• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bugünlerde geçicek canım çocuguna çok iyi Bi anne öğrencilerine de çok iyi bir öğretmen olacaksın. Hamilelik psikolojisi de var yani bizim gibi sorunu olmayan insanlar bile karamsarlığa düşüyor biz sadece 2 kat fazla yaşıyoruz. Umudunu sakın kaybetme Allah büyük

hayır canım ne yazık ki düzelme yok bende.. hatta çok iç sıkıntısı var, daha da arttı. gece uykularım berbat. bugün 4. günüm. doktorumu aradım uzun sürede tepki verir sabredin dedi. biraz daha tam doz denesen? direnç gösteriyor vücudun alışabilir. yarıma düşürmek de sarsmasın? nasıl etkiledi yarım doz
Canım 1 ay dir kullaniyodum doktoru aradım dayanamıyorum artık dedim 20 mg cikaralim istersen bırakalım diyor yan etkilerine dayanamicaksan bana soruyor sınır oldum iyice sözde anneme iyi olmaya geldim gün geçtikçe düzelmek yerine iç sıkıntılarım dahada artıyor 24 saatte 3 saat anca uyuyorum kafamda trilyon soru içim sürekli sıkılıyor daralıyor çocuklara boş boş bakıyorum inanki yemek desen zorla annem sinirleniyor artık niye yemiyosun içmiyorsun diye canim istemiyor sırf annem üzülmesin diye zorla yiyorum ilaçtan once böyle değildim 180 derece yapım değişti

Bırakmak yerine başka bir ilaç deneseniz mesela canım yaramamış tır belki
Canım 1 ay dir kullaniyodum doktoru aradım dayanamıyorum artık dedim 20 mg cikaralim istersen bırakalım diyor yan etkilerine dayanamicaksan bana soruyor sınır oldum iyice sözde anneme iyi olmaya geldim gün geçtikçe düzelmek yerine iç sıkıntılarım dahada artıyor 24 saatte 3 saat anca uyuyorum kafamda trilyon soru içim sürekli sıkılıyor daralıyor çocuklara boş boş bakıyorum inanki yemek desen zorla annem sinirleniyor artık niye yemiyosun içmiyorsun diye canim istemiyor sırf annem üzülmesin diye zorla yiyorum ilaçtan once böyle değildim 180 derece yapım değişti
Bırakmak yerine başka bir ilaç deneseniz yaramamış tır belki yada ne kadar beklemen gerekiyormuş

Bırakmak yerine başka bir ilaç deneseniz mesela canım yaramamış tır belki

Bırakmak yerine başka bir ilaç deneseniz yaramamış tır belki yada ne kadar beklemen gerekiyormuş
Yaramadigina eminim daha öncede kullandım aynı ilacı çok iyi gelmişti ama bu defa yok ne bir etki ne bir tesir dahada kafayı yicem

Lustral 50mg içiyorum. 2 gündür çok çok kötüyüm. Geceleri rahattım en azından bir gün daha bitti diye seviniyordum. Şimdi gecceleri ağlıyorum umutsuzluk içinde. Tek yapabildiğim Allaha yalvarmak. Ve garip olan bu yaşadıklarıma anlam verememem. 7-24 anksiyete olur mu arkadaşlar bünye buna nasıl dayansın.
Ya inanki sanki beni yasiyosun 7 24 anksiyete yaşıyorum

Siz anladığım kadarıyla yeni doğum yaptınız. Bebeğinizin bakımını yapabiliyor musunuz? Sağlığı nasıl iyidir inşallah.
Evet 2 ay önce doğum yaptım çok şükür sağlığı yerinde ilgileniyorum bebegimle ama ilaç aptallastirgi için sadece ihtiyaçlarını karşılayıp uyutuyorum bide 5 yaşında kızım var oda ilgi istiyor Allah'tan annemdeyim evde yalnız olsam su durumumla ben napardim bilmiyorum daha fazla ilaca devam edemiycem çocuklarımın benim sevgime ilgime ihtiyacı var ben saf saf bakan hiçbirşeye yetemeyen biri oldum kafamdaki düşüncelerde cabası

