Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende üç senedir anksiyete bozukluğu var. Hamileliğin ilk beş ayı rahattım sonradan gene yoklamaya başladı :/ sizde hamileyken mi oldu
5 ayı geçirsem oooo daha ne. Ben daha 6. Haftadayım ilk ultrasonda ikizlerimi gördüm ve başladıbi de benim anksiyete bozukluğum bazen hat safada oluyor

mrb canim emziriyomusun peki benimde dogum yaptigim 2ay oldu bir iyiyim.bir kotu emziriyorum ilac almak istemiyorum bende takinti ve anksiyete var oyle atak hic gecirmedim sayilir asiri heycanlaniyorum ama kendimi sakinlestirebikiyorum fakat surekli kaygiliyim aklimda heo kotu senaryolar en cokta kendimde yada cevremde birinin hastalanmasi olmesi gibi

Maşallah ikiz mi bide :) ben şuan 34üncü haftadayım. Az kaldı şükür. Senin kaygı sebeplerin neler peki
Benim de yaygın anksiyete. Benim bildiğim bi sebep yok, kalp çarpıntısı, iç sıkılması vs korkularım. Askında mutluyum ama en büyük korkum hep hamile kalırsam 9 ay ilaç kullanamadan naparımdı. Herşey kafada bitiyor tabii, korktuğum için geliyolar hormonlar da sağolsun yardımcı olmuyolar hiç. Senin belli bi sebebin var mu

Kızlar bende baya oldu yazamadım hem mide bulantısı çekiyorum 1 haftadır hemde psikolojik olarak kötüydüm yine aynı şey düşünmemeye çalışıyorum tek yapabildiğim bu ama içim çok sıkıldı eskisi gibi şiddetli iç sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum
L Li-moon Sen iyiydin ne oldu sana ne gibi korkular geldi Eddai Sen nasılsın daha iyimisin

Busraada18 sende iyi olursun ınsaaallah canım benim atlattin hamileliği bu çok büyük bir başarı bence herşey daha iyi olur zamanla
caka Sen nasılsın sıkıntıların hafifledimi canım Zeniths Sen hiç yazmamışsın galiba iyisin inşaallah

bende yazcaktım nezamandır nerelerdesınız dıye hamileliğe göre ıyıyım ama beebege bakmakta cok zor 3gündur yalnızım kendım bakıyom kucaga cok alıstı elimden bıraktıgımda aglıyo,gögsumde uyumak istiyo bırakınca kıyamet kopuyo butum gunum bir koltukta geciyor,gece gaz sancısı uyku yok depresyon kapımda tabı buna anksıyetede eslik ediyor

Bende sana yazacaktım ashap merak ettim nasılsın die ben biraz daha toparladım ama ara ara sıkıntı delirme korkusu seneryolar yazıyorum ağlıyorum en azından ativansız kendimi toparlıyorum atak olmuyor krizlere girmiyorum kafam sürekli dolu hep hastalık düşünüyorum bitcek mi eskisi gibi olcam mı kafam boşalcak mı anın tadını çıkarıp adapte olcam mı ortama acaba merak ediyorum. Mide bulantısı tek başına insanın piskl. Bozuyor doğurcam hala kusuyorum.

Aman diyim büşraa kaptırma kendini bebeğinde var depresyon çok zor terapiye falan gitsen konuşmak çok rahatlatıyor

Kaçıncı haftadasın inş çok uzun sürmez bulatıların

Ne kadarlık oldu bebek canım normaldir geçer hatta böyle huysuz bebekler daha sakın oluyorlar biraz geçince

Ben bilmiyorum ya mide bulantısı olunca psikolojik olarakta kötü oldum kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bu sıkıntıyla 7 ay rabbim yardım etsin ya ama kesinlike ilaç alcam bu zamana geldim ilaç almadım ama bunu desteksiz kaldıramam yani o kadar gücüm yok herkesin yaşadığı kendine ağır şuan 8 haftalık canım kalp atışlarını falanda duyduk rabbim sonumuzu hayır etsin dua edelim birbirimize

Ashab04 cok iyiyim demek isterdim canım ama olmuyo bir gün iyi iki gün kötü bilmiyorum bocalamaya basladım birde iki gündür acayip bir bas ağrısı migrenim tutacak diye korkuyorum anlıcan hep bir korku ya diyorum ben bı lafları boşunamı içiyorum niye iyi olamıyorum niye mutlu olamıyorum bi ilac degişikliğide yapmak istemiyorum yoksa yapmalımıyım

İnş ihtiyacın kalmaz ama olursada kullanırsın herkes yaşadığını bilir 1 ay sonra 12 haftan doluyor bide 8. Haftada mide bulantısı had safaya ulaşıp 12. Haftaya kadar şiddeti azalıyor seninde öyle olur belki

Yaa istersen doktorunla tekrar görüş belki dozu değiştirir yada ilacı inşaallah en kısa sürede çok iyi olursun canım seni çok iyi anlayabiliyorum

Bugun okulda kizimin sinifindan bir veliyle konustum bes cocugu varmis hatta ilk cocugunu evde dogurmus o kadar sasirdimki sonra dondum kendime baktim asil kendime sasirdim normal olan birseyi ben niye bu kadar buyutuyorum anlamadim gitti herkes eli karninda bebegini sever ben karnima dokunmak bile istemiyorum esim sanki virus tasiyorsun caninin bir parcasi daha ne istiyorsun diye kiziyor herseye aklim basiyorda kendime soz geciremiyorum

Benim ilk hiç yoktu hatta herkes dedi bundan sonrada olmaz artık ama 1 haftadır yataktan kalkamıyorum çıkarmıyorum ama çok bulantı var inşaallah biter hemen yokken psikolojik olarakta daha iyiydim çok uyuyordum iyi gelmişti şimdi o uykuda çok yok galiba stresten gitti biraz ilerleyen zamanlarda ne olcak bilemiyorum

Bende kendime çok kızıyorum icimde yavrum var bir süre benim bedenime muhtaç ama gel gör ki saniyelik oluyor sonra moduma giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…