İşte kaygı bozukluğu tamda bu yaa herşeye kaygıdan hayatı yaşayamıyosunBende oyle adepte olamiyorum hemen herseye millet tatile cikar yer icer gezer tozar ben rahatsizlanirim jerkes hamile kalir sevicten cildirir ben aglarim sonra dogum olur uc ay pert mevsimlere bile alisamam esim hep derki doganin kanununa karsi geliyorsun akisina birak hayatini yasa ama olmaz bende ya bilmiyorum atlatanlari duyunca gorunve hayret ediyorum ilac aldigim halde huzursuzum kaygiliyim takintiliyim normal doguma taktim kafayi ona uygun doktor buldum bi dunya paraya anlastim gel girki simdide nasil yapiam o kadar parada bosa giderse beveremezsem diye oysaki bu gayey normal Rabbimin emri di dunya kadinda yapiyor benim neyim eksik
Anladım benim sorunum zaten hamilelik sanki bitince herşey bitçek gibi hissediyorum çünkü hamileliği hiç sevmiyorum ilk hamileliğim fiziken zor geçmişti. Bundada böyle şeyler yaşadım ama yinede korkuyorum ya tam tersi olursa falan die ama içimi rahatlattınız doğuma kadar 4 ay olcak ilaç kullanımı buda etki için yeterli bi süre sanırım. Evet bişey çıkmazsa normal gözüküyor ben sezeryan istemiştim ama doktorum ikna edici konuştu baya ilkide çok zor olmamıştı bu daha kolay olurmuşBenim önceden kullandığım 2 dönem oldu ikisinde de etkisi gittikçe artmıştı mesela 6 ay sonra iyiysem 1 yıl sonra çok daha iyiydim. İlaç etki etmeye başlamış zaten sende doğum sonrası için korkma dediğim gibi çevrende destek olursa iyi geçer bence benim kötü olma nedenim bebeğin sorumluluğu ağır geldi tek başına kalakaldım bebekle ve hala da böyle hissediyorum bana ağır gelen bu oldu. Ama sen korkma çünkü hem ilaca başlamışsın artık gittikçe iyi etkiler hem de çok kötü olursan bile bi yolu var kaygı giderici içebiliyosun hamilelikte o da içilmiyo yani bi yönüyle doğum sonrası aslında daha kolay. Bende hamilelikte 50 içmeye başlasaydın doğum sonrası daha iyi olurdum.
ben başlarda öyleydim ölümü bekliyordum resmen hiç birşey beni mutlu etmiyordu gülmeyi unutmuştum evimi bırakıp annemlere geldim ağlama krizi iç sıkıntısı sonra acilde oluyoduk 50 mg lus. Başladım 1 ay hiç etki etmedi tersine fiziğime yansımaya başladı anksiyete sonra özele gittik 100 mg yaptı yanında ativan verdi onunla biraz hayata döndüm 50mg ile beraber 3 ay oldu ilaç kullanımı daha yeni yeni eski hayatıma dönüyorum en azından günlük işlerimi yapıp çocuğumu doyuruyorum çok mükemmel değilim eskiye nazaran iyiyim son bi haftadır tekrar iç sıkıntısı başladı onunla savaşıyorum benim umudum Doğum
Ben de şuan annemlerdeyim ağlıyorum kendime zarar vermekten korkuyorum eşime ve çocuğuma layık olmadığımı düşünüyorum nasıl geçecek Allahıma yalvarıyorum sabah hayata mutsuz kalkıyorum aslında şükretmem için çok sebebim var ama beynime söz geçiremiyorum biraz iyi olan varsa nasıl yenmeye çalıştı bize de fikir versin Allah rızası içinBende öyleydim depresyonum geçti gibi tamamen bitmesede ağlamalarım hala var hele çocuğuma baktıkça dahada çok ağlıyorum ben ağlayınca sonuda gelmiyor krize giriyorum kendimi durduramıyorum sürekli ağlama hissi var zaten
Sizde de mi aynı durum var yaşama sevincim alınmış gibi herşeyden çok korkuyorum ben efexor içiyorum bi ara biraz düzelmiştim şimdi dozu mu az geliyor bilmiyorum yine başa sardımBu lustral en fazla ne kadar zamanda iyi etki etmeye yaşam sevinci vermeye ve korkuları tamamen yok etmeye başlar bilen var mı
