- 23 Kasım 2018
- 95
- 20
- 8
- 33
Cnm geçmiş olsun öncelikle panik yaşamanın sebebi nedir paylasirmisinKızlar ben Efexor kullanıyordum doktor lustrale geçelim dedi yanına da ativan yazdı bu ativanı nasıl kullandınız ikiye bölmesi çok zor bir de lustrale başlarken çok zorlanıyorum bu geçici mi bugün 50mg ye başladım ama anksiyete çok zorluyor:/ Canım yerinden çıkacak gibi oluyor ilacı bile almaya zor gidiyorum
Adı üstünde anksiyete her şeyle ilgili olabiliyor ama bu ara galiba hiç iyi olamıycam ilacı değiştiriyoruz daha kötü olucam diye panik oluyorum hepCnm geçmiş olsun öncelikle panik yaşamanın sebebi nedir paylasirmisin
Geçmiş olsun canım Sanda benimde günlerim zor gecio sanki ayaklarim huzursuz bende tek ativan alıyorum sikistigim zamanlarda ama bolmuyorum tam alıyorum rabbim seninde yardımcın olsun kaç haftalık hamilesin ilaç aldığında günün iyi geçiyormuş ben herşeyden çok korkyrumKızlar ben Efexor kullanıyordum doktor lustrale geçelim dedi yanına da ativan yazdı bu ativanı nasıl kullandınız ikiye bölmesi çok zor bir de lustrale başlarken çok zorlanıyorum bu geçici mi bugün 50mg ye başladım ama anksiyete çok zorluyor:/ Canım yerinden çıkacak gibi oluyor ilacı bile almaya zor gidiyorum
Valla ben yanında lustral de alıyorum ama daha yeni almaya başladım ativan ifa eh işte idare eder rahatlatıyor kısa zamanlı da olsaGeçmiş olsun canım Sanda benimde günlerim zor gecio sanki ayaklarim huzursuz bende tek ativan alıyorum sikistigim zamanlarda ama bolmuyorum tam alıyorum rabbim seninde yardımcın olsun kaç haftalık hamilesin ilaç aldığında günün iyi geçiyormuş ben herşeyden çok korkyrum
Bana doktor sabah yarım akşam yarımValla ben yanında lustral de alıyorum ama daha yeni almaya başladım ativan ifa eh işte idare eder rahatlatıyor kısa zamanlı da olsa
Ne kadarlık hamilesin bebekle ilgili kaygilarin vs varmı kaçıncı çocuğun olacak bende endişe kaygı yasiyorm ondan sordum ara verince bebek nasıl olcak vs vs geçmiş olsun cnmAdı üstünde anksiyete her şeyle ilgili olabiliyor ama bu ara galiba hiç iyi olamıycam ilacı değiştiriyoruz daha kötü olucam diye panik oluyorum hep
26 haftalık hamileyim ama bebekle ilgiliden ziyade kendimle ilgili eski kaygılarım ortaya çıktı diyebilirimNe kadarlık hamilesin bebekle ilgili kaygilarin vs varmı kaçıncı çocuğun olacak bende endişe kaygı yasiyorm ondan sordum ara verince bebek nasıl olcak vs vs geçmiş olsun cnm
Anladım canım dikkat et kendine ve bebeğine Allaha emanet ol bol bol dua et inş bebişi ni sağlıkla kuçağına alirsin26 haftalık hamileyim ama bebekle ilgiliden ziyade kendimle ilgili eski kaygılarım ortaya çıktı diyebilirim
Yardım edin yorumlarınızı bekliyorum kendimi oldürkek istiyorum içinden çıkamıyorum ya bakmasam uykusuz geceler devamli kusar vs korkutüyolar ya Allah rızası için yardım edin hastane gunlerı vs korkuyorum benMerhaba kızlar ben 26 haftalık hamileyim 2.hamileligim 17 yaşında bir kızım var istemediğim bir hamilelik ama Allah nasip etti bundada vardır bi hayır dedik aldırmadık ama kaygılarım endişelerim var Annem önceki dogumuma hep yanımdaydı kızımı kendi buyuttu ben calışıyordum çünkü ama simi eski hali yok gene yanındayım diyor ama suratı asık sevinmiyor ya beni korkutüyo uykusuz geceler bebek bu kusacak atwşlenecek vs irde evime geliyor hiç bişey beğenmiyor temizlikte söyleniyor evet istemiyorum ama 3 ay kaldı doguma bir tek eşim destek beraber bakarız diyo eşim çok istiyor çünkü bebegi 17 yaşında kızım onu kaybetmek istemiyorum bebeğe bakıyorlar beni umursamıyor dermi ki bazen ölümü bile düşünüyorum hiç bisey den zevk almıyorum hep uyumak istiyorum eski hayatımı özledim ben napcam şimdi kızlar önceden böyle degildim
