Bana da öyle dediler hep inançlı birisin böyle olmaman lazım diye ama ben öyle düşünmüyorum hadiste anlatılıyor fetret dönemi her müslümanın hayatında bir kerede olsa başına gelebilecek bir durum vesvese ayrı depresyon çok ayrı beden hastalandığı gibi insanın ruhu da hastalanabilir bence yanlışımız tedaviyi kabul etmememiz keşke ben en baştan tedavi olsaydım belki bu kadar olmazdı irade bazı yerlerde devre dışı kalıyor ilaç veya başka yardımla desteklemek ve zorlamak en önemlisi pes etmemek lazim esası bu benceHepimiz ayni durumdayiz surekli kendimi dinliyorum korkuyorum ilaclara sariloyorum namaz kilamiyorum hic biseye heves istek yokki icimdeki ne derse onu yapoyorum.bugun bi kac video izledim nur cemaati ogrencileri sanirim musluman depreayona girermi diye cok hoauma gitti hastaligi gormez ustne gitmezsek o bizi birakirmis ama yapabilirsek isterseniz dinleyin serkan aktas videolari diyee ben abone oldum izlicem bakalim yoksa bu vesvese kaygi beni yiyecek
Aynen canım amin amin.....İnş. Bu dünyada en önemli olan şey sağlıkmış rabbim daha beterini yaşatmasın kimseye
A Ashab04 kızlar birlaç gündür yazmıyorum.sıkıntılarım devam ediyor.hiçbirşey yapmak istemiyorum .hep kötü aslında ama ben iyiymiş gibi yapıyorum sonra tekrar geri geliyoDamla veriyorlar bebeklere gaz için yeğenlerimden biliyorum belli bi zaman sonra düzelir merak etme canım, ben iyiyim uğraş bulmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum li_moonun dediği tekniği uyguluyorum 21 gün olumlu pozitif düşüncem diye kendimi sartlandirdim aklima allahım ya dayanamazsam gibi bişey geldiği an direk başka şeyle meşgul oluyorum unutuyorum 2 gündür bakalim devamında rabbim mutlaka yol gösterecek artık çok olumsuz düşünmek istemiyorum yoksa çıkmaza giriyor insan güzel şeyler düşünüyorum bebek kıyafetleri isimler bakıyorum falan böyleyim bende bu aralar diğer kızlar yoklarZeniths bayadır yok bu arada
Eddai ilacın işe yaradığına inanıyomusun .yaradı sanırım benimki yaramıyor ama doktor değiştirmiyor şimdi biraz daha bekleyelim dedi.birbuçuk ay oldu başlayalı.iki ayda belki farkeder diyo.iyiyim dediğin zamanlar değilim aslında kötüden birz daha iyi sadeceSende çok kötü günler yaşamışsın inş o sıkıntıların hürmetine hamileyken hiç bişey yaşamazsın neden ilaç kullanmadın o kadar çektin nasıl dayandın sen ailen bana umut oluyorsun hamilelik olunca daha zor oluyor dimi bu hastalık doğunca daha rahatlarım dimi son ay dayanmaya çalışıyorum bitçek die umut ediyorum ama bi yandan korkuyorum daha çok kötü olurum diye
Eskisi gibi çok kötü değilim yani depresyonuma iyi geldi normal hayata döndüm ama iç sıkıntısı çarpıntı korkular geçmedi senin gibi kötüden biraz iyiyim yani ativanı bıraktım en azından tabi gün içinde içmemek için direniyorum savaşıyorum doktor bana etki etmedi demek için iki ay geçmiş olması gerekiyor demişti bilmiyorum artık doğuma 1 ay kaldı doğumdan sonra geçmezse diye korkar oldumEddai ilacın işe yaradığına inanıyomusun .yaradı sanırım benimki yaramıyor ama doktor değiştirmiyor şimdi biraz daha bekleyelim dedi.birbuçuk ay oldu başlayalı.iki ayda belki farkeder diyo.iyiyim dediğin zamanlar değilim aslında kötüden birz daha iyi sadece
Banada sıkıştığım zaman zanax verdi oda uyku yapıyor. İçmiyorum çok sıkışınca bi kere içtim.ben yanlızım ailemde yanımda değil şehir değiştirdim o yüzdende biraz daha kötüyüm .yanlız kalınca bütün gün kuruyırum. Çok büyük anksiyete vardı önce şindi depresyonla beraber.birşeyler yapmak istiyormusun yoksa yatmakmı istiyosun bütün günEskisi gibi çok kötü değilim yani depresyonuma iyi geldi normal hayata döndüm ama iç sıkıntısı çarpıntı korkular geçmedi senin gibi kötüden biraz iyiyim yani ativanı bıraktım en azından tabi gün içinde içmemek için direniyorum savaşıyorum doktor bana etki etmedi demek için iki ay geçmiş olması gerekiyor demişti bilmiyorum artık doğuma 1 ay kaldı doğumdan sonra geçmezse diye korkar oldum
Benim başlarda öyleydi sürekli yatıyordum hiç bişey yapmıyor çocuğa bile bakmıyordum son 1 haftadır evle ilgilenmeye başladım dışardan yiyorduk dolaptaki herşey çürüyordu berbat bi haldeydim onlar geçti iç sıkıntı geçmediBanada sıkıştığım zaman zanax verdi oda uyku yapıyor. İçmiyorum çok sıkışınca bi kere içtim.ben yanlızım ailemde yanımda değil şehir değiştirdim o yüzdende biraz daha kötüyüm .yanlız kalınca bütün gün kuruyırum. Çok büyük anksiyete vardı önce şindi depresyonla beraber.birşeyler yapmak istiyormusun yoksa yatmakmı istiyosun bütün gün
Demekki yavaş yavaş gidiyor. Vücudun kimyasıda bozuluyo hamilelikte buda var.ben arkadaşıma dedimki anksiyeteden vücudum yanıyor dedim.oda dediki benimde hamileliğimde hormonlardan hep yandı su serpiyodm dedi .bakış açısı farkına bak.Benim başlarda öyleydi sürekli yatıyordum hiç bişey yapmıyor çocuğa bile bakmıyordum son 1 haftadır evle ilgilenmeye başladım dışardan yiyorduk dolaptaki herşey çürüyordu berbat bi haldeydim onlar geçti iç sıkıntı geçmedi
Aynen her gün başka bişeyle karşılaşıyorum sanki hastalık vücudumdan çıkıyor. Evet her hamilelik farklı oluyor ben ilkinde ateş basması yanmak sıkıntı nedir bilmedim üşürdüm sıcakta bile üşürdüm fiziksel ağrım çok oldu ama hiç kafaya takmadım şimdi sabahtan akşama kendimi dinler oldumDemekki yavaş yavaş gidiyor. Vücudun kimyasıda bozuluyo hamilelikte buda var.ben arkadaşıma dedimki anksiyeteden vücudum yanıyor dedim.oda dediki benimde hamileliğimde hormonlardan hep yandı su serpiyodm dedi .bakış açısı farkına bak.
