• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya ona
Yaa istersen doktorunla tekrar görüş belki dozu değiştirir yada ilacı inşaallah en kısa sürede çok iyi olursun canım seni çok iyi anlayabiliyorum
Ya onada esim yanasmiyor konustukta su an boyle bir degisikligin hic sirasi degil diyor.ya daha kotu olursan napicaz diyor dogumdan sonra nere dersen gidelim diyor belki akapuntur denerim dogumdan sonra Ankarada cok iyi bir doktor varmis ama onemli olan su son zamanlarida ataksiz adam akilli gecirmek

Ya ona

Ya onada esim yanasmiyor konustukta su an boyle bir degisikligin hic sirasi degil diyor.ya daha kotu olursan napicaz diyor dogumdan sonra nere dersen gidelim diyor belki akapuntur denerim dogumdan sonra Ankarada cok iyi bir doktor varmis ama onemli olan su son zamanlarida ataksiz adam akilli gecirmek
Ama çok kötü olup olmayacağını doktorla görüşsen az çok sana fikir verecektir kaç tane kullanıyorsun ilaç günlük bitane mi hem sen böyle iyi gelmedi diyince üzülüyorum bende bu hamilelikte ilaca bel bağlamış gibiyim bu süreyi bana en iyi şekilde atlatacak ilaç olur diye umitleniyorum hep ama sanırım ilaçta çözüm değil ama ben 3 ayı doldurayım yinede kullanmak istiyorum çok kötü olursam toparlamamak allah korusun senin kaç haftalık oldu

Kızlar bende baya oldu yazamadım hem mide bulantısı çekiyorum 1 haftadır hemde psikolojik olarak kötüydüm yine aynı şey düşünmemeye çalışıyorum tek yapabildiğim bu ama içim çok sıkıldı eskisi gibi şiddetli iç sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum
L Li-moon Sen iyiydin ne oldu sana ne gibi korkular geldi Eddai Eddai Sen nasılsın daha iyimisin
Aslında iyiyim canım da arada anksiyete yokluyor. Tamamen geçmesi için çabalıyorum

Ama çok kötü olup olmayacağını doktorla görüşsen az çok sana fikir verecektir kaç tane kullanıyorsun ilaç günlük bitane mi hem sen böyle iyi gelmedi diyince üzülüyorum bende bu hamilelikte ilaca bel bağlamış gibiyim bu süreyi bana en iyi şekilde atlatacak ilaç olur diye umitleniyorum hep ama sanırım ilaçta çözüm değil ama ben 3 ayı doldurayım yinede kullanmak istiyorum çok kötü olursam toparlamamak allah korusun senin kaç haftalık oldu
Aslinda ilacla cok iyi olanlarda var ben iki ilac kullaniyorum biri cipralelex 10 gece 10 gunduz aliyorum yatarken birde zestat aliyorum yarim ama tam rahatlama olmadi cunku beynim hic durmuyorki

Dogum sancisi basladiginda ve dogum aninda atak gelirmi diye korkmuyormusun
Çok canım korkmuyorum. Çünkü o an geldiğinde bi an önce bitsin diye odaklanacağım biliyorum. İlk doğumum olacak ama bu zamana kadar sıkıntılı zor anlarda hep ana odaklandım korkuyu atağı anksiyeteyi aklıma getirmedim.

mrb canim emziriyomusun peki benimde dogum yaptigim 2ay oldu bir iyiyim.bir kotu emziriyorum ilac almak istemiyorum bende takinti ve anksiyete var oyle atak hic gecirmedim sayilir asiri heycanlaniyorum ama kendimi sakinlestirebikiyorum fakat surekli kaygiliyim aklimda heo kotu senaryolar en cokta kendimde yada cevremde birinin hastalanmasi olmesi gibi
Yok canım emzirmiyorum sadece 50mg da kalsa emzirecektim ama dozu yükseltip bir de yanında başka ilaç verince emziremedim sadece ilk bir ay emzirdim

Benim ilk hiç yoktu hatta herkes dedi bundan sonrada olmaz artık ama 1 haftadır yataktan kalkamıyorum çıkarmıyorum ama çok bulantı var inşaallah biter hemen yokken psikolojik olarakta daha iyiydim çok uyuyordum iyi gelmişti şimdi o uykuda çok yok galiba stresten gitti biraz ilerleyen zamanlarda ne olcak bilemiyorum
Biraz geç başlamış ama 12. En geç 16. Haftaya hafifler en azından şiddeti geçer. Ben ayağa kalkamıyordum serumla duruyodum kafama taktım ağladım çocuğuma bakamadım üzüle üzüle bu hale geldim takmamaya çalış geçici bi süre de kendine telkinde bulun

