Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Birde kızlar sizdede yoğun rüya görme oluyomu yatıyorum sabaha kadar rüya görüyorum
[/QUOTE]
ilacı azalttığınız için öyle

Aday canım hamile misin sen geçmişi okuyamadım ben ama çok eskiyi okumuştm ilk hamileliğin burda geçmişti galiba.

Aday canım hamile misin sen geçmişi okuyamadım ben ama çok eskiyi okumuştm ilk hamileliğin burda geçmişti galiba.
Evet ilk hamileliğim burda geçti kızım yedi yaşında çok şükür ikinciyi düşünüyorum ama pisikolojik açıdan korkuyorum hayırlısı bakalım nasip

Evet ilk hamileliğim burda geçti kızım yedi yaşında çok şükür ikinciyi düşünüyorum ama pisikolojik açıdan korkuyorum hayırlısı bakalım nasip
Allah yardımcın olsun canım. İlk hamileliğini ilaçsız atlatmıştın sen bunu da atlatırsın hayırlısıyla inş. Allah kalbine göre versin.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimize sağ salim kavuştursun. Çok zor bu yaşadıklarımız maalesef. Bir çok insan gibi mutlu olduğumuz bir dönem olmaktansa hatırlamak istemeyeceğimiz bir dönem olarak yer ediyor hamilelik hayatımızda. Allah beterinden saklasın yaşadıklarımız bununla sınırlı kalsın demekten başka bişey gelmiyor insanın elinden.

Mrb arkadaslar. Yaklasik 20 gun once 2 defa panik atak gecirdim. Psikiyatri dr u slectra 50 mg basladi. Bir cok yan etkisi olsada ilac rahatlatti. Bir kizim var kardes istiyoruz ve bunun icin benim tedavi gormem gerekiyor. Haftaya psikiyatri kontrolu var dr uma danisacagim ama sizdende fikir almak istedim. Bebek icin tedavi olurken antidepresan kullanimi nasil oluyor. 2 zit gorus var arastirdigim kadariyla :/

Allah yardımcın olsun canım. İlk hamileliğini ilaçsız atlatmıştın sen bunu da atlatırsın hayırlısıyla inş. Allah kalbine göre versin.
Evet ilaçsız atlattım Allah yardım etti.doğumdan. doğumdan sonrada ilaç kullanmadım kullandığım zamanlarda iyi olmadım artık ilaçlara güvenmiyorum demek istediğim Allah yardımcımız olsun dua etmek den yapabildiğimiz kadar namaz ibadet yapmaktan başka yolumuz yok benim için ilaçtan daha tesirli oldu bunlar çok şükür.Herkese farklı etkileri var ilacın ilaç içip fayda görenler de var bünyeye göre değişiyo

Haklısın canım bazen ilaçlar ters etki yapabiliyor ama psikyatride deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz bize iyi gelen ilacı da maalesef başka çare yok. Tabiki ilaçsız biraz olsun toparlayabiliyosan şanslısın ne mutlu sana

Kızlar forumu epey bir okudum özellikle bu topiği ama 3. ayından sonra ilaç kullanıp normal doğum yapan kimseye denk gelmedim. Acaba kullanılan ilaçla ilgili bir sıkıntı oluştuğu için mi genel de herkes sezeryan oluyor? Çünkü malum normal doğumda bebek kanaldan çıkma esnasında biraz solunum sıkıntısı yaşayabiliyor bu normal bir durum zaten fakat ilaç bu solunum sıkıntısının düzeyini artırıyo olabilir mi? Bilgisi olan varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben normal doğum yaptım

Çok sevindim bunu duyduğuma sağol ilknur içim rahatladı biraz.
Bana kalırsa kızların çoğu panik atakları yüzünden sezaryeni tercih ettiler canım. Korktukları için normal doğuma sıcak bakmıyorlardı. Okuduysan eğer özellikle 2016 daki benim tayfam. Ama benim canım çok tatlıdır sezaryen beni normal doğumdan daha çok korkutuyor o yüzden çok ısrarcı oldum normal doğum için.

Aynen ben de doğum sonrası hemen kalkıp yürümek her işimi yapabilmek istedim. Bir de sezeryan yarasının iyileşmesi zor gelir gibi geldi bana beni de sezeryan daha çok korkutuyor.

Selectraya başlayalı 1 ay oldu 75 mg a kadar çıktım kimi zaman biraz kendimi iyi hisseder gibi oluyorum sonra hemen geçiyor içimi bir sıkıntı kaplıyor niye düzelemiyorum anlamıyorum ilk hamileliğimde daha çok sıkıntı yaşamama rağmen daha dirayetliydim bu hamileliğimde daha çok bunalıyorum.

Hormonlar izin vermiyor gebelikte biraz malesef. Yani ben gebelikte düşük dozla 1 ayda dört dörtlük iyi olanı duymadım. Biraz daha sabret bakalım ilaç vucutta biriktikçe daha iyi hissedersin inşallah.Moralini bozma. Geçecek de. Kim böyle kalmış da sen kalıcaksın onu düşün. Herkes birgün kurtulmuş sen de kurtulcaksın.

Kızlar nasılsınız? Kimse yok buralarda artık. Ben pek iyi sayılmam çok daralıyorum,mutsuzum,geleceğe dair beklentim kalmadı gibi. Düzelicek miyim nasıl düzelicem bilmiyorm .Yemek yiyemiyorm pek hem sıkıntıdan hem bulantıdan. Oğluma çok üzülüyorm onunla hiç ilgilenemiyorm. Eskiden ne güzel vakit geçirirdik. Neye uğradığını şaşırdı çocuk. Anne neden hiç konuşmuyosun hiç gülmüyosun diyo. Kendimi bırakmak istemiyorm sırf onun için ama bazen onu bile düşünemiyorm.

Bende aynı durumdayım canım hiçbirşeyden zevk alamıyorum dışarı çıkmak istemiyorum oğlumla fazla ilgilenemiyorum nasıl geçicek bu süreç bilemiyorum

İlaca da başladın demi canım sen? İlaçtan önce nasıldın? Hiç farketmedi mi?
Evet başlayalı 1 ay oldu çok az farketti çok mutlu değilim içimi sıkıntı basıyor çok kötü atak geçirmiyorum kusmuyorum ama iştahım yok ilaç etki mi etmiyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…