım dedim.hep böyle telkinler werdim kendime.Allah a dayandım ve bunların hiçbirine gerek duymadan atlattım hamileliğimi çok şükür.sadece bi kaç kez pasiflora içtim.o da kImidemi bulandırdı.inşaallah sen de hayırlısıyla atlatırsın..
Allah anali babali buyutsun omrunu uzun etsin aday.
Sagol canim insallah tek duam o hep en kotusunu dusunup kendimi teselli etmeye calisiyorum normal dogummu yaptiniz ben sezeryandan cok korkuyorum ama hem panik atak var hemde iki tane bel fitigi nasil olacak bilmiyorum ama ilk kizim normaldi cok zor olmadi ama o zamanlar iki rahatsizligimda yoktu.
bu ikinci hamileliğin mi canım ? kaç yasındasın ? ben de normal doğum yaptım.sağlığın için hangi doğum şekli uygunsa doktorun ona karar werir bu yüzden korkma canım..inşaallah hayırlısıyla kurtulursun..
Kızlar ya, şimdide inanılmaz derecede su gibi ishal oldum.. Aslında dünden beri böyleyim.. İshal, acayip bir karın sancısı.. Evde patatesti, muzdu, sıvıydı derken geceyi buldum.. Ama baktımki, gece 12 de hala sancıdan kıvranıyorum acile gittik.. Serum taktılar, nts ye soktular.. Sancımdan şüphelendiler.. Ama şükür doğum snacısı değilmiş..
Bugün oldu, sabahtan beri hala ishalim aynı şekilde devam ediyor.. Su gibi.. 2 gündür kaybettiğim su ne olacak yaa.. Zaten yiyip içemiyordum.. Demin bir tartıldım, dünden beri 3 kg vermişim.. Ne yapsam ki, gene gitsem mi doktora.. Off Allah'ım o kadar bıktım ki ben acillerden.. Cuma gecesi yoğun ekstralardan acildeydim.. Dün gece ishalden. Şimdi gene bunun için mi gideceğim.. Acaba gitmesem, evde yine patates, sıvı falan.. Geçer mi ki.. Ne yapsam ben.. Bana akıl verin yaa.. Gitmek istemiyorum hastaneye artık...
ay efrah cok güzel, bembeyaz.Allahim beyaz gelinlikler giydigi günleride göstersin sana.tahtida bahtida güzel olsun insallah.saglikla huzurla al kucagina insallah.
nil nasıl oldun?inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir?
nisanyağmuru sen gebemiydin?doğumun oldu mu?baya oldu girmeyeli?dün aday ı görmesem bu başlık aklıma gelmeyecekti.
kızlar nerelerdesiniz nil doğummu yaptın yoksa cnm merak ettim.bebişler doğdukça sessizleşiyor burası
Ahaha.. Kız nerdeee... Benim daha rahat 6 haftam var. Ama doğum bu, belli mi olur, di mi..
Cuma günü hastanedeydim.. İshalden sonra allak bullak oldum ya.. Bebeğimin hareketleride
3 gündür çok azalmıştı.. Ve bir önceki günde karnımda bebeğin yan yattığını farkettim ve
bütün gün kımıldayamadım, nefes alamadım.. O kadar fena bunaldım ki.. Evde dört döndüm durdum.
Resmen bebeğin kafası, bedeni karnımda bana battı durdu.. Sert sert hep hissettim.. KImıldayamadım, inanılmaz karnımın içi acıyordu.. Hatta eşime de dedim.. Bu bebek ters dönmeye çalışıyor herhalde diye..
Gerçektende bebek ters dönmüş.. Ama ne çabaladı, ne kadar
sıkıştı yavrum.. O kadar zor döndü ki.. Şu an tes duruyor.. Yani makat duruşu..
Bebek başı yukarda durunca zor taşınırmış, zor nefes alınırmış.. Ama biliyor musunuz, ben 2 gündür
bri rahatladım ki anlatamam..Bebeğim olmaması gerektiği gibi duruyor ama, hareketlerimde,
nefesimde rahatladı yaa.. Hayret ediyorum.. Rabb'im emretti oldu..
Şİmdi bebek tekrar ters dönmezse, mecbur sezeryan yapacaklar.. Kızlar, nasibe bakar mısınız...
Bebek o kadar zor döndü ki, bilmem geri nasıl döner.. Rabb'ime tevekkül ediyorum, her zamnki gibi..
Evet, bebeği olanlar.. Şikayetçiyim sizden.. Giriyorum, yoksunuz.. Doğurmadan önce dertleşiyorduk, şimdi
yoksunuz.. Hani beni yalnız bırakmayacaktınız...
Nil duyduğum doğrumu???? Ters döndü bebek yani sezeryan olacaksın ay nasıl sevindim ya şükürler olsun inş öyle kalır..Zülal günlerdir çok zorluyor bizi uyumuyor gaz sancısı var zombi gibi geziyorum.Bugün doktora götüreceğiz.Ben gün içinde bir kaç kez fenalaşıp atlatıyorum kendi kendime buna da şükür napayım..
Herkes iyimi?
Ah be yavrum ya.. Sende bir rahatlayamadın.. Doğumda yaptın, en azından daha rahat olman lazım..
İlaca başlayamadın değil mi, emzirdiin için.. Rabb'im yardım etsin..
Evet canım, bebek ters döndü, şimdi,lik.. Geri dönmezse, bakalım neler olur.. Ama daha vakittte var, geride dönebilir diyorlar..
Gerçi çok zor döndü bu şekle, 1 gün boyunca uğraştı yavrum yaa.. Nasıl ittiriyordu kendini..
Bunu hissetmen olanaksız diyorlar bana.. Düşünün iştre karnım ne kadar sıkı ki, her hareketini hissediyorum.. Onun için bu kadar acı çekiyorum ben.. Anlamıyor beni kimse.. Rabb'im büyük.. O en iyisini bilir.. Merhamet etsin hepimize...
ayyy kuzucuklarım toplanmış ama ben yetişememişim(((
keyifler nasıl kuzular ben biraz daha iyiyim şükürler olsun...
nilim senin adına çok sevindim walla inşallah dönmez de sende düşünmezsin nasıl doğurucam diye inşallah...
efrah aday çok şükür girmişsiniz canlar siteye arada girin ya özledim walla hepinizi...
kızlar nerelerdesiniz nil doğummu yaptın yoksa cnm merak ettim.bebişler doğdukça sessizleşiyor burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?