Canım hamile olduğumu bilmeden bir hafta anafranil geri kalan Selektra 25 içtim şuana kadar bir sıkıntı yok dedi bakalım ne olcak icmiyom birşey artıkMerhaba kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ben de zedprex içiyordum tüp bebek için transferim yapılınca bıraktım ve şimdi hamileyim çok yeni daha..iki haftadır ilaç içmiyorum ama bugün çok kötü oldum hep endiseliyim iyi değilim
Teşekkürler kaçınci aydasiniz bir de selectra etkili mi acabaCanım hamile olduğumu bilmeden bir hafta anafranil geri kalan Selektra 25 içtim şuana kadar bir sıkıntı yok dedi bakalım ne olcak icmiyom birşey artık
Ben daha geçen cuma öğrendim kontrole randevusu bile daha yeni verildi 3 temmuzda gideceğim şu anlık hamilelik belirtisidir pek.yok yüzüm.yaniyor çok ama antidepresani bıraktığından mi yoksa hormonlardan mi bilmem....ben de hep endiseliyim asla dışarı çıkmak ya da birileriyle görüşmek istemiyorum sanki hamilelik hastalık gibi geliyor bana Allah korusun tabi...yani çok istiyorum çocuk zaten tüp bebek benimki ama işte bu beynim bana izin vermiyor rahat olmamaSen nekadarlık hamilesin canım bende, de hiç bişey yapmak istemiyor canım öyel yatıyorum bütün gün ağlıyorum doğumdan korkuyorum köyü bişey olurda diye bebek içim endişelerim var tarama testleri riskli çıkmıştı sürekli bir karnım ağrıyor başım uyuşuyor Bi kaç gündür sanki delirecekmişim gibi kontrolümü kaybetmekten korkuyorum karnım büyüdükçe tedirgin oluyorum atak gelicek diye ataklarım 3 saat sürüyor benim
İki dolacak üçe gireceğim inşallah selektra iyi yan etkisi az ama 25 pek etkili değil di bana ellisi iyidirTeşekkürler kaçınci aydasiniz bir de selectra etkili mi acaba
İnşallah sağlıkla kucağımiza alırız günde bir selektra di mi psikiyatr mi verdi kadın doğum mu ilaciİki dolacak üçe gireceğim inşallah selektra iyi yan etkisi az ama 25 pek etkili değil di bana ellisi iyidir
Eczaneden tanıdıktan aldım ben daha ağır içiyordum şuan içmiyorumİnşallah sağlıkla kucağımiza alırız günde bir selektra di mi psikiyatr mi verdi kadın doğum mu ilaci
Acaba ben de danışmadan alsam.olur mu hic hastaneye gitmek istemiyorum böyle bir donemdeEczaneden tanıdıktan aldım ben daha ağır içiyordum şuan içmiyorum
Canım ben böyle birşeye karisamam hamilemisin sen ben bin pişman oldum ictigime zaten bebeğime birşey olurmu diye gidemedigim için almıştım herkesin durumu farklı bence doktorsuz birşey almaAcaba ben de danışmadan alsam.olur mu hic hastaneye gitmek istemiyorum böyle bir donemde
Evet canim hamileyim haklısın doğru ben de doktora danisirim kotulesirsem sağolCanım ben böyle birşeye karisamam hamilemisin sen ben bin pişman oldum ictigime zaten bebeğime birşey olurmu diye gidemedigim için almıştım herkesin durumu farklı bence doktorsuz birşey alma
Doktorsuz hamileyken kesinlikle hiçbir ilaç içme bence doktora git tedbirini alıp biraz irade önemli biraz dayan ilgilenme ne sıklıkla olursa olsun sıkıntılar ilgilenmeyince bir önce saldırıya geçiyor ilgilenmeye cevap vermemeye devam edince sıkıntılar azaliyo denedim devam edeceğim inşallah iyi olurum sende dene sıkıntılar cokkk azaliyo herşey ilaç değil herşey bizde bitiyoEvet canim hamileyim haklısın doğru ben de doktora danisirim kotulesirsem sağol
