Damla veriyorlar bebeklere gaz için yeğenlerimden biliyorum belli bi zaman sonra düzelir merak etme canım, ben iyiyim uğraş bulmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum li_moonun dediği tekniği uyguluyorum 21 gün olumlu pozitif düşüncem diye kendimi sartlandirdim aklima allahım ya dayanamazsam gibi bişey geldiği an direk başka şeyle meşgul oluyorum unutuyorum 2 gündür bakalim devamında rabbim mutlaka yol gösterecek artık çok olumsuz düşünmek istemiyorum yoksa çıkmaza giriyor insan güzel şeyler düşünüyorum bebek kıyafetleri isimler bakıyorum falan böyleyim bende bu aralar diğer kızlar yoklarKizlarrr nasilsiniz bizimde dun bebegin ve benim kontrolumuz vardi bi problemimiz yokmus cok sukur 3gundur gece gunduz cok fenaydik hic uyumadi cok gazi vardi bende dun sabah artik iyice hem yoruldum hem niye boyle diye kafayi taktim kontrol zamanimizda gelmisti gttik gaz icin baska bi ilac verdi 1bucuk ay sonra ilk defa 4 saat araliksiz uyumus bebekte bende yoksa 40dkkada bir ayaktayim gece gunduz aglama krizleri doktor 3 ayi bulur dedi sizde durumlar nasil
Vallahi helal olsun sana canim bikere cok guclu basladin ben kendimi dusunuyorumda cok kotuydum surekli korku ve pismanlik vardi istemiyodum 9ayida boyle gecirdim simdi ne aptalmisim diyorum bebege baktikca hamilelikteki dusuncelerimden utaniyorum Allahim sen affet diyorum sen cok daha iiyi olcan merak etmeDamla veriyorlar bebeklere gaz için yeğenlerimden biliyorum belli bi zaman sonra düzelir merak etme canım, ben iyiyim uğraş bulmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum li_moonun dediği tekniği uyguluyorum 21 gün olumlu pozitif düşüncem diye kendimi sartlandirdim aklima allahım ya dayanamazsam gibi bişey geldiği an direk başka şeyle meşgul oluyorum unutuyorum 2 gündür bakalim devamında rabbim mutlaka yol gösterecek artık çok olumsuz düşünmek istemiyorum yoksa çıkmaza giriyor insan güzel şeyler düşünüyorum bebek kıyafetleri isimler bakıyorum falan böyleyim bende bu aralar diğer kızlar yoklarZeniths bayadır yok bu arada
Canım ya inşaallah dediğin gibi olur sadece kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ilerki zamanı arrik düşünmüyorum allahVallahi helal olsun sana canim bikere cok guclu basladin ben kendimi dusunuyorumda cok kotuydum surekli korku ve pismanlik vardi istemiyodum 9ayida boyle gecirdim simdi ne aptalmisim diyorum bebege baktikca hamilelikteki dusuncelerimden utaniyorum Allahim sen affet diyorum sen cok daha iiyi olcan merak etme
Allah razı olsun senin msjların beni çok rahatlatıyor umut oluyorsun ama kendimle baş başa kalınca başa sarıyorum midemin üstünde küt küt bişey atıyor sanki herşey kötüye gitcek ben kurtulamıcam tek çaresi ölüm gibi geliyor artık bana her gün ağlaya ağlaya dua ediyorum ne yapmam gerekiyor Allah’ım bi çıkış göste die adaklar adadım doğumum yaklaştıkça iyi olmadığımı görünce daha kötü oluyorum bitane yavrum perişan oldu böyle olursam geçmezse bebeğim ne yapar şuan sadece uyutulup hiçbişey düşünmek sıkıntı hissetmek istemiyorum ibadetlerimi yarım yamalak yapıyorum onlar bile gelmiyor içimden sanki bi boşluktayım bnm için güzel günler bitmiş gibi rabbim kuluna zulm etmezmiş ama ben artık dayanamıyorum. Söylediğin zikirleri yapılan duandan eksik etme nolurEddai ben şuan gördüm msji hiçte sıkılmıyoruz kendi adima söylim aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni ne kadar iyi anladığımı söyleyebilirim ama nasıl yardımcı olacağım konusunda onu bilemiyorum sadece yaşadıklarımı anlatıyorum o kadar benzer şeylerki ve geçeceğine çok inanıyorum, benimde seninki gibi iç sıkıntısıyla başladı öyle canım sıkıldı değildi bildiğin patliyordum ilk bir sene sadece bişey yapmadan uyuyamadan bireylerle meşgul olaraka geçmesini bekledim sonra hergun çoğaldı sürekli derdimi anlatacak birilerini arıyordum ama nr mümkün hiç kimse yoktu etrafimda benim gibi yaşayan üzerine bana kendi kendine sıkıntı yapıyosun diyorlardı ben okumadigim dua gitmediğim hoca kalmamıştı bu