Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bazen sıkıntılarım coşuyor.
Her rekatta 1 fatiha 11 ihlas okunuyor
nasıl oldun Eddai ? Benim sıkıntılarım arttı bu ara vucüdümdada yanmalar oluyor böyle içsel bi acı , herşeyi zorla yapıyorum açıkçası. Sabahları çok kötüyüm akşama doğru çok az hafifliyor. Umudun tükendiği nokta varya ordayım tam.sizlerde yaşadınız bilirsiniz.bedenim dayanırmı bu acıya acaba?

Eskiye oranla iyiym ama nerviumu bırakmadım daha bende tamamen 1 ayın dolmasını bekliyorum hapın etkisi için nervimu çeyrek içiyorum bende sabah iyiyim öğlen sıkıntı çarpıntı bıçak gibi giriyor dün akşam boğazıma vurdu nefes almakta zorlandım vucüda vurunca kötü oluyor yanma olayıda çok zor çok ağır yaşadım sen ilaç kullanmıyormuydun

Beden dayanıyor ama çok yoruluyor insan ben her ataktan sonra savaştan çıkmış gibi oluyorum ama iyileşmeye dair umudum var sen daha güçlüydün bazen bende tükeniyorum öyle sonra sabretmekten dua etmekten başka çarem Yok öldürmüyo acı vere vere süründüyor insan yaşadıklarını unutmak istiyor unutulmuyor daha çok acı veriyor çok konuştum yine kötü oldum. Ama ben iyi olacağımıza inanıyorum en azından bozulmuş beynime öğretmeye çalışıyorum ki kendini toplasın artık

Kullanıyordum ama etki etmedi henüz tam rahatlamak için birşey kullanmıyorum.nervium eahatlatıyor mu seni?

Daha pozitif düşünmen çok iyi ben hiç evde kalmadım bu sıkıntılı halinle uçağa binip ülkede değiştiriyorum dışarıda tek dolaşıyorum içim yana yana:) zevk vermesede yapıyorum beyni iyileştireceğiz destek olalım birbirimize

Kullanıyordum ama etki etmedi henüz tam rahatlamak için birşey kullanmıyorum.nervium eahatlatıyor mu seni?
Bende çok mükemmel olmuyorum kullanınca en azından hafifliyor doktor bana sabah yarım akşam yarım dedi ama ben sabredip öğleleri yarım içiyorum bebekten dolayı içim rahat etmiyor doğru mu yapıyorum doktoru dinlemelimiyim bilmiyorum 1 ay boyunca iç demişti bende içmemek için direniyorum. Dışarı çıkma konusuna gelince hapı içip iyi olup dışarı çıkmak kendimi suçlu hissediyorum bu şekilde vicdan azabı çekiyorum içmesem evde oturup kendimi mi tutsam ağlasam bebek daha mı az etkilenir anlıcağın beynim karmaşık duygular içinde durmadan gelgitler yaşıyorum

Birde ben 50 mg 1 ay kullandım bi işe yaramadı 100 mg geçirdi doktor bunun içinde mi 1 ay beklemem gerek etki için valla yoruldum bu hastalık alt üst etti beni

Hamile olmasam daha mı kolay olurdu iyileşme süreci bazen neden böyle oldu n’aptın bunları yaşayacak diyorum isyan oluyor ama düşünmedende edemiyorum Allah yardımcımız olsun bugünüme şükür şükür edersek nimet çoğalırmış

Zaten en büyük destek sizsiniz insan tek olmadığını anlayınca iyi olanları görünce umutlanıyor

Zaten en büyük destek sizsiniz insan tek olmadığını anlayınca iyi olanları görünce umutlanıyor
Tesadüf eski bi arkafaşımla karşılaştım oda doğum yaptı oğlu 1 yaşında nasılsın dedi bana anlattım durumu aynı şeyleri yaşadım. Lustral ve zanax kullandım dedi.çok zor günler geçirdim eşimle boşanmak çocuğu aldırmak vs.. sürekli birşeylerle istemesemde meşgul oldum dedi.çok yaşayan var.şimdi hiçbirşeyi yok çok iyi

Mrb kizlar bu durumdayken hic gecmiycekmis bitmiycekmis gibi geliyor nereye gtsem aglardim,oldugum yerde duramazdim icim yanardi,kollarim bacaklarim kasilirdi hep aklima dogum ve hamilelikte problem yasiycam zaten.olcem niye yaptim ki bebegi cocugunda hayatini mahfettim benim bu halimden dolayi hasta dogcak butun hayatim mahfolcak diye dokuz ay agladim dusunun kendimide ailemide cok uzdum ne oldu sadece kendime ve cevreme yaptim hamilelikte ufak tefek problemler disinda fiziksel baska bisey yasamadim dogumda dayanamam panikten olurum dedim normal dogum sancisinida cektim,ustune sezaryana girdim hep ayiktim epidural oldum ve ne dogum aninda ne hastanede kaldigim surece atak falan gecirmedim tansiyinum 12/8 ustune hic cikmadi ve Allaha binlerce sukurler olsun saglikli bir bebekle eve geldim bunlari belkide yasamam gerekiyordu saglikli olmanin ne kadar kiymetli oldugunu cevremdeki insanlarin beni nekadar sevdigini korktugum seylerin aslinda beynimde urettigim seyler oldugunu ve nekadar guclu oldugumu gordum bundan sonra cok cok sukredip ibadetlerimi daha iyi yerine getirecegim bana ders oldu sizinde bitip gececek merak etmeyin

Kizlar gebelik varmi

Eklentiler

• 20180922_191451.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 43
  • 20180922_191444.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 38
  • 20180922_191051.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 40
Çocuğu iyi mi nasıl bi sorun varmıydı yaşayan ne kadar çok varmış bnm dünyadan haberim yokmuş

Çocuğu iyi mi nasıl bi sorun varmıydı yaşayan ne kadar çok varmış bnm dünyadan haberim yokmuş
Çocuğu çok iyiymiş hiç sorun yok.çok güzelmiş annelik ama tabi çekmeyen anlamaz o durumları ben çok iyi anlıyorum dedi.

Büşra çok güzel yazıyorsun umut oluyorsun bize..senin içinde çok seviniyorum böyle bir farkındalık yaşadığın için.senin gibiyaşanılanlardan ders alıcak pozisyona geliriz bizde inşallah:)

True white işte dediğim gibi bende böyle oldu ama sonra çıkmadı gününden sonra yap ben günümden bir gün önce falan yaptim böyle pozitif gibi oldu ama sonuç negatif canım

Çocuğu çok iyiymiş hiç sorun yok.çok güzelmiş annelik ama tabi çekmeyen anlamaz o durumları ben çok iyi anlıyorum dedi.
Aynen çekmeyen anlamıyor dün eşimle tartıştık o bile bıktım yoruldum artık dedi çok zoruma gitti sanki bnm elimdeymiş gibi çabaladığımı görmüyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…