Teşekkür ederimBende kokuyorum inanki karnım büyüdükçe ne yapacağımı düşünüyorum benimde atak anında tansiyonum yükseliyor acilde birkere çok yüksek diye dilaltı vermişlerdi yükselirse en kötü ilaç verirler kontrol altına alınır sürekli kullanırsın yada kafan rahat eder eğer tansiyon sorunu okursa daha önce yükseldimi de, böyle bir fobi oluştu yoksa kötü olaylardanmı etkilendin
Kaça yükselmisti sizin ben Mart'ta ameliyat oldum ameliyat öncesi kontrol için muayeney gittiğimde 16-7 çıktı stresten sonra ameliyattan sonra orada olctuklerinde bir gün boyunca normaldi ama narkozun etkisi de olabilir bilmiyorum bir daha ölçmedim keşke düşse diyorum gebelikte düşer ya hani benim de düşse ve öyle öyle ölçme fobisini assam.dusuk olduğunu görunceBende kokuyorum inanki karnım büyüdükçe ne yapacağımı düşünüyorum benimde atak anında tansiyonum yükseliyor acilde birkere çok yüksek diye dilaltı vermişlerdi yükselirse en kötü ilaç verirler kontrol altına alınır sürekli kullanırsın yada kafan rahat eder eğer tansiyon sorunu okursa daha önce yükseldimi de, böyle bir fobi oluştu yoksa kötü olaylardanmı etkilendin
19du büyük küçüğü hatılamıyorum oda yükselmişti baya ams çok korkmuştum bende ben ölmüyorum şimdi panik yapıyorum ozaman dahafa yükseliyor yükselirse acile gidersin müdahale ederler öyleKaça yükselmisti sizin ben Mart'ta ameliyat oldum ameliyat öncesi kontrol için muayeney gittiğimde 16-7 çıktı stresten sonra ameliyattan sonra orada olctuklerinde bir gün boyunca normaldi ama narkozun etkisi de olabilir bilmiyorum bir daha ölçmedim keşke düşse diyorum gebelikte düşer ya hani benim de düşse ve öyle öyle ölçme fobisini assam.dusuk olduğunu görunce
Bu korkuların hepsi inan ki bende de var hatta çoğu kişide var bizi yıran korkular bunlar biliyorum ben hamile kalmadan önce düşünüyordum hep ama bişkşlde geçiyor Allah yardım ediyor iki canlı olduğumuz içinTeşekkür ederimbilmiyorum nasıl oluştu carpintim oluyordu panik ataktan sonra kafayı tansiyona taktım sürekli araştırma yaptım ve takinti oldu hani gebelik zehirlenmesi var ya ondan korkuyorum şimdi yani durduk yere daha bir şey olmadan korkuyorum çok saçma biliyorum ama böyle iste
Aynen canım ben de hep düşünüyordum hamile değilken hatta Allah günah yazmsin ama.sirf bunlsr yüzünden istemiyordu bir yanım ama tabiki çocuk çok istiyorum sadece korkularım var bu arada ben hiç uyuyamıyorum ya ilacı bıraktım diye mi acaba önceden gündüz bile.uyurdum bir de hamilelik uyku yapar derler bende yapmadı tam tersi gece neler yaptım saat ucbucuktu uyaniktim yatağa onikide girdim dusunBu korkuların hepsi inan ki bende de var hatta çoğu kişide var bizi yıran korkular bunlar biliyorum ben hamile kalmadan önce düşünüyordum hep ama bişkşlde geçiyor Allah yardım ediyor iki canlı olduğumuz için
Evet öyle düşünmek lazım sonra nasıl düştü acaba bu arada kaç aylık sizin gebelik19du büyük küçüğü hatılamıyorum oda yükselmişti baya ams çok korkmuştum bende ben ölmüyorum şimdi panik yapıyorum ozaman dahafa yükseliyor yükselirse acile gidersin müdahale ederler öyle
Düüşün çoğu kişinin yükseliyor stres ten