arada namazımı hiç bırakmadım inancliydim ama niye düzelmiyordum bu bir imtihan ama nasıl bu kadar uzun sürüyor diyordum delirecektim artık odama giderken şu ve ilaç alıp giderdim acaba icsemmi diye ama hep ağlıyordum uyuma yeteneğini vücudum kaybetmişti asla uykuya dalamıyordum biran dalsam bir pişman uyanıyordum ya o kadar ama o kadar kötüydü ki aileme diyordum ne olur beni bi hastaneye yatırın bişey yapın vallahi ben kendimde değilim ama hiç oralı olmuyorlardı ama intiharı bir zaman sonra aklımdan çıkardım çünkü müslüman bunu yapamaz diye ne olacaksa olacak bana ama ben bunu yapmam dedim bu şekilde yaklaşık 4 sene geçti bu süre benden öyle çoookk şeyler götürdü ki ama geçti inan hala çok hatırlamıyorum nasıl geçtiğini demekki zamanı vardı imtihanın doldu v3 bitti şuan o şekilde nasıl dayanmışım diyorum o direncim artık olmaz hepsini i zaman harcadım ama sana tavsiyem ilaçlarını bırakma kullanmaya devam et bebeğin doğmasını bekle kendini kötü bir anne gibi görme iyice yıpratma elinde olan bişey değil sonuçta güzel şeyler düşün diyemiyorum o halde üzerine dünya oturmuş gibi bir ağırlık bir sıkıntı yorgunluk oluyor normal şeyler bile düşünemiyorsun sadece gününü atlatmaya çalış ama öyle intihar v.s düşünme aklından o kısmı çıkar at herşey çok çok güzel olcak canım duamdasın..... ve hergün bir bardak suya 7 fatiha 7 ayet-el kürsi 7 inşirah 7 ihlas 7 felak 7 nas oku hastalığına niyeten günlük 421 ya şafi 313 ya bariu çek bizim gibiler için iyi geliyor en az 40 gün devam et a elinden geldiğince sürekli yap bunları günlük inşaallah şifa olur...
Canım gerçekten aynı şeyler yasadim bende aynen senin gibi uyuşturulmak istiyordum uyku ilaçları bile uyku yapmıyordu o kadarki vücudum resmen uykuyu unutmuş gibiydi yine sana ilaç az biraz fayda veriyor emin ol ben berbattım insan kimseye anlatamıyor ya anlamıyorlar yada alay konusu oluyorsun o yüzden dök içini buraya bekle allah büyük herşey güzel olcak canım ben o dönemde namazlarımı aksatmadım ama yarim yamalak ne kadar yapabildiysem ama senelerdir olan zikir derslerim hiç aksatmazdım hepsini bırakmıştım inanılmaz bir haldi kelime yetmez ki çok ifade edemiyorum sen düşün ne darlıktı ama bitiyor ve geçiyor buna inan.....Allah razı olsun senin msjların beni çok rahatlatıyor umut oluyorsun ama kendimle baş başa kalınca başa sarıyorum midemin üstünde küt küt bişey atıyor sanki herşey kötüye gitcek ben kurtulamıcam tek çaresi ölüm gibi geliyor artık bana her gün ağlaya ağlaya dua ediyorum ne yapmam gerekiyor Allah’ım bi çıkış göste die adaklar adadım doğumum yaklaştıkça iyi olmadığımı görünce daha kötü oluyorum bitane yavrum perişan oldu böyle olursam geçmezse bebeğim ne yapar şuan sadece uyutulup hiçbişey düşünmek sıkıntı hissetmek istemiyorum ibadetlerimi yarım yamalak yapıyorum onlar bile gelmiyor içimden sanki bi boşluktayım bnm için güzel günler bitmiş gibi rabbim kuluna zulm etmezmiş ama ben artık dayanamıyorum. Söylediğin zikirleri yapılan duandan eksik etme nolur
Sende çok kötü günler yaşamışsın inş o sıkıntıların hürmetine hamileyken hiç bişey yaşamazsın neden ilaç kullanmadın o kadar çektin nasıl dayandın sen ailen bana umut oluyorsun hamilelik olunca daha zor oluyor dimi bu hastalık doğunca daha rahatlarım dimi son ay dayanmaya çalışıyorum bitçek die umut ediyorum ama bi yandan korkuyorum daha çok kötü olurum diyeCanım gerçekten aynı şeyler yasadim bende aynen senin gibi uyuşturulmak istiyordum uyku ilaçları bile uyku yapmıyordu o kadarki vücudum resmen uykuyu unutmuş gibiydi yine sana ilaç az biraz fayda veriyor emin ol ben berbattım insan kimseye anlatamıyor ya anlamıyorlar yada alay konusu oluyorsun o yüzden dök içini buraya bekle allah büyük herşey güzel olcak canım ben o dönemde namazlarımı aksatmadım ama yarim yamalak ne kadar yapabildiysem ama senelerdir olan zikir derslerim hiç aksatmazdım hepsini bırakmıştım inanılmaz bir haldi kelime yetmez ki çok ifade edemiyorum sen düşün ne darlıktı ama bitiyor ve geçiyor buna inan.....
