nisana sevindim darısı başıma inşallah biraz grip gibi olmuşum burnum akıo boğazım ağrıyo hafif.yaa ben doğumdan çook korkuyorum yaa normal doğuramazsam yaa kimse beni desteklemio psikolojimi anlamıo bulundugum yerde psikolog yok ben doğumda gidiciyim sanırım çok stresliyim çoooook ağlamak istiyorum çok yalnızım burası küçük yer imkanlar kısıtlı hastane bi buçuk saat uzaklıkta annem doğum anında yanımda olamıycakk gurbet ellerde tek başıma ayy kızlar çok duygusalım çok bunalıorum nisan doğurmuş diyince nil ağlamaya başladım ben yapamıycam diee doktor zaten yapmam dio sezeryan ama rapor alsam olurmu diede sormadım kimseden destek görmeyincede ısrar edeemiorum illa sezeryan diee.çok karışığım nasıl bişey bu doğum sagsaglim çıkıcamıyımm((
tatlım biz varız ya artık daha çok giricem söz veriyorum öyle düşünme kuzucuğum gerçi hamileliğin verdiği duygusallıkta var şimdi ee zaman da daraldı kısa bir süre sonra kurtulucaksın Allah ın izniyle...
adaycım sezeryan için çok israr et diyemiyorum hayırlısı bu demek ki senin için çok ta zorlama belli mi olur doğum anında başka bir sebepten sezeryana alırlar hayırlısı dile tatlım Allah tan...
sağa sağlim çıkamama korkusu tüm anne adaylarında var ne yazık ki ama ben hiç ölen duymadım walla o bizim hüsnü kuruntumuz bence eskidenmiş o doğumda ölümler Allah ın izniyle bak efrahla ben nasıl kurtuldum nisanda eklendi aramıza sende kurtulucaksın gör bak.......