İyi geceler kızlar. Bende kendimi bugün çok kaygılı hissediyorum. Sebebi tabiki çok saçma. Annem bi ilaç ismi sordu netten bakmam için. Bende ilacın ismini yanlış yazmışım.şizofrenide kullanılan bi ilaç çıktı karsıma. Aniden içime korku girdi. Huzursuzluk başladı. Akşamda kadın doğum doktorumun eşinin psikiyatri olduğunu, doktorumla aynı hastanede göreve başladığını duydum. Psikiyatri diye duyunca gene bi iç daralması oldu. Sanki ben çok kötü hastalanacağımda bunlar bana işaretmiş gibi düşündüm. Gene saçma sapan kaygılar fink atıyor kafamda. Allahım sabır
Ben başlarda öyleydim her sabah iç sıkıntısıyla kalkar balkonda oturup intihar etmeyi düşünürdüm dua ederdim Allahım İmanım el vermiyor nolur canımı al yada şifa ver derdim annem babam zor zaptederdi. İlacım 100 mg yapınca sabah saatlerinde olan sıkıntım bitti şimdi öğlenleri bazen çok şiddetli bi şekilde geliyor bazen yokluyor. Ben o zmnlarda mecburen ativan kullanarak geçirdim yoksa her gün atak kriz nedeniyle acile gidiyodukBen de şuan annemlerdeyim ağlıyorum kendime zarar vermekten korkuyorum eşime ve çocuğuma layık olmadığımı düşünüyorum nasıl geçecek Allahıma yalvarıyorum sabah hayata mutsuz kalkıyorum aslında şükretmem için çok sebebim var ama beynime söz geçiremiyorum biraz iyi olan varsa nasıl yenmeye çalıştı bize de fikir versin Allah rızası için
Ne kadar saçma aslında ama engel olamıyoruz. Başka insanlarda böyle şeylerle karşılaşıyor üzerinde durmuyor. Biz illaki üretip kafada kuruyoruz. Çok iyiydim mesela aniden böyle denk gelince moralim yerle bir oldu anksiyete geldi. Olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp kendimizi harap ediyoruz
Geçen kendimde Ms belirtileri var diye okuyordum sonra bir ara sosyal medyaya girdim karşıma msli birinin yazısı çıktı tamam malum oldu ben de kesin hastayım deyip inandirdim ertesi gün özel bir hastanenin nöroloji bölümüne gittim Dr dedi sen msli birini görsen kendine ms demezsin dedi emar çekelim de inan de çekindim temiz çıktı çok şükürNe kadar saçma aslında ama engel olamıyoruz. Başka insanlarda böyle şeylerle karşılaşıyor üzerinde durmuyor. Biz illaki üretip kafada kuruyoruz. Çok iyiydim mesela aniden böyle denk gelince moralim yerle bir oldu anksiyete geldi. Olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp kendimizi harap ediyoruz
bende boyleyim canim surekli kendimde biseyler ariyorum bi hastalik duysam onu yasiyorum bikac doktora gtmedende okna olmuyorum simdide cocukta basladim surekli orasina burasina bakip biseyler bukluyom sonra butun gun onu dusunup korkuyorum ani yasayamiyorum heo bi sikinti icimdeGeçen kendimde Ms belirtileri var diye okuyordum sonra bir ara sosyal medyaya girdim karşıma msli birinin yazısı çıktı tamam malum oldu ben de kesin hastayım deyip inandirdim ertesi gün özel bir hastanenin nöroloji bölümüne gittim Dr dedi sen msli birini görsen kendine ms demezsin dedi emar çekelim de inan de çekindim temiz çıktı çok şükür
