• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

selam arkadaslar,

bugün ciktik hastaneden.sezeryan randevum 13 ünde idi ama 11 inde sabah suyum geldi.hastaneye gittik, üc bucukta sezeryana aldilar sancilar hafiften baslamisti cünkü.cocuk yan yatiyordu.ö yüzden kesik biraz daha genis tutuldu.epidural anastezi yapildi.2 saate yakin ameliyathanedeydim.genel anastezinin kiymetini bilin diyorum sadece.yorgun ama mutluyum.oglum 3600 gr. 51 cm dogdu.adini Toprak koyduk.saglikli bir bebek.halen cok agrilarim var, agri kesicilere ragmen.evdeyim simdi.yorgun ama mutluyum.evet cok agir bir ameliyat ama karsiliginda aldigim ödül paha bicilmez.detaylar sonra artik :))

Allahim sizide kurtarsin bir solukta.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.kalbim hepinizle.

Ama nisan, maşaAllah, o bebeğide ye dur yani hee.. Çektiğine değmiş yani kıız.. Ne tatlı yavrum yaa.. Yerim ben onu..
Atlattın ya şükür.. Bebeğin kollarında ya.. Rabbe şükürler olsun.. Darısı buradaki herkese inşaAllah.. Unutma bizi e mi.. Uğra ara sıra.. Bak, bana sözün var.. Beni yalnız bırakmayacaktın..:34:

olur ınşalla tatlım ınan burda kesmeye meraklı bı cok dr umuz var ama ben bu ay konuşucam nasıp olursa dr umla
senın randavun ne zaman cnm bıde bdt ne zmandı

Aaa sende burda mıydın songül.. Benim bdt 20 Kasım gibi..İnşaAllah senin dr. olurda çok zorlanmam.. Bakalım, hala umudum var.. Belki diyorum, şu kardiyolojiden birşey çıkar burda da .. Allah'ım benim işlerimi de kolaylaştırsın inşaAllah.. Çok yoruldum inan, ruhsal olarak, artık hiç halim kalmadı..
Benimde randeum 15 gün sonra , ne zaman alırsam.. Hemen hemen senle aynı..

Aaa sende burda mıydın songül.. Benim bdt 20 Kasım gibi..İnşaAllah senin dr. olurda çok zorlanmam.. Bakalım, hala umudum var.. Belki diyorum, şu kardiyolojiden birşey çıkar burda da .. Allah'ım benim işlerimi de kolaylaştırsın inşaAllah.. Çok yoruldum inan, ruhsal olarak, artık hiç halim kalmadı..
Benimde randeum 15 gün sonra , ne zaman alırsam.. Hemen hemen senle aynı..

cnm hanı ınşalla dr la randavun olumlu gecer ve hanı onca yolu gelıp sıkıntı cekmek zorunda kalmazsın ama en kötuyu duşuncek olsak burada sorun cıkmaz dıye duşunuyorum ay aslında burda olursa ıyıde olur he bebeşerımızıde göruruz hem saka maka senınde kalmış 2 ay hatta dahada az sezeryanda 38.haftada genelde yapılıyo sezeryan

cnm hanı ınşalla dr la randavun olumlu gecer ve hanı onca yolu gelıp sıkıntı cekmek zorunda kalmazsın ama en kötuyu duşuncek olsak burada sorun cıkmaz dıye duşunuyorum ay aslında burda olursa ıyıde olur he bebeşerımızıde göruruz hem saka maka senınde kalmış 2 ay hatta dahada az sezeryanda 38.haftada genelde yapılıyo sezeryan

İşte diyorum ya, furkan burada yalnız kalacak olmasa, hiç düşünmem geliirim.. Ama Burada amcalarına falan bırakacağım onu, aklım onda kalacak.. Tabii onunda bizde.. Sabırsızlıkla bekliyor kardeşini.. Ne bileyim, Rabb'im Furkan'ın hatrına burada oldursun hayırlısıyla tabii.
Bir yandanda bu kadar sezaryeni zorlamaktanda korkuyorum, Ne bileyim hayırlısı normal mi yoksa diyorum. Kafam karmakarışık işte.. Allah razı olsun senden songül, en azından içime su serpildi, bir seçeneğim var önümde diyorum. Çok uzak ve benim için çok zor olsa da Adapazarı bir seçenek benim için.. Bu da düşünce olarak bile olsa, rahatlatıyor beni...

