Valla canım henüz mide bulantin yok hafiften bişey oluyor ama ileri boyutta değil ama çok endişelerim var kendimi çok garip hissediyorum sanki dayanamayacakmışım gibi hissediyorum ama kendimi ilaçlar var hiç olmasa o şekilde idare ederim diyorum ama yinede mutmain olmuyor kalbim ya napcam bilmiyorum ama ben çok istiyorum bebeği bana içimde hissetsem zor olcak zaman gecmicek gibi geliyor galiba psikatriye gidicem[/QUOTE
Fazla bi belirtin yoksa dayanmaya çalış 3 ayı bi atlat en azından sonra olmazsa ilaca başlarsın belki hiç gerek kalmaz bebek sana ilaç olur kıbırdatıkça huzur dolarsın. Güzel düşünmeye çalış kaptırma kendini lütfen burda birileri kötü olunca çok üzülüyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun sürekli duamdasın inş kötüleşmezsinValla canım henüz mide bulantin yok hafiften bişey oluyor ama ileri boyutta değil ama çok endişelerim var kendimi çok garip hissediyorum sanki dayanamayacakmışım gibi hissediyorum ama kendimi ilaçlar var hiç olmasa o şekilde idare ederim diyorum ama yinede mutmain olmuyor kalbim ya napcam bilmiyorum ama ben çok istiyorum bebeği bana içimde hissetsem zor olcak zaman gecmicek gibi geliyor galiba psikatriye gidicem
Yok zaten şimdi baslamam ama 3 aydan sonra yüksek ihtimal başlarim birkaç gündür iyiydim ama dünden değişik duygulardayım aslında çok günlük hayatıma yansımıyor şimdilik çok şükür dediğin gibi aklımdan atmaya da çalışıyorum ama uzunca bir süreç bunlatiyor beni ilaçtan ümit beklemiyorum aslında ama teselli olsun diye mesela sen iyi olduğunu yazınca bile bir ümit oldu demekki bir şekilde geçiyor ne bilim gerçekten zor çok zor bu psikiyatri sorunlar yaFazla bi belirtin yoksa dayanmaya çalış 3 ayı bi atlat en azından sonra olmazsa ilaca başlarsın belki hiç gerek kalmaz bebek sana ilaç olur kıbırdatıkça huzur dolarsın. Güzel düşünmeye çalış kaptırma kendini lütfen burda birileri kötü olunca çok üzülüyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun sürekli duamdasın inş kötüleşmezsin
Bu ara başağrısıda çekiyorum ama anksiyetem rahatladı sadece sabah yataktan kalkmak zor geliyo.şimdilik görmezden gelmeye çalışıyorum. Buna güvüm hetiyor şimfilij.ağırlaşınca götmezden gelmekte zorlaşıyor tabi.anne olma kimliği garip geliyor bakalım..sen ilaç kullanmıyorsun henüz kendini telkinle oyalamaya çalış..çok sıkışırsan git doktora tabi ama ilk 3 ay ilaç bende kullanmadım.Zeniths canım nerelerdesin nasıl oldun
Zor durumda ilaç çözümmüş tabi Önce Allahtan bilmek lazım şifayı biraz ilaç birde maneviyat ile geçiyormuş ben ne haldeydim biliyorsunuz bugünleri göremezdim inş bnm kadar kötü olmazsın ama ilaçlar işe yarıyormuşYok zaten şimdi baslamam ama 3 aydan sonra yüksek ihtimal başlarim birkaç gündür iyiydim ama dünden değişik duygulardayım aslında çok günlük hayatıma yansımıyor şimdilik çok şükür dediğin gibi aklımdan atmaya da çalışıyorum ama uzunca bir süreç bunlatiyor beni ilaçtan ümit beklemiyorum aslında ama teselli olsun diye mesela sen iyi olduğunu yazınca bile bir ümit oldu demekki bir şekilde geçiyor ne bilim gerçekten zor çok zor bu psikiyatri sorunlar ya
İnan o kadar rahatsız olmuyorsun şey gibi düşün bağırsak hareketleri gibi oluyor başta sonra onun biraz daha belirleşiyor belki senin bebek çok hareketli olmaz bnm ilk kızım öyleydi çikolata yiyince hareketlenirdi doktor bazı bebekler çok uyuyor sakin oluyorlar demiştiKeşke bebekler hiç hareket edemeselerdi içerde o zaman bu kadar sıkmazdı bu düşünce beni
Bu aralar bendede var o durum streste yapıyor baş ağrısı bide bende sürekli uyku hali var gündüzleri uykum geliyor ama asla uyuyamıyorum kafam sersem gibiBu ara başağrısıda çekiyorum ama anksiyetem rahatladı sadece sabah yataktan kalkmak zor geliyo.şimdilik görmezden gelmeye çalışıyorum. Buna güvüm hetiyor şimfilij.ağırlaşınca götmezden gelmekte zorlaşıyor tabi.anne olma kimliği garip geliyor bakalım..sen ilaç kullanmıyorsun henüz kendini telkinle oyalamaya çalış..çok sıkışırsan git doktora tabi ama ilk 3 ay ilaç bende kullanmadım.