Allah razı olsun senin msjların beni çok rahatlatıyor umut oluyorsun ama kendimle baş başa kalınca başa sarıyorum midemin üstünde küt küt bişey atıyor sanki herşey kötüye gitcek ben kurtulamıcam tek çaresi ölüm gibi geliyor artık bana her gün ağlaya ağlaya dua ediyorum ne yapmam gerekiyor Allah’ım bi çıkış göste die adaklar adadım doğumum yaklaştıkça iyi olmadığımı görünce daha kötü oluyorum bitane yavrum perişan oldu böyle olursam geçmezse bebeğim ne yapar şuan sadece uyutulup hiçbişey düşünmek sıkıntı hissetmek istemiyorum ibadetlerimi yarım yamalak yapıyorum onlar bile gelmiyor içimden sanki bi boşluktayım bnm için güzel günler bitmiş gibi rabbim kuluna zulm etmezmiş ama ben artık dayanamıyorum. Söylediğin zikirleri yapılan duandan eksik etme nolur
yazdiklariniz bana o kadar tanidik geldiki 9ay boyunca bircogunu yasadim cok sukur dogumla beraber yuzde 70inden kurtuldum tamamen gecti diyemem cunku ne ilac kullaniyorum nede psikologa gidiyorum ve takintiliyim takintilar ilacla gecer mi bilmiyorum ama kesinlikle eddai senin hamilelikle alakali benim gibisin ben epey toparladim yuzde yuz olmasada hamilelige gore cok daha iyiyim sende oyle olcan annem bugun dediki 9ay boyunca evden disari cikmadin kimseyle gorusmedin hepimizin burnundan getirdin degdimi diye degmedi tabi ama benimde elimde degildi korkularim ve kaygilarim icinde boguldum durdum yasamayan bilmiyor en azindan burasi var insan bir nebze rahatliyorCanım gerçekten aynı şeyler yasadim bende aynen senin gibi uyuşturulmak istiyordum uyku ilaçları bile uyku yapmıyordu o kadarki vücudum resmen uykuyu unutmuş gibiydi yine sana ilaç az biraz fayda veriyor emin ol ben berbattım insan kimseye anlatamıyor ya anlamıyorlar yada alay konusu oluyorsun o yüzden dök içini buraya bekle allah büyük herşey güzel olcak canım ben o dönemde namazlarımı aksatmadım ama yarim yamalak ne kadar yapabildiysem ama senelerdir olan zikir derslerim hiç aksatmazdım hepsini bırakmıştım inanılmaz bir haldi kelime yetmez ki çok ifade edemiyorum sen düşün ne darlıktı ama bitiyor ve geçiyor buna inan.....
