- 2 Aralık 2018
- 140
- 54
- 18
- 38
Ay gözün aydın canım dün aklıma geldin nabtı acaba bu diye inşallah daha da iyi olursun bebişin nasıl bir sorun yok değil mi canımMerhaba kızlar,ben 1 hafta erkrndoğum yaptım en son 10 mg cip.alıyordum doktor azaltarak bıraktırıyordu emzirmede olmaz dedi.20 den 15 e sonra 10a 5 e düştetek bıraktırıyordu.doğum yaptım.
Doğumda hiç anksiyete olmadı sadece normalden sezeryana aldılar bebeğin duruşu değişmiş diye
Ysni ilaç 1 haftadır içmiyorum geri çekilme hisleri harici birşey yok gibi
Çünkü bebeğimi çok sevdim ve ona bakmaya çalışıyorumsizi anlıyorum.bende yaşafım ve yine o hisler gelirse diye aklıma geliyor ama düşünmek isyemiyorım.doğumdan sonra sıkıntısı geçmeyen kalmadı burda merak etmeyin. Sevgiyle kalın.
Sezeryan nasıl canım zor oluyor mu bende sezeryan düşünüyorumMerhaba kızlar,ben 1 hafta erkrndoğum yaptım en son 10 mg cip.alıyordum doktor azaltarak bıraktırıyordu emzirmede olmaz dedi.20 den 15 e sonra 10a 5 e düştetek bıraktırıyordu.doğum yaptım.
Doğumda hiç anksiyete olmadı sadece normalden sezeryana aldılar bebeğin duruşu değişmiş diye
Çünkü bebeğimi çok sevdim ve ona bakmaya çalışıyorumsizi anlıyorum.bende yaşafım ve yine o hisler gelirse diye aklıma geliyor ama düşünmek isyemiyorım.doğumdan sonra sıkıntısı geçmeyen kalmadı burda merak etmeyin. Sevgiyle kalın.
Canım birden bırakınca ilacı kötü oldun mu hızlıca doz azaltarak mı bıraktın yoksa direk mi yani bunu çok merak ediyorum hamilelikte birden bırakınca hormonlardan falan hani etkisi daha az hissediliyor olabilir mi? Sen nasıl hissettin?12. Haftadan sonra oglumda lustral 50 mg artı Bi ilaç daha kullandım. Cok sükür oglum Saglıklı. Suan plansız hamile kaldım küt diye ilacı kestim. 12. Hafta olsun tekrar başlicam ben böyle yaşayamam :) ilaçtan korkmayın buda hastalık ve tedavi şart. ALLAH a emanet hersey.
Evet kesinlikle daha az yan etki oldu oda Allahın Bi lütfu oldu. Önceki bırakmalarımda deliye dönmüştüm bu sefer baş dönmesi dışında etkilemedi. Korkma eger bırakırken cok kötü olursan yatarak 1 hafta tedavi gör serumlarla yan etki azaltılıyormuş.Canım birden bırakınca ilacı kötü oldun mu hızlıca doz azaltarak mı bıraktın yoksa direk mi yani bunu çok merak ediyorum hamilelikte birden bırakınca hormonlardan falan hani etkisi daha az hissediliyor olabilir mi? Sen nasıl hissettin?
Ben yavaş yavaş bıraksam da kötü oluyorum daha önce birden de bıraktım çok farketmedi benim için sadece böyle beyinse elektrik çarpmaso gibi bir şey oluyor sanki ilacı kullanırken gebe kalıp birden bırakmayı düşünüyorum çünkü yavaş yavaş bırakıncada olmuyor bu sefer takıntılar başlıyor nasıl olur acaba tekrar başlar mı diye hangi ilaç kullanıyordun canım özelden yazar mısın ?Evet kesinlikle daha az yan etki oldu oda Allahın Bi lütfu oldu. Önceki bırakmalarımda deliye dönmüştüm bu sefer baş dönmesi dışında etkilemedi. Korkma eger bırakırken cok kötü olursan yatarak 1 hafta tedavi gör serumlarla yan etki azaltılıyormuş.