Ya güzel ablacım her yazdığını okuyorum moral vermeye çalışıyorum hadi seslenmeyeyim diyorum ama bak burdaki insanlar zaten takıntılı insanlar sen böle yazdıkça inan bizi daha çok dibe çekiyorsun. Kaygılarınla korkularınla başedemiyorsan doktora git tedavini ol biz burdan sana bişey yapamayız daha öncede söyledim bu kadar büyütecek birşey yok he illa büyütüyorsan tut yatılı Bi bakıcı sabah akşam baksın çocuguna sende rahat etYardım edin yorumlarınızı bekliyorum kendimi oldürkek istiyorum içinden çıkamıyorum ya bakmasam uykusuz geceler devamli kusar vs korkutüyolar ya Allah rızası için yardım edin hastane gunlerı vs korkuyorum ben
Eşin Arkandaysa inşallah hallolur abla lütfen daha fazla üzme kendini ve bu daha da ilerlemeden Bebek olmadan ilaç tedavisine başla derim ben.Merhaba kızlar ben 26 haftalık hamileyim 2.hamileligim 17 yaşında bir kızım var istemediğim bir hamilelik ama Allah nasip etti bundada vardır bi hayır dedik aldırmadık ama kaygılarım endişelerim var Annem önceki dogumuma hep yanımdaydı kızımı kendi buyuttu ben calışıyordum çünkü ama simi eski hali yok gene yanındayım diyor ama suratı asık sevinmiyor ya beni korkutüyo uykusuz geceler bebek bu kusacak atwşlenecek vs irde evime geliyor hiç bişey beğenmiyor temizlikte söyleniyor evet istemiyorum ama 3 ay kaldı doguma bir tek eşim destek beraber bakarız diyo eşim çok istiyor çünkü bebegi 17 yaşında kızım onu kaybetmek istemiyorum bebeğe bakıyorlar beni umursamıyor dermi ki bazen ölümü bile düşünüyorum hiç bisey den zevk almıyorum hep uyumak istiyorum eski hayatımı özledim ben napcam şimdi kızlar önceden böyle degildim
Evet cnm eşim herzaman destek beraber bakarız diyo bazen gündüzleri de evde oluyor aslında kafaya takılacak şey degil ama bazen korkuyorum ve sabaha karşı carpintilarim oluyor beynimden 2. Bebegi sildiğim için belkide hazırlıksız olduğu için ama dua ediyorum inş doğum sonrası depresyon vs olnazEşin Arkandaysa inşallah hallolur abla lütfen daha fazla üzme kendini ve bu daha da ilerlemeden Bebek olmadan ilaç tedavisine başla derim ben.
özür dilerim bir daha yazmam sağlıcakla kalınYa güzel ablacım her yazdığını okuyorum moral vermeye çalışıyorum hadi seslenmeyeyim diyorum ama bak burdaki insanlar zaten takıntılı insanlar sen böle yazdıkça inan bizi daha çok dibe çekiyorsun. Kaygılarınla korkularınla başedemiyorsan doktora git tedavini ol biz burdan sana bişey yapamayız daha öncede söyledim bu kadar büyütecek birşey yok he illa büyütüyorsan tut yatılı Bi bakıcı sabah akşam baksın çocuguna sende rahat et
Buraya yazma deme gibi bir hakkım yok benim ablacım yaz ama bu kadarda insanı etkileyecek kadar değilözür dilerim bir daha yazmam sağlıcakla kalın
Cnm haklısın öyle tabi sadece rahatlamak için yazmıştımBuraya yazma deme gibi bir hakkım yok benim ablacım yaz ama bu kadarda insanı etkileyecek kadar değil
Bilmiyorum cnm dr a sordunmuMerhaba anneler nasılsınız birşey sorucaktim sizlere sef1 antibiyotik beraberinde antidepresan kullananiniz oldumu anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?