İşte diyorum ya, furkan burada yalnız kalacak olmasa, hiç düşünmem geliirim.. Ama Burada amcalarına falan bırakacağım onu, aklım onda kalacak.. Tabii onunda bizde.. Sabırsızlıkla bekliyor kardeşini.. Ne bileyim, Rabb'im Furkan'ın hatrına burada oldursun hayırlısıyla tabii.
Bir yandanda bu kadar sezaryeni zorlamaktanda korkuyorum, Ne bileyim hayırlısı normal mi yoksa diyorum. Kafam karmakarışık işte.. Allah razı olsun senden songül, en azından içime su serpildi, bir seçeneğim var önümde diyorum. Çok uzak ve benim için çok zor olsa da Adapazarı bir seçenek benim için.. Bu da düşünce olarak bile olsa, rahatlatıyor beni...

ya cnm doğru dıyosun ama furkana anlattıgın kadarıyla gercekten olgun bı cocuk onun mantıgını anlayabıllcektır bence
cnm normal doğum a gelınce tabı normalde sağlıklısı o dur fakat sende durum bambaşka yanı okadar zorluk yaşanmış bı doğumdan sonra gözun kapalı gıremezsın doğuma ee bebgın yıne ırı ve onun yanısıraa bbıkaç farklı raatsızlıgında söz konusu benım sneden ıstedıgım doğum konusunda ıcını rahat tutman en kötuyu hesap edersen bak bulduk bı çaresını
bundan sonra bunu duşun cnm bebgının tadını cıkar onunla konuş ona sevkat ver kı oda senın stresınden etkılenmesın bak gelır bı ağlak gergın bı bebiş daha dımı annesı

ya cnm doğru dıyosun ama furkana anlattıgın kadarıyla gercekten olgun bı cocuk onun mantıgını anlayabıllcektır bence
cnm normal doğum a gelınce tabı normalde sağlıklısı o dur fakat sende durum bambaşka yanı okadar zorluk yaşanmış bı doğumdan sonra gözun kapalı gıremezsın doğuma ee bebgın yıne ırı ve onun yanısıraa bbıkaç farklı raatsızlıgında söz konusu benım sneden ıstedıgım doğum konusunda ıcını rahat tutman en kötuyu hesap edersen bak bulduk bı çaresını
bundan sonra bunu duşun cnm bebgının tadını cıkar onunla konuş ona sevkat ver kı oda senın stresınden etkılenmesın bak gelır bı ağlak gergın bı bebiş daha dımı annesı

Hiç sorma songül yaa.. Bu bebeğimi de istediğim gibi sevemedim, rahat olamadım yine.. Hele şu günlerde o kadar duygusuz hisssediyorum ki kendimi.. Ne bileyim, böyle olmamalıydı.. En baştan ne güzel herşey yolundaydı.. Doktorumla anlaşmıştım.. İçim rahattı.. Şİmdi sadece korku var içimde, başka birşeye odaklanamıyorum.. Bunuda anlammıyorlar...

Herşeyin en hayırlısı, en güzeli, en kolayı nasılsa o olsun, hepimiz için.. Benim bu sezaryen sorunum baya uzun sürdü, herkes hakkını helal etsin.. Millet isyan edecek yeter artık diiye..

Hiç sorma songül yaa.. Bu bebeğimi de istediğim gibi sevemedim, rahat olamadım yine.. Hele şu günlerde o kadar duygusuz hisssediyorum ki kendimi.. Ne bileyim, böyle olmamalıydı.. En baştan ne güzel herşey yolundaydı.. Doktorumla anlaşmıştım.. İçim rahattı.. Şİmdi sadece korku var içimde, başka birşeye odaklanamıyorum.. Bunuda anlammıyorlar...

Herşeyin en hayırlısı, en güzeli, en kolayı nasılsa o olsun, hepimiz için.. Benim bu sezaryen sorunum baya uzun sürdü, herkes hakkını helal etsin.. Millet isyan edecek yeter artık diiye..

cnm artık sukur sorunda bıttı dıyelım bebışe sevkat vaktı cnm benım ya annesı o senı anlıyo hıssedıo hatta
cnm derdımızı sorunumuzu burda paylaşmıcazda nerde paylaşcaz ben zevkle yarımcı olmaya calışırım ben yarenın okulu halledene kadar ooo herkezın başını yedım ınaankı

cnm artık sukur sorunda bıttı dıyelım bebışe sevkat vaktı cnm benım ya annesı o senı anlıyo hıssedıo hatta
cnm derdımızı sorunumuzu burda paylaşmıcazda nerde paylaşcaz ben zevkle yarımcı olmaya calışırım ben yarenın okulu halledene kadar ooo herkezın başını yedım ınaankı