Inşaallah canım hiç gerek kalmaz ama işte bilmiyorum ilerleyen zamanda ne hissedecem ama ilaç olmasa bile bir destek bana şart seninde daha iyi olmana çok sevindimBu ara başağrısıda çekiyorum ama anksiyetem rahatladı sadece sabah yataktan kalkmak zor geliyo.şimdilik görmezden gelmeye çalışıyorum. Buna güvüm hetiyor şimfilij.ağırlaşınca götmezden gelmekte zorlaşıyor tabi.anne olma kimliği garip geliyor bakalım..sen ilaç kullanmıyorsun henüz kendini telkinle oyalamaya çalış..çok sıkışırsan git doktora tabi ama ilk 3 ay ilaç bende kullanmadım.
Inşaallahhhhhh... dua et de öyle olsun hem sadece bağırsak hareketi gibimi yani ben nedense o kadar büyütmüşümki gözümde sanki 4 aydan sonra icimde el kol biseyler hissedecem bide ne sıklıkla oynuyorlar bizim tanıdık bebeğim gece gündüz durmadan oynuyor diyor iyice bunalıyorum bende 1 haftadır sürekli kuran okuyorum bebeğin niyetine zikirler çekiyorum inşaallah rabbim yardım etsinİnan o kadar rahatsız olmuyorsun şey gibi düşün bağırsak hareketleri gibi oluyor başta sonra onun biraz daha belirleşiyor belki senin bebek çok hareketli olmaz bnm ilk kızım öyleydi çikolata yiyince hareketlenirdi doktor bazı bebekler çok uyuyor sakin oluyorlar demişti
İlk hissettiğinde öyle olcak ilk hamilelikte 20. Haftaya kadar hissetmiyor bazıları anlamıyor yani bağırsak mı yoksa bebek mi diye sonra biraz daha şiddetli oluyor ama öyle korktuğun gibi değil zaten gün içinde bişeylerle meşgul olursan fazla anlamıyorsun dinlemek için oturduğun zaman hissedersinInşaallahhhhhh... dua et de öyle olsun hem sadece bağırsak hareketi gibimi yani ben nedense o kadar büyütmüşümki gözümde sanki 4 aydan sonra icimde el kol biseyler hissedecem bide ne sıklıkla oynuyorlar bizim tanıdık bebeğim gece gündüz durmadan oynuyor diyor iyice bunalıyorum bende 1 haftadır sürekli kuran okuyorum bebeğin niyetine zikirler çekiyorum inşaallah rabbim yardım etsin
31 sen sonra rem uykusu diye bişey var uyuyorlar yeri daraldığı içinde fazla hareket edemiyorlarİlk hissettiğinde öyle olcak ilk hamilelikte 20. Haftaya kadar hissetmiyor bazıları anlamıyor yani bağırsak mı yoksa bebek mi diye sonra biraz daha şiddetli oluyor ama öyle korktuğun gibi değil zaten gün içinde bişeylerle meşgul olursan fazla anlamıyorsun dinlemek için oturduğun zaman hissedersin
Canım ınsaaallah ya zaten 31i görsem gerisine sabrederim bendede zaman psikolojisi ağır basıyor kısa bir zaman kalsa sanki hiç umrumda olmaz gibi sürekli dua ediyorum bu kadar isterken bir o kadarda sıkılmak yıpratıyor beni düşünmemeye çalışıyorum ama sanki zaman durmuş gibi geliyor bende sürekli aktif olurum diyorum ama o gücü bazen kendimde bulamıyorum beynimizi o kadar yoruyoruz ki başka şeylere odaklanamiyor insan31 sen sonra rem uykusu diye bişey var uyuyorlar yeri daraldığı içinde fazla hareket edemiyorlar