Evet bu ayın sonunda 5 ay olcak nerdeyse ama çok mükemmel olmadım hamileliğe bağladım hep inş öyledir
Evet bu ayın sonunda 5 ay olcak nerdeyse ama çok mükemmel olmadım hamileliğe bağladım hep inş öyledir
Canım hayırlı doğumlar sendromsuz lohusalık inşallah sana Allah yardımcın olsun

Evet 2 ay önce doğum yaptım çok şükür sağlığı yerinde ilgileniyorum bebegimle ama ilaç aptallastirgi için sadece ihtiyaçlarını karşılayıp uyutuyorum bide 5 yaşında kızım var oda ilgi istiyor Allah'tan annemdeyim evde yalnız olsam su durumumla ben napardim bilmiyorum daha fazla ilaca devam edemiycem çocuklarımın benim sevgime ilgime ihtiyacı var ben saf saf bakan hiçbirşeye yetemeyen biri oldum kafamdaki düşüncelerde cabası
İlacı bırakırsanız daha kötü olmaz mısınız?

Nasılsınız kızlar yarın Doğumu başlatacak doktorum günüm doldu. Benim Doğumdan korkum yok ama Doğumdan sonra ya daha kötü olursam bebeği istemezsem bide ya delirirsem Çocuklar napcak ortada kalırsa kim bakar beynimi susturamıyorum kafayı Yicek gibi hissediyorum bazen
O gün geldi demek canım ne güzel darısı başımıza.umarım sıkıntıların azalır.herşey yolunda giderde bebeğini huzurla alırsın kucağına , ne durumdaydın azaldı sıkıntın demekki gidicek yavaştan hepsi.haber ver bize

İlaç bünyeye alışırken böyle oluyo hamilelikte izin vermiyo kolayca ama sonra alışıyo doktorun bırak derken ilacı değiştirelimmi diyor? Hiç ilaçsız daha zor olabilir.genelde ilaç vücuda alışırken sakinleştirici birşey veriyolar yanında

Mesleği bırakma daha çok sıkılırsın
Allah korusun bu benim korkularımdan biri. Şuan yapamıyorum anksiyete çok fazla baş ağrısı yapıyor. Bi yandan ders anlat bi yandan arka planda dönen korkular. Çıldıracak gibi oluyorsun. Özetle şuan en zevk aldığım şeyi yapmak bile anksiyetemi artırıyor. Beni rahatlatan hiçbir şey yok.

Merhaba kızlar Eddai Eddai çok mutlu oldum dua et bizede rabbim hayırla tamamlasın işini canım
Busraada18 Busraada18 canım mide bulantılarım sormuşsun bazen artıyor bazen eksiliyor üstüne grip olmuşum
Yeni gelen arkadaşlar allah hepimizi sağ sağlim kavuştursun bebeklerimize bu süreci atlatalım ilaca başlamak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için çekiniyorum etkisi kötü olursa diye ama daha 6 ay var zaman bazen duruyor gibi sadece ama sadece düşünmeden aklımdan atmaya hamile oldugumu unutmaya çalışıyorum ilerki zamanlarda ne olcak bilmiyorum hepimizin hikayesi birbirin çok yakın burayı okuyunca kendimi buluyorum herkeste o yüzden dertleşmek huzur veriyor