Yarenin okul işini ben hiç duymadım.. Nerde yedin.. Ben orada yoktum demekki..
Çok sağol canım benim yaa.. İlgin için, ilgilendiğin için.. Rabb'im tüm işlerini rast getirsin inşaAllah.. Ben bir 10 dk. namaz molası vereyim.. Gelebilirsem gene gelirim inşaAllah..

kızlar desteğiniz için çok saolun. valla rahatlıyorum sizden gelen yazıları okuyunca sanki karşılıklı oturuyor konuşuyoruz gibi hissediyorum. keşke hepimiz birbirimize yakın yerlerde otursaydık :)

___nil____ nill seninde az kaldı canım aramızda 3 hafta gibi bi süre var herkesle beraber inşallah bizde sağsalim bebişleri kucaklarımıza alırız.

___aday___bu arada aday doğumu en yakın olan arkadaş galiba. canım inşallah sıkıntısız kolayca kurtarırsın.

___panikduygu___ panikduygu korktum valla :( ilaçtan dolayı zehirlenme ve erken doğum olur dedin ya panik oldum şimdi. inşallah öyle birşey yaşamam. bu arada bebeğine isim olarak ne verdiniz?

bende bi daha ki kontrolümde doktorla konuşmayı düşünüyorum bu sezeryan mevzusunu. inşallah kabul eder. normal doğum mümkün deil yapamam :(
evet cnm en yakın benim gibi görünüyor amin dualarınızı eksik etmeyin.panikduygunun bebiş ecem yada ece idi efrahınki zülaldi yanlış hatırlamıyorsam.
selam arkadaslar,

bugün ciktik hastaneden.sezeryan randevum 13 ünde idi ama 11 inde sabah suyum geldi.hastaneye gittik, üc bucukta sezeryana aldilar sancilar hafiften baslamisti cünkü.cocuk yan yatiyordu.ö yüzden kesik biraz daha genis tutuldu.epidural anastezi yapildi.2 saate yakin ameliyathanedeydim.genel anastezinin kiymetini bilin diyorum sadece.yorgun ama mutluyum.oglum 3600 gr. 51 cm dogdu.adini Toprak koyduk.saglikli bir bebek.halen cok agrilarim var, agri kesicilere ragmen.evdeyim simdi.yorgun ama mutluyum.evet cok agir bir ameliyat ama karsiliginda aldigim ödül paha bicilmez.detaylar sonra artik :))

Allahim sizide kurtarsin bir solukta.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.kalbim hepinizle.

nisancım Allah analı babalı büyütsün.hadi seninde bitdi ay sıra bende valla kızımın ne dolabına ne kıyafetlerine hiç bişeyine bakmıorum hazırladım duruyo öle bi doğsunda sonra bakarız diorum.

Tamam canım, sana özelden tlimi yazarım.. Kaydet, en azından msj çekersin bana..
Ne yapalım canım benim ya.. Ben 9 senedir ne diyorum biliyor musun, hatta eşimde her seferinde baan kızıyıordu.. 9 senedir, tam ben hamiel kalırım, sezaryen yasağı çıkar, bendeki bu şansla.. diyordum..Şİmdi aynen korktuğum gibi oldu.. Bu da nasip..:14:

tmm cnm atarım msj bende senin dediğin giib kimse desteklemiyince zorlamaktan korkuyorum sezeryan die insanı psikolojik çıkmaza sokuyolar acaba hayırlısı bölemi diyosun aynı duyguları bende yaşıorum zaten benim artık zorlayacak zamanımda kalmadı.rabbim kaldıramıycagm şeyleri yaşatması.benim bebiş 3.040 idi doğuma kadar çok almaz inşallah 3.500 ü geçmez inşallah.