Bizim bir arkadaş doğana kadar nerdeyse kustu tabi bizim gibi değildi mutluydu hamile olduğuna ama oda hep derdi insan dünyada kendini unutuyor o kadar halsiz ve sürekli mide bulantılarıyla diye bende aslında senin gibi dedim bende olsada keşke 7, 8 ay geçmese falan ama işte henüz bişey yok bende kaç haftalık oldun tam olarakMerhaba kızlar. 10 gün önce bir arkadaşım bulantıların başlayınca hastalıpını unutacaksın dedi. İnşallah dedim bende razıyım yeterki kurtulayım bu lanetten ve öyle olsun diye kendimi odakladım. Gerçekten biraz işe yaradı ciddi bulantılatrım başladı ataklarım biraz hafifledi tabi tam anlamıyla değil. Tekrar terapiye başladım bu arada psikolog pembr fili düşünme diye bir kitabı okumamı istedi dün akşam baya ilerledim. Kitapı panik atağa yakalanan bir psikoloji öğrencisi yazmış. Bu kadar mı iyi anlatır yaşadıklarımızı tavsiye ediyorum. Korkularım devam ediyo terapilerde çok ağlıyorum ama dediğim gibi mide bulantılarıma odaklanıp en azından gün içinde unutmaya çalışıyorum. Bu da yeni yöntemim bakalım ne kadar daha işe yarayacak.
Aslında bu anne hareketliyken bebeği çok hissetmeme olayını duydum bazı hamileler var etragimda diyorki sanki icimde canavar var o kadar hareketli biride doğana kadar sürekli ayakta iş güç halindeydi gecede yorgunluktan hemen uyuyormuş o demişti bir kere hissedemedim bebeği diye ama ne kadar doğru bilemiyorum yaşamadım çünkü bide şu plesenta durumu varmış önde olursa anne yine hissetmezmis diye inşaallah öyle olurİlk hissettiğinde öyle olcak ilk hamilelikte 20. Haftaya kadar hissetmiyor bazıları anlamıyor yani bağırsak mı yoksa bebek mi diye sonra biraz daha şiddetli oluyor ama öyle korktuğun gibi değil zaten gün içinde bişeylerle meşgul olursan fazla anlamıyorsun dinlemek için oturduğun zaman hissedersin
6 hafta 4 gün şuanda. Bulantılarım 5. Haftada başlamıştı.Bizim bir arkadaş doğana kadar nerdeyse kustu tabi bizim gibi değildi mutluydu hamile olduğuna ama oda hep derdi insan dünyada kendini unutuyor o kadar halsiz ve sürekli mide bulantılarıyla diye bende aslında senin gibi dedim bende olsada keşke 7, 8 ay geçmese falan ama işte henüz bişey yok bende kaç haftalık oldun tam olarak
Sen ilac aliyordun degilmi bende hep uykulu halsizim sirtim ve basim benimde cok agriyor acaba ilactanmi bunlar kizimi okula goturup gelmek gozumde o kadar buyuyorliBu aralar bendede var o durum streste yapıyor baş ağrısı bide bende sürekli uyku hali var gündüzleri uykum geliyor ama asla uyuyamıyorum kafam sersem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?