özledim walla hepinizi... nill yaaa kayda değer insan değil çoğu kaynananım konu komşusu walla çoğunu doğru düzgün tanıyorum yahuuu...
sen nasısın tatlım ataklar ne alemde anlatsana...
Aman sorma duygum yaa.. Gelmeyen ataklarımı zorla getirtti doktorlar.. Beni zorla normal doğum yaptıracaklar diye, psikolojimi alt üst ettiler.. Ağlatıp duruyorlar beni.. Geceleri uyuyamamaya başladım stresten.. Herşeyin bilançosu bana kesildi sanki.. Yılların hıncını benden çıkarıyorlar.. Hangi hastaneye gitsem, hangi doktora yalvarsam, kapalı bir kapı karşımda.. Hayret yaa.. Para dese, parada vereceğim hee.. Bu kadar mı kapanır kapılar insanın yüzüne.. Çokta üstüne gitmeye de korkar oldum, ya hayırlısı böyleyse diye içimdende geçiyor.. Ama daha önceki yaşadığım doğum aklıma gelincede sonuna kadar hakkımı aramalıyım diyorum.. Karmakarışığım anlayacağın.. Beni bu günlerde soranlar, bir sorup bin ah işitiyor.. Böyel bir haldeyim yani...
Kız bebişini anlatsana biraz.. Nasıl, uykusu iyi mi.. Kime benziyor.. Onu ilk gördüğünde ne yaptın, ne düşündün.. Ayy ne cimrisiniz yaa.. Ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz hee....