Aynıyız ya :/ benim fiziksel hastalık korkum eskiden vardı geçti. Psikolojik hastalıklardan çok korkuyorum bende. Anksiyete bozukluğunu artık kabul ettim de hani daha kötü psikolojik hastalıklar olmasından korkuyorum. Haberlerde görürüz ya psikolojik sorunu olan birisi cinnet geçirir kötü şeyler yapar vs işte öyle şeyleri görünce direk ya bana da olursa diye kafada kuruyorum. Durup dururken kendimizde hastalık aramamız ne kadar garip gelse de elimizde değil işteGeçen kendimde Ms belirtileri var diye okuyordum sonra bir ara sosyal medyaya girdim karşıma msli birinin yazısı çıktı tamam malum oldu ben de kesin hastayım deyip inandirdim ertesi gün özel bir hastanenin nöroloji bölümüne gittim Dr dedi sen msli birini görsen kendine ms demezsin dedi emar çekelim de inan de çekindim temiz çıktı çok şükür
Aman canım nolur abartma. İlerde bebeğin büyüyünce senden göre göre oda hastalık hastası olur yoksa. Bizim gibi annelerin çocukları ilerde içe kapanık oluyormuş bunu engellemeliyiz. Çok üstlerine düşüp pinpirikli yapmamalıyız onlarıdabende boyleyim canim surekli kendimde biseyler ariyorum bi hastalik duysam onu yasiyorum bikac doktora gtmedende okna olmuyorum simdide cocukta basladim surekli orasina burasina bakip biseyler bukluyom sonra butun gun onu dusunup korkuyorum ani yasayamiyorum heo bi sikinti icimde
Geçende de yine nörolojiye gittim boyun damarlarıma baktırdim eeg çektirdim Dr psikolojik dedibende boyleyim canim surekli kendimde biseyler ariyorum bi hastalik duysam onu yasiyorum bikac doktora gtmedende okna olmuyorum simdide cocukta basladim surekli orasina burasina bakip biseyler bukluyom sonra butun gun onu dusunup korkuyorum ani yasayamiyorum heo bi sikinti icimde
İşte bu yüzden haber izlemiyorum ben aynısı bende de var bedensel hastalık arama da bi ara durmuştu ama bu aralar farklı farklı ağrılar olunca kesin bişey var bulamiyorlar diyorum hatta nöroloji uzmanı dedi emar çekelim çekerim de umarım inandirabiliriz demiştiAynıyız ya :/ benim fiziksel hastalık korkum eskiden vardı geçti. Psikolojik hastalıklardan çok korkuyorum bende. Anksiyete bozukluğunu artık kabul ettim de hani daha kötü psikolojik hastalıklar olmasından korkuyorum. Haberlerde görürüz ya psikolojik sorunu olan birisi cinnet geçirir kötü şeyler yapar vs işte öyle şeyleri görünce direk ya bana da olursa diye kafada kuruyorum. Durup dururken kendimizde hastalık aramamız ne kadar garip gelse de elimizde değil işte
Bende izlemiyorum haberleri canım.çok etkileniyorum geriliyorum. Bunun sonu yok emar çektirsen için rahatlasa üç gün sonra başka bi hastalığa takacaksın.o yüzden üzerine gitmeliyiz canımİşte bu yüzden haber izlemiyorum ben aynısı bende de var bedensel hastalık arama da bi ara durmuştu ama bu aralar farklı farklı ağrılar olunca kesin bişey var bulamiyorlar diyorum hatta nöroloji uzmanı dedi emar çekelim çekerim de umarım inandirabiliriz demişti
Beyin emarı bel emarı diz emarı hepsini çektirdim bi ara takıyor insan elde degilBende izlemiyorum haberleri canım.çok etkileniyorum geriliyorum. Bunun sonu yok emar çektirsen için rahatlasa üç gün sonra başka bi hastalığa takacaksın.o yüzden üzerine gitmeliyiz canım
:)ayni benBeyin emarı bel emarı diz emarı hepsini çektirdim bi ara takıyor insan elde degil
Hangi ilaç yükseltildiBUgün doktora gittm şimdi de 200mg a yükseltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?