Son düzenleme:
Yarenin okul işini ben hiç duymadım.. Nerde yedin.. Ben orada yoktum demekki..
Çok sağol canım benim yaa.. İlgin için, ilgilendiğin için.. Rabb'im tüm işlerini rast getirsin inşaAllah.. Ben bir 10 dk. namaz molası vereyim.. Gelebilirsem gene gelirim inşaAllah..

ooooo heryerlrde cnm benım
topiği bıle var arkadaşının o derece ALLAH KABUL ETSIN CNM BENDE CIKIYORUM GÖRUŞEK UZERE ÖPTUM COK COK

Kızlar ya, şimdide inanılmaz derecede su gibi ishal oldum.. Aslında dünden beri böyleyim.. İshal, acayip bir karın sancısı.. Evde patatesti, muzdu, sıvıydı derken geceyi buldum.. Ama baktımki, gece 12 de hala sancıdan kıvranıyorum acile gittik.. Serum taktılar, nts ye soktular.. Sancımdan şüphelendiler.. Ama şükür doğum snacısı değilmiş..
Bugün oldu, sabahtan beri hala ishalim aynı şekilde devam ediyor.. Su gibi.. 2 gündür kaybettiğim su ne olacak yaa.. Zaten yiyip içemiyordum.. Demin bir tartıldım, dünden beri 3 kg vermişim.. Ne yapsam ki, gene gitsem mi doktora.. Off Allah'ım o kadar bıktım ki ben acillerden.. Cuma gecesi yoğun ekstralardan acildeydim.. Dün gece ishalden. Şimdi gene bunun için mi gideceğim.. Acaba gitmesem, evde yine patates, sıvı falan.. Geçer mi ki.. Ne yapsam ben.. Bana akıl verin yaa.. Gitmek istemiyorum hastaneye artık...:14::14::14:

Kızlar ya, şimdide inanılmaz derecede su gibi ishal oldum.. Aslında dünden beri böyleyim.. İshal, acayip bir karın sancısı.. Evde patatesti, muzdu, sıvıydı derken geceyi buldum.. Ama baktımki, gece 12 de hala sancıdan kıvranıyorum acile gittik.. Serum taktılar, nts ye soktular.. Sancımdan şüphelendiler.. Ama şükür doğum snacısı değilmiş..
Bugün oldu, sabahtan beri hala ishalim aynı şekilde devam ediyor.. Su gibi.. 2 gündür kaybettiğim su ne olacak yaa.. Zaten yiyip içemiyordum.. Demin bir tartıldım, dünden beri 3 kg vermişim.. Ne yapsam ki, gene gitsem mi doktora.. Off Allah'ım o kadar bıktım ki ben acillerden.. Cuma gecesi yoğun ekstralardan acildeydim.. Dün gece ishalden. Şimdi gene bunun için mi gideceğim.. Acaba gitmesem, evde yine patates, sıvı falan.. Geçer mi ki.. Ne yapsam ben.. Bana akıl verin yaa.. Gitmek istemiyorum hastaneye artık...:14::14::14:

geçmiş olsun cnm su içmeyi ihmal etme hastaneye gerekirse git senden ve bebişinden önemlimi aklın kalcagına emegin kalsın ihmal etme.benimde sancılarım var bugün düzensiz.bir geldimi baskı ve agrı oluyo kasıklarımda.bide midem bulanıo preeklmesidir die korktum ama tansiyonum 10-7 şimdilik bekliorum bakalım hayırlısı yarın burdaki devlet hastansine giidip nst ye giricem kısmetse.

Nil ya iyimisin şu an?İmtihanların peşi sıra elh.Her zaman duacınım keşke elimizden fazlası gelse..Bence ishal devam ediyorsa bugünde gitmelisin doktora çok su kaybetmişsin Allah hayırşı şifa versin..KArdiyoloji ile ne zaman görüşcksin?

Nisan tebrik ediyorum kuzum ikinizde sağlıklısınız şükürler olsun..Ameliyat 2 saat sürmüş inanamadım ama geçti gitti şükür..

cnm gecmış olsun ay ne hıkmetse kasım annelrındede bu ay pek çok anne aynı şeyı yaşadı cnm sen yıne gıt derım sıvı takvıyesı yaparlar malum suda ıcemıyosun pek bıde kahve ıle lımon dedıler sanırım ıyı gelıyo cok dıye

nil bende kahve ve limonu biliyorum etkilide oluyor. bunun yanında bol sıvı al, su iç içebiliyorsan en azından susuz kalmaz vucüdun. geçmiş olsun.

doğum yapacak arkadaşlar Allahım yanınızda olsun her daim kolay atlatın inşallah.

birde kızlar size bişey dicem. bende bir aydır kalpte ekstra olayı başladı ya,şimdi kafayı yiyorum günün her saati sanki tekrar olacakmış gibi hissediyorum. çarpıntı oluyodu ama bu daha kötü bi durummuş. bunun bi ilacı var mı kesin çözüm için. sürekli mi kullanılır yoksa olduğunda mı alınır bileniniz var mı. birde ekstra olunca acilde ne yapıyolar?