Canım sen nasıl oluyorsun tam olarak sıkıntın neler oluyorEddai ilacın işe yaradığına inanıyomusun .yaradı sanırım benimki yaramıyor ama doktor değiştirmiyor şimdi biraz daha bekleyelim dedi.birbuçuk ay oldu başlayalı.iki ayda belki farkeder diyo.iyiyim dediğin zamanlar değilim aslında kötüden birz daha iyi sadece
Merhaba bende de depresyon panikatak anksiyete korku var ilaç da kullanıyorum dozu mu az geliyor acaba biraz depresyon azalsa yaşama sevincim alınmış gibi hiç halim yok nasıl düzelicem var mı biraz düzelen fena olucam kendimi kaybedicem korkusu var boş boş manasız bakıyorum bazenEskisi gibi çok kötü değilim yani depresyonuma iyi geldi normal hayata döndüm ama iç sıkıntısı çarpıntı korkular geçmedi senin gibi kötüden biraz iyiyim yani ativanı bıraktım en azından tabi gün içinde içmemek için direniyorum savaşıyorum doktor bana etki etmedi demek için iki ay geçmiş olması gerekiyor demişti bilmiyorum artık doğuma 1 ay kaldı doğumdan sonra geçmezse diye korkar oldum
Dedikleriniz bende de var çocuğuma zor bakıyorum evde doğru dürüst hiç iş yapmıyorum dolapta yiyecekler öylece duruyor eşim fabrikada yiyip geliyor ben de kuru ekmek yudumluyorum çocuğuma doğru dürüst yiyecek hazırlayamıyorum Rabbim bize de şifa versin inşallah en kisa zamanda sizde ağlama var mı ben ağlıyorum daBenim başlarda öyleydi sürekli yatıyordum hiç bişey yapmıyor çocuğa bile bakmıyordum son 1 haftadır evle ilgilenmeye başladım dışardan yiyorduk dolaptaki herşey çürüyordu berbat bi haldeydim onlar geçti iç sıkıntı geçmedi
ben başlarda öyleydim ölümü bekliyordum resmen hiç birşey beni mutlu etmiyordu gülmeyi unutmuştum evimi bırakıp annemlere geldim ağlama krizi iç sıkıntısı sonra acilde oluyoduk 50 mg lus. Başladım 1 ay hiç etki etmedi tersine fiziğime yansımaya başladı anksiyete sonra özele gittik 100 mg yaptı yanında ativan verdi onunla biraz hayata döndüm 50mg ile beraber 3 ay oldu ilaç kullanımı daha yeni yeni eski hayatıma dönüyorum en azından günlük işlerimi yapıp çocuğumu doyuruyorum çok mükemmel değilim eskiye nazaran iyiyim son bi haftadır tekrar iç sıkıntısı başladı onunla savaşıyorum benim umudum DoğumMerhaba bende de depresyon panikatak anksiyete korku var ilaç da kullanıyorum dozu mu az geliyor acaba biraz depresyon azalsa yaşama sevincim alınmış gibi hiç halim yok nasıl düzelicem var mı biraz düzelen fena olucam kendimi kaybedicem korkusu var boş boş manasız bakıyorum bazen
Bende öyleydim depresyonum geçti gibi tamamen bitmesede ağlamalarım hala var hele çocuğuma baktıkça dahada çok ağlıyorum ben ağlayınca sonuda gelmiyor krize giriyorum kendimi durduramıyorum sürekli ağlama hissi var zatenDedikleriniz bende de var çocuğuma zor bakıyorum evde doğru dürüst hiç iş yapmıyorum dolapta yiyecekler öylece duruyor eşim fabrikada yiyip geliyor ben de kuru ekmek yudumluyorum çocuğuma doğru dürüst yiyecek hazırlayamıyorum Rabbim bize de şifa versin inşallah en kisa zamanda sizde ağlama var mı ben ağlıyorum da
Bende bebekle ilgili değil kendi hayatımla ilgili endişeler oluyor .isteksizim niye böyle diye kendimi yedim yok depresyonmu bu? Hayat değişikliklerini kabul etmekte zorlanıyorumCanım sen nasıl oluyorsun tam olarak sıkıntın neler oluyor
Ayy o bendede çok var yaBende bebekle ilgili değil kendi hayatımla ilgili endişeler oluyor .isteksizim niye böyle diye kendimi yedim yok depresyonmu bu? Hayat değişikliklerini kabul etmekte zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?