- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
cok sukur iyiyim canim bebekte iyi evet hormonlarin cok buyuk etkisi var ruhen rahatladim,fiİksel sikintilarim var sezaryanla alakali biran once toparlanip bebegin herseyiyle ilgilenebilmek,kendime ve bebege yetebilmek birilerine bagimli olmak yordu sadeceBüşra nasılsın bebeğin nasıl sıkıntın falan var mı en büyük etken hamilelik hormonlar falan mı tetikliyormuş benim tek umudum doğum artık bebeğimle tekrar doğmak istiyorum
Ne güzel çok şükür rabbim rahatlatmış bizde rahatlarız inş. Sezeryan epidural mi nasıl çok mu oldu ağrın falancok sukur iyiyim canim bebekte iyi evet hormonlarin cok buyuk etkisi var ruhen rahatladim,fiİksel sikintilarim var sezaryanla alakali biran once toparlanip bebegin herseyiyle ilgilenebilmek,kendime ve bebege yetebilmek birilerine bagimli olmak yordu sadece
Eddai sende eskiye oranla biraz daha rahatlamış gözüküyorsun. Bu arada halsizliğiniz var mı?Ne güzel çok şükür rabbim rahatlatmış bizde rahatlarız inş. Sezeryan epidural mi nasıl çok mu oldu ağrın falan
Evet 2 gündür bende öyle hissediyorum nazar değmesin herhalde ilaç yavaş yavaş etki gösteriyorEddai sende eskiye oranla biraz daha rahatlamış gözüküyorsun. Bu arada halsizliğiniz var mı?
Peki sen ne zamana kadar geçer en fazla ne kadar sürer diye sorduğunda ne diyor? Benimki 2 ayda rahatlama başlar 9 ay gibide iyileşme başlar dedi.Halsizlik bendede çok oluyor hep yatmak istiyorum psikiyatri bu normal veya hamilelik yorgunluğu değil anksiyetenin vermiş olduğu sıkıntı atak anında giden enerji yorgunluğu demişti üstüne git yatma otur dinlen arada kalk dedi
Bi zaman söylemedi A grubu B grubu hastalar var dedi sende geç başlar başkasında erken etki edince bütün sıkıntıların geçicek dedi. Ben hatta durumum çok vahim dimi falan dedim hayır samimi söylüyorum değilsin dedi sadece Yorgun’um die yatma dedi. Sana üçüncü ilacım çok acı ama içtikçe daha iyi olacaksın dedi bende tedirgin oldum istemediğin bütün şeyleri yapacaksın acıda verse atakta gelse dedi.Peki sen ne zamana kadar geçer en fazla ne kadar sürer diye sorduğunda ne diyor? Benimki 2 ayda rahatlama başlar 9 ay gibide iyileşme başlar dedi.
Sen hangi ilacı kullanıyorsun hamileliktemi başladı seninkindePeki sen ne zamana kadar geçer en fazla ne kadar sürer diye sorduğunda ne diyor? Benimki 2 ayda rahatlama başlar 9 ay gibide iyileşme başlar dedi.
Epidural oldum canım,8 saatlık normal dogum surecınden sonra acılmam 2cm gecmedı,ben amelıyathaneye girmekten cok korkuyodum beynımde oyle bir kurmustum ki 9ay bunun için agladım giripte cıkamıycam diye hiç korktugum gini olmadı hep ayıktım anestezi uzamnı ve doktorla konustum surekli hic aklımdan ben suanda kesiliyorum dusuncesı gecmedı 8dkda bebek cıktı sonra sakınleştırıcı yaptılar dıkılırkende ayıktım ne nabzım ne tansıyonım cıkmadı odama getırıldıkten 3saat sonra uyusmam gectı ayaga kaldırdılar butun gece yurudum diyebilirim canım yansada ilk 3gün 2kişi oturtup kaldırdı şimdi kendi işimi kendim görüyorum,eskıye dönmeyi bekliyorum iç dikişlerin iyileşmesi vakıt alıyomus benım agrı eşiğim dusuk ondanda böyleyim muhtemelen gececk inş korkan arkadaslar benım kadar korkanı yoktur heralde ben yaptıysam herkes yapar merak etmeyinNe güzel çok şükür rabbim rahatlatmış bizde rahatlarız inş. Sezeryan epidural mi nasıl çok mu oldu ağrın falan