Cnm öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt gerçekten kaygı ve endişeler geçiyomu doğumdan sonra benim gebelikte başladı 17 yaşında kızım var hamileyim istemedim ana aldırmadım da günahı çok eşim çok istedi 41 yaşındayımMerhaba kızlar,ben 1 hafta erkrndoğum yaptım en son 10 mg cip.alıyordum doktor azaltarak bıraktırıyordu emzirmede olmaz dedi.20 den 15 e sonra 10a 5 e düştetek bıraktırıyordu.doğum yaptım.
Genelde cipralex vermiyorlar. En azından benim dr um önermedi. Evet emzirme esnasında da kullanılmadığını söyledi.Merhaba kızlar,ben 1 hafta erkrndoğum yaptım en son 10 mg cip.alıyordum doktor azaltarak bıraktırıyordu emzirmede olmaz dedi.20 den 15 e sonra 10a 5 e düştetek bıraktırıyordu.doğum yaptım.
Genelde cipralex vermiyorlar. En azından benim dr um önermedi. Evet emzirme esnasında da kullanılmadığını söyledi.
Pasiflora rahatlatır biraz ama 3 aydan sonra baska ilac verebilir geçmezse bu durum. Kaçıncı haftadaydın?Merhaba kızlar bende de hamilelikte birlikte kaygı ve endişe başladı psikiyatri pasiflora verdi bakalım sabaha karşı çarpıntı yla uyanıyorum bakalım inş iyi gelir herkese geçmiş olsun
27 hafta ya bebek korkutüyo beni ara verince kaygım bu yuzdenPasiflora rahatlatır biraz ama 3 aydan sonra baska ilac verebilir geçmezse bu durum. Kaçıncı haftadaydın?
Aynen bünyelerinde farklı farklı çünkü saba iyi gelir bana gelmez meselaHerkes kendi dr dinlesin muhakkak. Başkalarının ve bizim ne dediğimiz önemli değil. Dr verdiyse kullanmanı öneririm. Benim 1 ayım kaldı sabretmeye çalışıyorum..
Yeni gordum benim 6 ay bitti 7. Ayin icindeyim haftasini tam bilemiyorum ama iste endise kaygı panik pesimi bırakmıyor bazen cok.ii oliyorum bazen de anne olmayi bile haketmedigimi düşünüyorumCnm öncelikle geçmiş olsun aynı düşünce bendede var ben beklemediğim anda hamile kaldım 17 yaşında kızım var olmaz artık derken hamile kaldim aldırmadım da nasip ama kaygı ve endişe başladı 41 yaşındayım geç mi diye taktım da taktım ama psikiyatriye gidip ilaç almayı düşünüyorum gerekirse doğumdan sonrada kullanırız dr a sorarak emzirme döneminde kullanılan sakinleştirici ler vardır heralde dr lar bilir bence şifalar dilerim kaç haftalık hamilesin
Oluyor hem de nasil...gebelikten mi panik ataktan mi bilmiorumArkadaşlar göğsünüz de ağrı oluyor mu? Göğüs kafesinizde yani???
Kardiyoloji ye de gittim çok şükür birşey yok ama sanki yırtılıyor göğüs kafesimOluyor hem de nasil...gebelikten mi panik ataktan mi bilmiorum
Öyle düşünme Allah nasip etmiş ne güzel anneliği sadece endişe ve kaygı yaşıyoruz ama rabbim herşeyi yoluna koyuyor aslında ama elde değil işte endişe kaygı carpinti vs gene var 1 ölçek daha alcam bakalımYeni gordum benim 6 ay bitti 7. Ayin icindeyim haftasini tam bilemiyorum ama iste endise kaygı panik pesimi bırakmıyor bazen cok.ii oliyorum bazen de anne olmayi bile haketmedigimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?