sağol cnm Allah razı olsun keyfim idare eder gebelik lohusalık depresyonuyla sinirlerim bozuk biraz.memede emmedi die üzülüyorum yanımda ananemle kaynanam vardı herşeye karışıolar tartışıolardı benle Altan almadılar eşim de beni koruo die onada kızdılar.kaynanam neysede ananem öz ananem yani düşün.eskiden lohusalık depresyonumu varmış diolar.şimdi annem geldi Allahtan.biraz morelim düzeldi.benimde dogru sütüm yok stresten sanırım gelmio.biberonla mama veriorum arada tutturuyorum ama boş çekio sanırım.olsa süt akardı hiç akmıo hangi mamayı kullanıosun.ben aptamil 1 kullanıorum 3 saatde bir felan veriorum 75 ml felan veriorum.arada meme veriorum boş boş çekio.oda iki gündür ögrendi tutmayı.inşallah mamayla gelişimleri iyi olur.bebişimin ayagı biraz yamuktu çok üzülmüştüm anne karnında duruşundan kaynaklıymış yavaş yavaş düzelior doktor bişey olmaz düzelir dedi.ilk başta çok üzülmüştüm.
senin nasıl gidio çalışmaya başlıcakmısın.
bebiş uyuyo işlerim var fırsat bulmuşkene yapayım ben.görüşürz yine cnm.
senden de Allah razı olsun canım benim... aman sen bırak şu geri kafalıları ya çok biliyor onlar eskiden evet gebelik depresyonu yokmuş ama cehalet varmış bizim neslimiz kadar farkındalık yokmuş teknoloji bu kadar ileri değilmiş gdo yokmuş ....... daha sayabiliirim yani boşver tatlım he he de geç umursama ya birde onları takma kafana...
aynen tatlım bende milupa aptamil 1 kullanıyorum 40 ımız çıktığı için artık uyandıkça veriyorum bazen 90 bazen 120 ml içiyor artık benim meleğimi mamalar epey toparladı canım anne sütünün yerini tutmaz ama olsun napalım bizde isterdik sütümüz olsun ama yoksa yapıcak bişey yok yılların milupası elbet işe yarar diye düşünüyorum kaç doktorla görüştüm hepsi onu önerdi...
düzelir tatlım takma kafana bebeğinin ayağı benim kızda kuvezde kaldı ya orda bir bant takmışlar ayağına parmakları üst üste binmiş yavaş yavaş düzeliyor takma sen kafana daha onları kemikleri yumuşak annesi düzelir sen banyodan sonra masaj yap hem rahatlıyolarda sıpalar:))
bu arada çalışmicam canım bebeğimi biraz kendim büyütmek anneliğimin tadını çıkarmak istiyorum walla şükürler olsun mecburi bir durumda yok biraz büyüsün ondan sonra bakıcam tatlım...
fırsat buldukça girmeye çalış canım özledim walla yaa.....