Allah korusun bu benim korkularımdan biri. Şuan yapamıyorum anksiyete çok fazla baş ağrısı yapıyor. Bi yandan ders anlat bi yandan arka planda dönen korkular. Çıldıracak gibi oluyorsun. Özetle şuan en zevk aldığım şeyi yapmak bile anksiyetemi artırıyor. Beni rahatlatan hiçbir şey yok.
Biliyor musunuz sizinle aşırı benziyoruz. Ben de öğretmenim. Ve mesleğimi yapamaz hale geldim son bir haftadır. Bugün dışarı çıkıp yürüyebildim. O biraz iyi geldi. Ama onun dışında sürekli acı çeker haldeyim. Aynı sizin gibi bu şekilde nasıl yaşarım diye planlar yapmaya başladım bugün çünkü umudumu yitiriyorum. İlacın 4. Günü bitti. Çok sersem hissediyorum. Siz ilacınızı hamilelikten önce kullanıyor muydunuz? Ve iyi geliyor muydu?

İlaca hamile iken alışıp daha iyi bir tabloya ulaşan var mı aramızda? İnanın çaresiz hissediyorum. Hiç yaramazsa diye korkuyorım zaten bir sürü korkuya bu da eklendi. Daha iyi hisseden bir kişi bile okusam mutlu olacağım sanki. Var mı hanımlar?

Biliyor musunuz sizinle aşırı benziyoruz. Ben de öğretmenim. Ve mesleğimi yapamaz hale geldim son bir haftadır. Bugün dışarı çıkıp yürüyebildim. O biraz iyi geldi. Ama onun dışında sürekli acı çeker haldeyim. Aynı sizin gibi bu şekilde nasıl yaşarım diye planlar yapmaya başladım bugün çünkü umudumu yitiriyorum. İlacın 4. Günü bitti. Çok sersem hissediyorum. Siz ilacınızı hamilelikten önce kullanıyor muydunuz? Ve iyi geliyor muydu?
Ben yıllardır kullanıyorum ilaç. Çok şükür bu tarz sıkıntılarım olmuyordu kullanırken. İlacı bırakıyordum tekrar nüksediyordu tekrar başlıyordum ve standart hayatıma dönüyordum. İlaç fayda ediyor ama paxildi benim ilacım sonra cipralex kullandım hamileliğin ilk haftaları sonra birden bire kestim 4 ay kadar herşey normaldi ve bir gün başladı o gün bu gündür çekiyorum. 2 hafta direndim ilaç kullanmadım sonra herşeyi bıraktım annemlerin yanına geldim ilaca başladım lustral 50. Çok uzun süre anksiyete yaşadığımız için geçmeyecek hissi günden güne artıyor beklenti de artıyor. İyi hissetmedikçe tekrar çöküş oluyor. Hamilelik olmasa 2 haftada normale dönerdim. Ama şu durumda beyin sürekli işliyor. Bizim hastalığımız da bu vardır bir hikmeti Allah yardım edecektir. Ablam ve eşim iyileşmeyen yok. İyileşeceksin merak etme diyor. Bence burada iyi olanlar yazmıyor kötü olanlar bi umut ışığı görmek için yazıyor. O nedenle iyileştim diyende olmutor.

Bende aynı durumdayım şu an deseler mesleğimi yapamam hamile kalınca ara verdim .ben çok seyahat eden bir işteyim bu yüzden hamilelikte çalışmıyorum ama doğumdan 6 ay sonra dönerim. Ama şu an bende senin gibiyim.

Yaramadigina eminim daha öncede kullandım aynı ilacı çok iyi gelmişti ama bu defa yok ne bir etki ne bir tesir dahada kafayı yicem
Tatlım bence senya ilacını değiştir yada doktorunu hamilelikten önce cipralex kullandık ilk 2 ay herşey güzeldi sonra mahvetti beni doktora gidiyorum kullan yrıyacak diyor yaramıyor diyorum anlamıyorum. Sonra doktorumu değiştirdim kendi kullandığım ilecı başladık yeniden dünyaya geldim sanki çokta diretme yeni yükseltmişin dozunu biraz bekle olmadı başka ilaca başlarsın iyi olmayan yok merak etme sende iyi olacaksın

Back