geçen gün tvde yaşamak nefes almak değil dedi biri içimden Allahın gücüne gitmesinde ben ne kadar yaşamın tadını çıkarıyorum diye düşünüyorum ve elde var sıfır. Rabbim bize bir dert verdi. dermanı bizde ama ne olurdu normal insanlar gibi olabilseydik:( bu hastalıklı halimden nefret ediyorum.

doktor dün ayrıntılıda bebişe baktı şükür ki bebeğim iyi. doktor diyoki bak elleri açık huzurlu bi bebek dedi. ya diyorum anası hiç huzurlu bi insan değil inşallah bana benzemez..kendime gülesim geldi:)

ne diyeyim Allahım sağlıklı sıhhatli bir ömür bebeklerimize ve eşimize bakabilecek kadar güç kuvvet versin hepimize...sizlerr iyi ki varsınız ne yazıkki:(

ya bu ishal olan arkadaşa çoookkk geçmiş olsun canım mutlaka git doktora ve günde 3lt yi geçen su iç bende hamileliğimin başından beri ishalim sık sık oluyor ama tam su gibi değil ve ağrı yok önce sıcak havalara bağladık ama sütten olduğu anlaşıldı bol bol su içiyorum rahatlıyorum ama seninki baya rahatsız edici hale gelmiş kilo bile vermişsin acilde bir öneri sunmadılar mı doktoruna git şunu yap bunu yap diye sonuçta bebeğin iyice büyüdü gıda alman lazım son aylar çok önemli hayırlısıyşa şu bebişlerimizi bir kucağımıza alsak sağlıklı şekilde iyice bunalıma girdik ya bu son aylar çok stresli geçmek bilmiyor Rabbim yardımcımız olsunnn

Herkese çok teşekkür ederim.. İyi niyetleriniz ve dualaarınız için..
Şu 2 gün ömrümden ömür gitti desem yeridir.. Hatta bugün 3. gün.. Hala tam atlatamadım.. Allah'ım ne zormuş hamilelikte ishal.. Sorun olan normal bir ishal olmamasıydı.. Çok afedersiniz su gibiydi ve durmadan tuvalete taşındım inanın.. O gece acilde yapılabilecek olan yapıldı zaten.. Ama çok sancım vardı ona birşey yapamadılar ve aynı snacıyla dünde kıvrandım durdum.. Dünde devam edince artık kendime çanta hazırladım, zira hastaneye gittiğimde kesin yatıracaklardı.. O yüzdende ağır davrandım hastaneye gitme konusunda.. Dün gece de artık ayakta duramıyordum.. Şükür ki hafifledi, sancımda azaldı ama karnımdan hala sesler geliyor.. Bugünde olursa 1 sn. bile durmam artık giderim hastaneye..
Hamileliğim boyunca zaten 5 kilo alabilmiştim şimdi 2-3 kilosu gitmiş.. Çok üzülüyorum ya. Neden hiç kilo alamıyorum.. Gecede gene tuvalete bir uyandım, bir daha uyuyamadım.. Gene aklıma takıldı bu normal doğum meselesi gecenin bir vakti.. Saatlerce düşündüm.. düşündüm.. Sabaha kadar uykusuz bir gece geçirdim. Uykusuzlukta çarpıntı yaptı.. Herşey peşi peşine.. Rabb'ime sığınıyorum..
İşte böyle.. Varya, karnım bile küçüldü benim, bu 3 gün içinde.. Bu haftA kadın doğuma gidecektim zaten, ayağa kalkabilsem bu hafta arası gideceğim, bakalım ne halde bebek. Ama içim parçalandı inanın 3 gündür, bebeğe acımaktan.. Çok kötü birşey, Rabb'im kimseye yaşatmasın.. Kendinize dikkat edin aman, üşütmeyin, hijyenik şeyler yiyin, benim durumuma düşmeyin..

cok gecms olsn nil..bende gecenlerde yasadm serum takıldm iki kere. eve geldm 2 gün sonra tekrar ishaldim.ama bana doktorum reflor adında ilaç verdi gebelikte güvenle içiliyormus danış istersen içince düzeldim..ayrıca sen hala düzenli antidepresan içiyormusun benim doktorum pasiflora önerdi bana bitkisel

Back