Kızlar, ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilmiyourm.. Bugün açık açık konuştum psikyatrımla, deim ki, 30. haftamdayım, daha hiçbirşeyim belli değil, hergün ağlıyorum endişeden.. Aklımdan çıkaramıyorum, bu yüzdende trahatlayamıyorum.. Ortada kaldım, yok mu bunun bir çaresi dedim.. Yani aslında uzun uzun anlattım.. O da bana.. "psikiyatri olarak bizim elimizden gelen hiçbirşey yok, fiziki olarak normal doğuma uygun olmadığına dair rapor almalısın mesela kardiyolojiden falan, ama bizim bu hasta normal doğum yapamaz dememiz hiçbir şeyi etkilemiyor" dedi.....
Ben artık hiçbirşey demiyorum.. Rabbime bıraktım tüm işlerimi..
Kardiyolojiye gittim, doktorum 3 hafta izinliymiş, onunla da konuşamadım.. Son kararı kadın doğum verirmiş, ban ne yapacağımı hiiç bilmiyorum.. Hiç insaflı bir kadın doğumcu yok mu burada yaa.. Çıkmazlarda hisssediyorum kendimi.. Sanırım taktım bunada sabahtan beri, üstüste hiç ara vermeden ekstar sistollerim oldu, ara vermeyince ödüm patladı.. Biraz durdum, öksürdüm falan geçer diye, geçmedi, ben doooğru acile gittim.. Şİmdi oradan geldim, size yazıyorum.. Şu an düzeldi kalp atışlarım ama bu konu beni mahvediyor kızlar yaa.. Ne olur bana dua edin, nedir bu kapalı kapılar her yerde karşımda...
yaa ne biçim insanlar Allah aşkına zorla normal mi doğurtucaklar yasa çıktı normal doğum için ama zorla değil anne adayı sezeryan isterse kendi isteğiyle sezeryan yapabiliyor doktorların kaçışını önlemek için çıktı o yasa ayyy sen anlatırken ben sinir oldum walla yaaa nilcim sen nerdesin hangi şehirdesin benim doktoruma götürürdüm seni??
kızlar desteğiniz için çok saolun. valla rahatlıyorum sizden gelen yazıları okuyunca sanki karşılıklı oturuyor konuşuyoruz gibi hissediyorum. keşke hepimiz birbirimize yakın yerlerde otursaydık :)
___nil____ nill seninde az kaldı canım aramızda 3 hafta gibi bi süre var herkesle beraber inşallah bizde sağsalim bebişleri kucaklarımıza alırız.
___aday___bu arada aday doğumu en yakın olan arkadaş galiba. canım inşallah sıkıntısız kolayca kurtarırsın.
___panikduygu___ panikduygu korktum valla ilaçtan dolayı zehirlenme ve erken doğum olur dedin ya panik oldum şimdi. inşallah öyle birşey yaşamam. bu arada bebeğine isim olarak ne verdiniz?
bende bi daha ki kontrolümde doktorla konuşmayı düşünüyorum bu sezeryan mevzusunu. inşallah kabul eder. normal doğum mümkün deil yapamam
tatlım özür dilerim korkutmak istemedim korkmaktan haklısın ama benim yaşadıklarımı yaşama tedbir al diye söyledim cnm gerçi bünyeden bünyeye farkeder ben biraz tırt çıktım sanırım doktorunla konuş genede... bu arada bu ilacı kullanıp hiçbişey yaşamayan bir sürü insan olduğunuda söylediler bana dediğim gibi bünyeden bünyeye de fark ediyor...
selam arkadaslar,
bugün ciktik hastaneden.sezeryan randevum 13 ünde idi ama 11 inde sabah suyum geldi.hastaneye gittik, üc bucukta sezeryana aldilar sancilar hafiften baslamisti cünkü.cocuk yan yatiyordu.ö yüzden kesik biraz daha genis tutuldu.epidural anastezi yapildi.2 saate yakin ameliyathanedeydim.genel anastezinin kiymetini bilin diyorum sadece.yorgun ama mutluyum.oglum 3600 gr. 51 cm dogdu.adini Toprak koyduk.saglikli bir bebek.halen cok agrilarim var, agri kesicilere ragmen.evdeyim simdi.yorgun ama mutluyum.evet cok agir bir ameliyat ama karsiliginda aldigim ödül paha bicilmez.detaylar sonra artik :))
Allahim sizide kurtarsin bir solukta.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.kalbim hepinizle.
canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım... geçmiş olsun...