Bana o zaman bu haplarla ilgili aa sakın kullanma zararı böyle böyle var sen deli değilsin bilmem ne o kadar beynimi yikadilarki diyemiyordum bu hali yaşayan benim onlar bilmiyorki ama işte bilmeyince insan ama birgün dedim ilaç alcam yapamıyorum diye gittim psikiyatri çok şaşırdı bu kadar nasıl durup tedavi olmazsın diye ilaç verdi düzenli kullanman lazım dedi ama ailem çok tepki gösterince içemedim işte attım, inşaallah hamileyken olmaz dua etSende çok kötü günler yaşamışsın inş o sıkıntıların hürmetine hamileyken hiç bişey yaşamazsın neden ilaç kullanmadın o kadar çektin nasıl dayandın sen ailen bana umut oluyorsun hamilelik olunca daha zor oluyor dimi bu hastalık doğunca daha rahatlarım dimi son ay dayanmaya çalışıyorum bitçek die umut ediyorum ama bi yandan korkuyorum daha çok kötü olurum diye
İnş Büşra inş dediğin gibi olur bu günler bitsin bu hayattan sağlıktan başka hiç bir şey istemiyorum bnm annemde dün mahvoldu karşımda ben bağıra bağıra ağladım kurtarın beni götürün yatırın alsınlar bebeği artık dayanamıyorum dedim inan herkes bıktı farkındayım artık kimse duymasın diye tuvalette falan ağlıyorum anlatsamda anlamıyorlar onlarda haklılar aslında doğumdan sonra ben iyim diye yazabilcem mi acaba onu bile hayal ediyorumyazdiklariniz bana o kadar tanidik geldiki 9ay boyunca bircogunu yasadim cok sukur dogumla beraber yuzde 70inden kurtuldum tamamen gecti diyemem cunku ne ilac kullaniyorum nede psikologa gidiyorum ve takintiliyim takintilar ilacla gecer mi bilmiyorum ama kesinlikle eddai senin hamilelikle alakali benim gibisin ben epey toparladim yuzde yuz olmasada hamilelige gore cok daha iyiyim sende oyle olcan annem bugun dediki 9ay boyunca evden disari cikmadin kimseyle gorusmedin hepimizin burnundan getirdin degdimi diye degmedi tabi ama benimde elimde degildi korkularim ve kaygilarim icinde boguldum durdum yasamayan bilmiyor en azindan burasi var insan bir nebze rahatliyor
İnsanların bu yorumları ön yargıları insanı sinirlendiriyor ailen keşke destek olsaydı keşke ilaç konusunda Allah tan ailem yanımda kimse içme falan demedi çünkü çıkılmaz haldeydimBana o zaman bu haplarla ilgili aa sakın kullanma zararı böyle böyle var sen deli değilsin bilmem ne o kadar beynimi yikadilarki diyemiyordum bu hali yaşayan benim onlar bilmiyorki ama işte bilmeyince insan ama birgün dedim ilaç alcam yapamıyorum diye gittim psikiyatri çok şaşırdı bu kadar nasıl durup tedavi olmazsın diye ilaç verdi düzenli kullanman lazım dedi ama ailem çok tepki gösterince içemedim işte attım, inşaallah hamileyken olmaz dua et
Evet ya insan bilemeyince her söylenene kulak veriyor ama eşim öyle değil o gerekirse psikiyatri gerekirse ilaç desteği diyor öyle katı bakmıyor hamilelik benim için bir hayaldi burda sizleri gördüm çok cesaret geldi ilerleyen zamanlardan korkuyordum şuan hiç düşünmemeye çalışıyorum başka yapcak bişey bulamıyorum insan düşündükçe batıyor ben en korktuğum sıkılıp nefes alamamak kabullenememek onu icimde ama bebek istiyorum bunlara katlanmam lazım diye kendimi avutuyorumİnsanların bu yorumları ön yargıları insanı sinirlendiriyor ailen keşke destek olsaydı keşke ilaç konusunda Allah tan ailem yanımda kimse içme falan demedi çünkü çıkılmaz haldeydim
inş öyle kötü olmazsın olursamda ilaç içerim die kendine telkinde bulun böyle böyle bitirirsin belki rabbim zulmedici değil zamanında çok yaşamışsın belki hamilelikte iyice biter. Burda olanlar her zaman aklımda ve duamdasınEvet ya insan bilemeyince her söylenene kulak veriyor ama eşim öyle değil o gerekirse psikiyatri gerekirse ilaç desteği diyor öyle katı bakmıyor hamilelik benim için bir hayaldi burda sizleri gördüm çok cesaret geldi ilerleyen zamanlardan korkuyordum şuan hiç düşünmemeye çalışıyorum başka yapcak bişey bulamıyorum insan düşündükçe batıyor ben en korktuğum sıkılıp nefes alamamak kabullenememek onu icimde ama bebek istiyorum bunlara katlanmam lazım diye kendimi avutuyorum
Allah razı olsun seninde sıkıntıların gece en kısa sürede inşaallah, bende aynen dediğin gibi rahatlatmaya çalışıyorum kendimiinş öyle kötü olmazsın olursamda ilaç içerim die kendine telkinde bulun böyle böyle bitirirsin belki rabbim zulmedici değil zamanında çok yaşamışsın belki hamilelikte iyice biter. Burda olanlar her zaman aklımda ve duamdasın
İnş. Bu dünyada en önemli olan şey sağlıkmış rabbim daha beterini yaşatmasın kimseyeAllah razı olsun seninde sıkıntıların gece en kısa sürede inşaallah, bende aynen dediğin gibi rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?