Sakğnleştirici ve tansiyon düşürücü dil altı verdiler canım öyle düştü ama benimatağım çok uzun sürmüştü yinede o yükseklikte çok şükür Allah'ıma bişey olmadıEvet öyle düşünmek lazım sonra nasıl düştü acaba bu arada kaç aylık sizin gebelik
Bu ardiada ben altı aylık olacam nasip olursa haftaya ama gerçekte çok zorlanıyorumSakğnleştirici ve tansiyon düşürücü dil altı verdiler canım öyle düştü ama benimatağım çok uzun sürmüştü yinede o yükseklikte çok şükür Allah'ıma bişey olmadı
Bende öyleydim ama son iki yıldır uyku sorunu vardı hamile kalımca hiç uyuyamıyorum bende aynı öyle uyuyup unutmak istiyorum ama malesef olmuyor çok yotulursan akşama kadar öyle uykum geliyot ondada kaç kez uyanıyorum nedense ilacı bırakmandands olabilir tedirgin olduğun içinde olabilir yaş kaç bu aradaAynen canım ben de hep düşünüyordum hamile değilken hatta Allah günah yazmsin ama.sirf bunlsr yüzünden istemiyordu bir yanım ama tabiki çocuk çok istiyorum sadece korkularım var bu arada ben hiç uyuyamıyorum ya ilacı bıraktım diye mi acaba önceden gündüz bile.uyurdum bir de hamilelik uyku yapar derler bende yapmadı tam tersi gece neler yaptım saat ucbucuktu uyaniktim yatağa onikide girdim dusun
Maşallah canım sen yolun yarısını gecmissin darısı başıma Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ben 38 yaşındayim senBende öyleydim ama son iki yıldır uyku sorunu vardı hamile kalımca hiç uyuyamıyorum bende aynı öyle uyuyup unutmak istiyorum ama malesef olmuyor çok yotulursan akşama kadar öyle uykum geliyot ondada kaç kez uyanıyorum nedense ilacı bırakmandands olabilir tedirgin olduğun içinde olabilir yaş kaç bu arada
Sen bana sor birde 16 yaşımda yakalandım panik atağa şuan 35 yaşımdayım hep ilaç kullandım düşük doz da yetiyordu sonra 28 yaşımda dopum yaptım doğımdan sonra bir yakınımızı kaybettikten sonra ataklar şiddetlendi ilaçlar y etmemeye başladı hep erteledim ikinciyi sürekli rüyalarıma gidiyordu doğum anı felan sanırım fobi oluşmuştu hamile olduğumu düşününce bile atak gelşyor fenalaşıyordum ilaçları kulkanarak bebek yapmak fikri de hopmam gitmiyordu ben yapamam diyordum hamileleri görünce fenalaşıyordum halada öyleyim kendime çok kızıyorum bu sene süpriz Bi hamileik oldu ilk başlarda kafayı yiyecektim yapam diye diye ağlaya ağlaya bu zamana geldik elhamdülillah ana hala çok korkuyorum sıkıntılarım devam ediyorMaşallah canım sen yolun yarısını gecmissin darısı başıma Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ben 38 yaşındayim sen
Canım benim.sen hiç korkma belli ki güçlüsün halletmissun bak bugüne kadar maşallah..ben de babamı kaybettim 17 yaşımda sonra ataklar başladı ama ilerledikçe kötüleşti işte insallah hamilelegim.iyi geçer senden destek alirim.aradaSen bana sor birde 16 yaşımda yakalandım panik atağa şuan 35 yaşımdayım hep ilaç kullandım düşük doz da yetiyordu sonra 28 yaşımda dopum yaptım doğımdan sonra bir yakınımızı kaybettikten sonra ataklar şiddetlendi ilaçlar y etmemeye başladı hep erteledim ikinciyi sürekli rüyalarıma gidiyordu doğum anı felan sanırım fobi oluşmuştu hamile olduğumu düşününce bile atak gelşyor fenalaşıyordum ilaçları kulkanarak bebek yapmak fikri de hopmam gitmiyordu ben yapamam diyordum hamileleri görünce fenalaşıyordum halada öyleyim kendime çok kızıyorum bu sene süpriz Bi hamileik oldu ilk başlarda kafayı yiyecektim yapam diye diye ağlaya ağlaya bu zamana geldik elhamdülillah ana hala çok korkuyorum sıkıntılarım devam ediyor