Biraz geç başlamış ama 12. En geç 16. Haftaya hafifler en azından şiddeti geçer. Ben ayağa kalkamıyordum serumla duruyodum kafama taktım ağladım çocuğuma bakamadım üzüle üzüle bu hale geldim takmamaya çalış geçici bi süre de kendine telkinde bulun
Evde tekim sürekli uzan uyu belki ondan kötü oldum bişey yapamıyorum kusmayada başladım bugün iyice tas tamam oldu herşey

merhaba , yoldaşlar ben tüp bebekle 16 haftalık gebeyim..
gebe kalmadan önce yılardır ibs bağırsak sorunlarım vardı geçen sene ayak ağrısı eklem kas ağrısıda eklendı ansiyete bazukluğum vardı doktorlar psikolojik dedi ve repraxin ve paxil içtim 9 ay kadar şikayetlerim geçti sonra yine tüp bebeğe karar kıldık yaptım gebelik oluştu ilaçları bıraktım bir ay kadar şikayetlerim geri gelmedi sonra herşey başa sardı ayaklarım çok kötü gece özellikle uyutmuyor bağırsak sorunlarımda geri geldi kaç kes psikiyatriye gtitim ilaç yazmadı ne yapamam lazım tecrubelerıne çok ihtiyacım var

Ben bilmiyorum ya mide bulantısı olunca psikolojik olarakta kötü oldum kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bu sıkıntıyla 7 ay rabbim yardım etsin ya ama kesinlike ilaç alcam bu zamana geldim ilaç almadım ama bunu desteksiz kaldıramam yani o kadar gücüm yok herkesin yaşadığı kendine ağır şuan 8 haftalık canım kalp atışlarını falanda duyduk rabbim sonumuzu hayır etsin dua edelim birbirimize
sizin şikayetiniz nedir

Kızlar bende baya oldu yazamadım hem mide bulantısı çekiyorum 1 haftadır hemde psikolojik olarak kötüydüm yine aynı şey düşünmemeye çalışıyorum tek yapabildiğim bu ama içim çok sıkıldı eskisi gibi şiddetli iç sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum
L Li-moon Sen iyiydin ne oldu sana ne gibi korkular geldi Eddai Eddai Sen nasılsın daha iyimisin
Bi iyi oluyoruz bi kötü bende öyle malesef

Ü
Evde tekim sürekli uzan uyu belki ondan kötü oldum bişey yapamıyorum kusmayada başladım bugün iyice tas tamam oldu herşey
bende evde yalnız oluyorum. Anneme gidiyorum arada ama sosyalleşme durunca bi moral bozukluğu oluyo anksiyetenin yanında hayat hep böyle geçicek sanıyo indan

Ü

bende evde yalnız oluyorum. Anneme gidiyorum arada ama sosyalleşme durunca bi moral bozukluğu oluyo anksiyetenin yanında hayat hep böyle geçicek sanıyo indan
Evet canım ya yanlızlık öyle bir düşündürüyor ki insani 1 haftadırda uzanmaktan o kadar rahatsız olmuştum ki ben çok uğraş bulmam lazım yoksa günler geçmez böyle

Evet canım ya yanlızlık öyle bir düşündürüyor ki insani 1 haftadırda uzanmaktan o kadar rahatsız olmuştum ki ben çok uğraş bulmam lazım yoksa günler geçmez böyle[/QUOT
Çok güzel el işi uğraşlar yapıyolar. Kanaviçe yada örgü
Biraz zor geliyor ama bi denicem bakalım

Ya kızlar oturup düşününce allahım nasıl geçicek zaman diye bir boğulma sarıyor beni sanki göğsüme dünyayı koymuşlar gibi bir nefes darlığı ama düşünmeyince sanki zaman alıyor daha dün sanki 4 haftalikti şimdi 8 olduk acaba böyle hızlı akarmi zaman yoksa şişince karin zaman geçmez mi önceki hesapları yapıyoruz hep ama işte buda bizim eksimiz o yüzden burdayiz ya

Ya kızlar oturup düşününce allahım nasıl geçicek zaman diye bir boğulma sarıyor beni sanki göğsüme dünyayı koymuşlar gibi bir nefes darlığı ama düşünmeyince sanki zaman alıyor daha dün sanki 4 haftalikti şimdi 8 olduk acaba böyle hızlı akarmi zaman yoksa şişince karin zaman geçmez mi önceki hesapları yapıyoruz hep ama işte buda bizim eksimiz o yüzden burdayiz ya
Zaman çabuk geçiyor bir şekilde merak etmeyin benimde en büyük takıntım çok uzun süreç gözüküyodu sürekli nasıl geçicek bu kadar zaman diyordum. Benim ilk dört ay yani 16 haftalık olana kadar yavaş geçti sonrası çok çabuk geçti

Back