Bu başlıktan haberim yoktu.. şans eseri gördüm ve msjları hiç okumadan direk yorum yaz kısmına geldim.. çünkü mesajları okumak,yaşadıklarınızı okumak canımı yakıyor ve etkileniyorum..
Bu yüzden belki 1 kişiye bile faydası olur diye yazıyorum bu yorumu..
Geçmişimde yaşadığım,şuan gülüp geçtiğim şeyler yüzünden 6 sene panik atakla mücadele ettim. bunun 5 senesi aktif olarak antidepresan ve bazen ek ilaçla geçirdim.. terapiler ve paikiyatristler evet acımı dindiriyordu ama tedavi oluyormuydum? yoksa ilaç bittiğinde yine panik panik eczanenin yolunu öu tutuyordum? tabikii ilaca bağımlı hale gelmiştim..
Evleneceğim insan,bana herşeyin artıl güzel olduğunu olayın bende bittiğini,ilacı doktora danışarak yavaşça azaltmamı söyledi..Doktoruma sordum,azaltalım istekliysen dedi.. ilacı azaltırken tabikii bu illet fazlaca gelmeye başladığı için rahatlatıcı videolar aradım youtubede.. ne bilim meditasyon,gevşeme vs.. gözler kapalı,sessiz ortamlarda yapılıyor fln filan.. bi tık rhtlama sağlıyordu.. ama sadece bi tık.. videoları izlerken mutlaka altındaki yorumları okurum,ve bir güzel etkilenirim yazılanlardan
Ama iyiki okumuşum.. bi yorum vardı,nickini fln hatırlamıyorum ama şuna benzer bir yorumdu.. “arkadaşlar izzet güllü diye bir psikolog var onun videolarına bir bakın” (youtube) bu yorumu ciddiye alıp dediği adamın videolarını izlemeye başlamamla hayatım değişti diyebilirim.. Başta çok bayık geldi adam,hatta biraz gıcık oldum izlerken.. ama kapamadım(şükürler olsun) ve ilk videoyu tamamen izleyip bitirdiğimde bile bana bir rhtlama geldi.. sonrası size kalmış.. videoları izleyip kendinize telkinler vermeye devam etmeniz gerekiyor taa ki geçene kadar.. ben 10gün sonra ilacı tamamen bırakmıştım..
şuan 27 haftalık hamileyim, ve 1.5 senedir ilaç kullanmıyorum.. sıkıntılı geçirdiğim ilk gebeliğim ve düşükle biraz zor zamanlar yaşasamda,her sıkıştığımda bıkmadan izledim adamı ve hep ikna olup,huzurla uyudum.. hala daha bazen izliyorum.. 1 kere izlemek yanlış algılarımızı asla değiştirmiyor çünkü.. İnşallah birinize bile bir faydası dokunursa ne mutlu bana