Çok ilaçlar kullanarak geçirdim canım o günleri ü ö tane ilacım vardı hamile kaldığımda üçünde kestik sadece ilk üç uyku için zestad en düşük dozun yarımı onu kullandım sonra sıkıntılar git git gide arttı prozac başladık 4,5 aydan sonra arada çom kötü olursam yarım zanax alabilirsin dedi doktorum kadın doğumcum yinede bebeğe zar ar olacak diye hep korku içindeyim tabi canım ne istersen sor destek olalım birbirimize burda bence sende güçlü gözüküyorsun yapabilirsin bu işi başka çare yok bu bebekler içimizde allaj vermiş gittiği yere kadar son aylarda çok korkarsam doğumdan sakinleştirici ye başkayabilirşm bende ama inillah gerek kalmaz sezeryan korkusu var bendeCanım benim.sen hiç korkma belli ki güçlüsün halletmissun bak bugüne kadar maşallah..ben de babamı kaybettim 17 yaşımda sonra ataklar başladı ama ilerledikçe kötüleşti işte insallah hamilelegim.iyi geçer senden destek alirim.arada
İnşallah gerek kalmaz canım ikimize de ama bence sen iyi olacaksın bundan sonra hep tabiki birbirimize destek olalım şu an en iyi biz anlariz birbirimiziÇok ilaçlar kullanarak geçirdim canım o günleri ü ö tane ilacım vardı hamile kaldığımda üçünde kestik sadece ilk üç uyku için zestad en düşük dozun yarımı onu kullandım sonra sıkıntılar git git gide arttı prozac başladık 4,5 aydan sonra arada çom kötü olursam yarım zanax alabilirsin dedi doktorum kadın doğumcum yinede bebeğe zar ar olacak diye hep korku içindeyim tabi canım ne istersen sor destek olalım birbirimize burda bence sende güçlü gözüküyorsun yapabilirsin bu işi başka çare yok bu bebekler içimizde allaj vermiş gittiği yere kadar son aylarda çok korkarsam doğumdan sakinleştirici ye başkayabilirşm bende ama inillah gerek kalmaz sezeryan korkusu var bende
Aynen canım cumanın hürmetine rabbim bebeklerimşz ve bize sağlık huzur versin bizi gibi olan herkeze yardım etsin umarım güzel günler görürüzİnşallah gerek kalmaz canım ikimize de ama bence sen iyi olacaksın bundan sonra hep tabiki birbirimize destek olalım şu an en iyi biz anlariz birbirimizi
Amin canım inşallahAynen canım cumanın hürmetine rabbim bebeklerimşz ve bize sağlık huzur versin bizi gibi olan herkeze yardım etsin umarım güzel günler görürüz
Zararları oldu mu acabaHamileligimde lustral kullandim doktor kontrolunde. Dogum yaptım simdi lustral hic bir ise yaramiyor. Eskiden citoles kullaniyordum. Etken maddesini yabanci bir sitede arastirdim risksiz grubundaymis. Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar. Merak edenler için siteyi kopyaliyorum.
Panik atak mi yoksa başka bir şey mi sakin olun geçecek her şey geçiyor ben de kotu oluyorum yalnız değilsinizÇok kötüyüm şuanda içim içime sığmıyor yerimde duramıyorum ağlamaktan mahfoldum nasıl geçicek bu korkular içim daralıyor nasıl Düzelicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?