Çok doğru aslında ben de deneyeceğim artık bakalımDoktorsuz hamileyken kesinlikle hiçbir ilaç içme bence doktora git tedbirini alıp biraz irade önemli biraz dayan ilgilenme ne sıklıkla olursa olsun sıkıntılar ilgilenmeyince bir önce saldırıya geçiyor ilgilenmeye cevap vermemeye devam edince sıkıntılar azaliyo denedim devam edeceğim inşallah iyi olurum sende dene sıkıntılar cokkk azaliyo herşey ilaç değil herşey bizde bitiyo
İnşallah hayırlı bir cevap alırsın canım şimdiden hayırlı olsun senin ilacın neydi bende paxili pıraktım çok zor oldu ilk aylar senin ilk bebek mi hamileik hep banada öyle geldi nedense hep korkmuşımdır rüyalarıma girerse dururdu ama şimdi yaşıyorumBen daha geçen cuma öğrendim kontrole randevusu bile daha yeni verildi 3 temmuzda gideceğim şu anlık hamilelik belirtisidir pek.yok yüzüm.yaniyor çok ama antidepresani bıraktığından mi yoksa hormonlardan mi bilmem....ben de hep endiseliyim asla dışarı çıkmak ya da birileriyle görüşmek istemiyorum sanki hamilelik hastalık gibi geliyor bana Allah korusun tabi...yani çok istiyorum çocuk zaten tüp bebek benimki ama işte bu beynim bana izin vermiyor rahat olmama
Erken maddesi ne canım onunAcaba ben de danışmadan alsam olur mu ya zedprex içiyordum ben de
Fluoksetin canimErken maddesi ne canım onun
Benim ilk bebek ve tüp bebek canim ben de ilacı bıraktım iste üç haftaya yakın oldu ama pek uyuyamıyorum ve daha bir çok şey var yani gerginlik endiseİnşallah hayırlı bir cevap alırsın canım şimdiden hayırlı olsun senin ilacın neydi bende paxili pıraktım çok zor oldu ilk aylar senin ilk bebek mi hamileik hep banada öyle geldi nedense hep korkmuşımdır rüyalarıma girerse dururdu ama şimdi yaşıyorum
Hepimizde aynı şeyler Allah yardımcımız olsun tüp bebek de zorlu Bi süreç onu atlattıysan hamilelipide atlatırsın inşallah hiç merak etmeBenim ilk bebek ve tüp bebek canim ben de ilacı bıraktım iste üç haftaya yakın oldu ama pek uyuyamıyorum ve daha bir çok şey var yani gerginlik endise
İnşallah canım çok sağol ama ben hamilelikten çok korkuyorum tansiyon falan çıkar diye hiç olcemiyorum fobim var ve sürekli yüksek gibi hissediyorum normal bir insan gibi olmak.istiyorim ama olmuyor insanalar da bir yere kadar anlıyor işte yasamayinca bilmiyorla rHepimizde aynı şeyler Allah yardımcımız olsun tüp bebek de zorlu Bi süreç onu atlattıysan hamilelipide atlatırsın inşallah hiç merak etme
Bende kokuyorum inanki karnım büyüdükçe ne yapacağımı düşünüyorum benimde atak anında tansiyonum yükseliyor acilde birkere çok yüksek diye dilaltı vermişlerdi yükselirse en kötü ilaç verirler kontrol altına alınır sürekli kullanırsın yada kafan rahat eder eğer tansiyon sorunu okursa daha önce yükseldimi de, böyle bir fobi oluştu yoksa kötü olaylardanmı etkilendinİnşallah canım çok sağol ama ben hamilelikten çok korkuyorum tansiyon falan çıkar diye hiç olcemiyorum fobim var ve sürekli yüksek gibi hissediyorum normal bir insan gibi olmak.istiyorim ama olmuyor insanalar da bir yere kadar anlıyor işte yasamayinca bilmiyorla r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?