Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yok canim oyle dusunuyosun sadece buda anksiyetenin etkisi insanin aklina kotu ne varsa getiriyor
Ben bide aynı anda şehir değiştirdim hem hamile hem yanlız . Yüzüm hep mutsuz duruyomuş eşim dedi.önce anlıyo beni sonra sıkılıyo oda anlıyorum. Bende mutsuzum dedi .o sırtını dönünce öyle bir azıyoki anksiyete bütün vücudum yanıyo

Çok bunalıyorum sizide bunaltiyorum kızlar ama bebek hareketleri tam olarak nasıl bir his yani seğirme gibi diyorlar ama sonradan belirginlestiğini söylüyorlar beni daha çok sıkan sürekli olacakmis gibi düşünmem yani sanki hamile olsam hemen karnım hareketlenecek hiç durmayacak gibi değişik işte ya ne saçma dimi bunun bile farkındayım etrafimda asla paylaşmıyorum dile düşürüyorlar insanı o yüzden burda içimi dökmeye çalışıyorum işte

İlaç iyi geldi sanıyorum ni sonra yine vuruyo. Hamilelikten çok iyi etki etmiyomu sizce?

Sıkıntıdan hamilrliği hissetmiyosun bile bazen
Şekil değiştiriyo hep anksiyete bende çok isteksizlikte var

Zeniths Sen ne kadarlık hamilesin canım senin ne gibi korkuların vardı ilaç etki vermemiş galiba sana öyle mi
Benim 17 haftalık ben zaten kalmadan önce kullanıyodum birden kesince çok fena oldu. Depresyon anksiyete hepsi başladı. Hamileliği unuttum akılsız gibi oldum.etki ediyo ilk başlardan daha iyiyim .ilaç ilk etkisinde sıkıntıyı hafifletiyo ama tedavi uzun sürüyo sen psikiyatriste gidiyomusun?

Zeniths aslında eskilerde çok çok kötü şeyler yaşamış biriyim psikolojik olarak ama 3 senedir günlük hayatımda çok şükür sıkıntı yok ama kapalı alan uçak v.s kaldı ama hamilelik düşüncesi sanki hepsinden

Ben en bastan beri ilacimi birakmadim ve birakmicam bi deli cesareti geldi su an hamile degilim gibi kullaniyorum Allah a sigindim sadece bende suan asiri yorgunluk var muhtemelen ilaclardan kaynakli oda gecer insallah
Senin ne kadarda fayda etti ilaç?

Bende zaman zaman rahatsızlanıyordum önceden normalde bendede sıkıntı yoktu hatta ilacı bile bırakırım nolcak diyodum. O kadar rahattım. Çoğu insanların çocuğu olmuyor hamile isteyerek kaldım sonra hamilelikle bir başladı şok oldum gerçekten ama çok geçiren var bu durumları yada hiç geçirmeyen. Sen kendini odaklama banada olucak diye sana olmaz belkide

Ben en bastan beri ilacimi birakmadim ve birakmicam bi deli cesareti geldi su an hamile degilim gibi kullaniyorum Allah a sigindim sadece bende suan asiri yorgunluk var muhtemelen ilaclardan kaynakli oda gecer insallah
Hamilelik yapıyo halsizliği.sen kaç ilaç kullanıyodun

Yok gitmiyorum daha önceleri çok kötü olduğum dönemlerde birkaç kere gittim ilaç verdi 1, 2 gün icip etki etmiyor diye atıyordum ama uzun süre kullanmak lazimmis hiç bilmiyordum şimdi bebek istediğim için geçen ay gittim doktor senin gibi hastam çok var dedi sıkıntı yapma hamileysen önce ilacsiz devam etmeye çalışırız olmadı ilaca başlarız artık 3. Aydan sonra çok rahat kullanılan ilaçlar dedi tabi günümü bekliyordum

Canım doktor bir şey söylemedi ki bana ilk gittiğimde hiç bir şey yoktu sıkıntı olsaydı doktor söylerdi heralde iki hafta sonra kanamam la birlikte düşük yaptım

Benimde doktorum hamile kal korkma kullanilan ilaclar var dedi hatta cok hast var dedi ilaci boraktim tabi hemen aglama krizleri basladi tekrar basladi benim ilacim cipralexti ek olarak ta zestat yazdi iki hafta once cok kotu bir atak gecirdim kullaniyor olmama ragmen ve doktorum benimle ilgilenmedi sehir hastenesine yolladi risk alazmis orasida ayni sekilde bende ilaclarin dozunu artirdim ama takinti kaygi korku hala var hamile oldugum icin kafam rahat olmadigi icin tam duzelme yok idare ediyorum iste hamd olsun hissettim bebegimi endise iste rahat birakmiyor malesef

Benimde cipralex canım senin kaç mg? Bide zestat ne için? İşe yaradımı?

Genellikle lustral veriyorlar bana oyle vermisti 27.haftada ama ben 4,5 hafta anca kullandim hatta aralardada bazen icmedim ilacin yan etkilerini kafaya taktig icin ama gittigim doktor iyi bir doktordu bu haftadan sonra hic bisey olmaz bebege merak etme diye cokca soyledi ama ben iste icmedim icdeydim belkide daha iyi olurdum bilmiyorum bu sitede o ilaci kullannip saglikli cocuk doguran cok eskileri 9ay boyunca 9kere okumusumdur heraldr

Hicmi etkisi olmuyordu peki

Bu ilacls
Hicmi etkisi olmuyordu peki
bu ilaclar bir bucuk 2aydan sinra etki eder canim hem duzenli icmedigim icin hemde 1ayda biraktigim icin hic etki etmedi bendebide ben cok gec basladim kafin dogumcumda bukadar dayandin zaten doguma az kaldi birakman gerekcek diye biraktirdi eger kullanilcaksa bence 13haftadan sonra baslanmali bazi kadin dogumcular dogumdan once biraktirmiyomus gerci benimki pimpirikti kendini riske atmak istemedi

Anksiyete ve değresyon teşhisi koydu bana doktor . Bazen bütün vücudum yanıyo gibi uyuşuyo .sendede oluyomuydu insan geçiceğine inanmıyor
benim daha 2 ay olmadı başlayalı
Zeniths Sen ne kadarlık hamilesin canım senin ne gibi korkuların vardı ilaç etki vermemiş galiba sana öyle mi
nasılsın biraz daha iyimisin?ilk başlarda bana olanlarda böyleydi aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…