Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Insalah olmaz bende cok korkuyorum kizimda olmustu cunki
Büşra en iyi örnek şimdi bize.ona olmadı bide ilaçsızdı. Bizede olmaz umarım şimdiden anlayamıyoruz.yoğun anksiyete olduğu için onada endişe yapıyoruz

Arkadaşlar Hatice Kübra Tongar (yazar) takip edeniniz vardır mutlaka onun sayfasındaki bir yazı bana umut oldu açıkcası

Galiba Hatice hanım ofelya cabral dan terapi almış. Ofelya hanımı bir araştırın isterseniz bir gün sabahtan akşama kadar eğitim veriyor. Daha sonra bilinç altı CD leri veriyor 21 gün evde kendimiz dinliyormuşuz

Teşekkürler bi bakalım . Hiç araştırdınız mı?

Teşekkürler bi bakalım . Hiç araştırdınız mı?
Ben araştırdım hipnoz cd ni dinledim pek bi etkisini göremedim. Yalnız ben son terapiye gittiğimde bu hastalığın bende olduğu yalnız kendi çabamla geçiştirdiğim ortaya çıktı bnm normalde aklıma kötü şeyler gelirdi saçmalama Allah var derdim aşırı titizlik mükemmelliyetçilik ve ev işlerinde eşimde çocuğumda iyi olsunlar herşey muntazam olsun aşırı plancı düzenli yapım vardı adet önceleri kavga çıkartırdım çok sinirli iç sıkıntısı yaşardım. Ve fiziki şeyler cabası eşim hep derdi psikiyatri ye gidelim die ben abartıyor dedim ama tedavi edilmediği için hamilelikte depresyona sebep olmuş korkumda hamilelikmiş kendimi yoklayınca gerçekten öyle şimdi sabırla doğumu bekliyorum Doğumdan sonra ilaca bel bağlamadan başarabileceğimi düşünüyorum hayatımda çok değişiklikler yapıp dini eğitimimi tamamlıcam kendime vakit ayırcm en önemlisi bu çünkü kendimi köle gibi hissediyordum

Peki şuan daha iyimisin ilaçlar ne kadar etki ediyor canım

Bu yazdiklarinin aynisi bende var canim bu hastaliga sahip olanlarin karakterleri hayati yasayislari hep ayni en buyuk problemde mukemmeliyetci olmak ve herseyi konttol altinda tutmaya calismak

Bu yazdiklarinin aynisi bende var canim bu hastaliga sahip olanlarin karakterleri hayati yasayislari hep ayni en buyuk problemde mukemmeliyetci olmak ve herseyi konttol altinda tutmaya calismak
Nasılsın Büşra ilaca ihtiyacın var mı kendini mutlu huzurlu hissediyormusun Doğumdan sonrasını hem bebek hem kendim için çok merak ediyorum bu aralar bebek bnm yüzümden hasta doğacak sakat olcak ölcek düşünceleri var o kadar ilaca seruma dayanamaz diyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık

Dogumdan sonra daha iyim canim ben bazen daraldigim aklima kotu seyler geldigi oluyo ama hamilelik gibi degil en azindan dogumdan kurtuldum benim en buyuk fobimdi cunku bebegimde saglikli kurtuldum diye bakiyorum ama genel olarak kaygidan kurtulmak mumkun olmuyo benim icin takicak seylr buluyorum ama hamileligin onda biri bile degil seninde oyle olcak canim merak etme

İnş beni hamilelik çok bunaltıyor farkındayım sanki doğunca herşey bitçek diyorum bazen ya daha kötü olursam çocuğa bişey olduysa bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım doğum yaklaştıkça bundan korkuyorum

Zenits sen nasılsın yurtdışında ilaç kullanımı çokmuş sende söylüyorsun nasıl çocukları bişey duyarsan buraya yaz olur mu içim daraldıkça onları okuyorum bi nebze rahatlıyorum

slm Zeniths .işin aslı ben hamileliğimin 13.haftasında ilaca başlamıştım ve doğuma kadar kullandığım halde ilaç anksiyetemi kestiği halde panik atağımı ve depresyonumu geriletmedi, doğurayım diye gün saat saydım resmen. ilaçların etki etmeme sebebi yükselen hormonlarımızın buna müsaade etmemesi tabi birde normal insanı bile tedirgin eden BELİRSİZLİK. Yani öyle yada böyle sürünerek, canımdan can giderek doğuma kadar hayatta kalabildim. doğum sonrası ferahlığı oluyor, hormonlar düşüyor veee şimdikinden daha iyi hale geliyorsunuz bu kesin.sana tavsiyem çevren hep kalabalık olsun,çok yalnız kalma,ben sırf çevrem dolu diye kendimi salamıyordum, çıldırma korkusu yaşıyordum ama etrafımda insan olduğu için kendimi frenliyordum. çevre, kalabalık bi nevi sibop görevi alıyo bu hastalıkta. bir de doğum sonrası herşeyin düzeleceği konusunda kendini sürekli telkin et. benimle aynı şeyleri yaşayan kişiler doğurmuş, iyiler hatta ilacı bırakan bile var deyip umudunu içinde eksiltme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…