cnm benimkide hep aşağıda ama kanaldamı değilmi bilmiorum cnm sanırım yaşamadan doğurmadan rahatlayamıyor insan ne kadar kendimi hazırlamaya çalışsamda korkularıma engel olamıyorum Allah korktuklarımızdan emin kılsın inşallah korktugum kadar zor değildir.senin bebiş iyi normal doğmuş.bizimkide saglıklı 3 kg doğsunda yeter çok kilolu olmasada olur.bakalım daha çatı muayenem felan var.yapılmadı hayırlısı normalmi sezeryanmı ne ise o olsun.
rukiyecim ve doğum yapmış arkadaşlar ben hasta kilodu aldım ama bezi almadım hasta bezi lazımmı şu kalınlarından.bide gögüs pedim eksik.yatagın altına açmaya hastanede bişey gerekiomu ordan veriolarmı.
aday cım çatı darlığı diye bişi yokmuş okuduğum kadarıyla sadece kilolu bebek warmış eğer doğruysa.benim ayrıca çatı muayenesi diye bişi olmadı.doktorun normal doğurabilirsin diyorsa tamamdır.benim de bebeğim hep aşağıdaydı.
yatağın üstüne hasta bezini koyuyolar.hasta bezi al mutlaka.hastaneden çıkarken de ped takman lazım.ama göğüs pedi hastane çantasına çok da elzem biişi değil çünkü 3 güne kadar anca gelir sütün doğru düzgün belki 4-5 güne..