Bende sezeryan istiyorum bazı özel sebeplerden dolayı bnm de tek derdim atak gelirse ağlama krizine girersem sakinleşmezsem falan die korkuyorum inş o zamana kadar biraz daha iyileşirim bari lohusalığım güzel geçsin çok korkuyorum lohusalıkta kötü olurum diyeEpidural oldum canım,8 saatlık normal dogum surecınden sonra acılmam 2cm gecmedı,ben amelıyathaneye girmekten cok korkuyodum beynımde oyle bir kurmustum ki 9ay bunun için agladım giripte cıkamıycam diye hiç korktugum gini olmadı hep ayıktım anestezi uzamnı ve doktorla konustum surekli hic aklımdan ben suanda kesiliyorum dusuncesı gecmedı 8dkda bebek cıktı sonra sakınleştırıcı yaptılar dıkılırkende ayıktım ne nabzım ne tansıyonım cıkmadı odama getırıldıkten 3saat sonra uyusmam gectı ayaga kaldırdılar butun gece yurudum diyebilirim canım yansada ilk 3gün 2kişi oturtup kaldırdı şimdi kendi işimi kendim görüyorum,eskıye dönmeyi bekliyorum iç dikişlerin iyileşmesi vakıt alıyomus benım agrı eşiğim dusuk ondanda böyleyim muhtemelen gececk inş korkan arkadaslar benım kadar korkanı yoktur heralde ben yaptıysam herkes yapar merak etmeyin
Ben hamile olmadan önce kullanıyordum öğrenince aniden kestim ilk 1 ay birşey olmadı sonra çok ağır bir şekilde geldi.bende atak yok şu anda önceden oluyordu.şimdi daha çok endişe ve depresyon ama ben aynı anda birde ülke değiştirfim eşimin işinden dolayı yalnızlıkta tetikledi endişelerimi ve hala devam ediyor. Önceden dayanamıyordum şimdi sanki iyileşmeye başladı. İlk 3 ay doluncada ilaca devam ettirdi doktor. Belki o hafifletmiştir.ama eski halimden eser olmadığı kesin. İnsan inanamıyor biranda böyle bir duruma çıktığınaSen hangi ilacı kullanıyorsun hamileliktemi başladı seninkinde
Ne içiyorsun benimde 23 ünde 2 ay dolcak ama 2 gündür sanki biraz daha iyiyim hatta bugün 6 Aydan sonra kızıma börek yaptım temizlik yaptım kızımla banyoya girip oynadık yıkandık iyi mi oluyorum yoksa tekrar gelir mi bugünüm güzel geçince yarından umudum oluyor günden güne daha iyi olacaksın demişlerdi burdaBen hamile olmadan önce kullanıyordum öğrenince aniden kestim ilk 1 ay birşey olmadı sonra çok ağır bir şekilde geldi.bende atak yok şu anda önceden oluyordu.şimdi daha çok endişe ve depresyon ama ben aynı anda birde ülke değiştirfim eşimin işinden dolayı yalnızlıkta tetikledi endişelerimi ve hala devam ediyor. Önceden dayanamıyordum şimdi sanki iyileşmeye başladı. İlk 3 ay doluncada ilaca devam ettirdi doktor. Belki o hafifletmiştir.ama eski halimden eser olmadığı kesin. İnsan inanamıyor biranda böyle bir duruma çıktığına
Ne içiyorsun benimde 23 ünde 2 ay dolcak ama 2 gündür sanki biraz daha iyiyim hatta bugün 6 Aydan sonra kızıma börek yaptım temizlik yaptım kızımla banyoya girip oynadık yıkandık iyi mi oluyorum yoksa tekrar gelir mi bugünüm güzel geçince yarından umudum oluyor günden güne daha iyi olacaksın demişlerdi burda
Ne içiyorsun benimde 23 ünde 2 ay dolcak ama 2 gündür sanki biraz daha iyiyim hatta bugün 6 Aydan sonra kızıma börek yaptım temizlik yaptım kızımla banyoya girip oynadık yıkandık iyi mi oluyorum yoksa tekrar gelir mi bugünüm güzel geçince yarından umudum oluyor günden güne daha iyi olacaksın demişlerdi burda
Bazen en ufak bişey bile tetikliyor atakları sen ülke değiştirmişin normal de kolay bişey değil hamileyken daha zor kaç haftalıksınBen hamile olmadan önce kullanıyordum öğrenince aniden kestim ilk 1 ay birşey olmadı sonra çok ağır bir şekilde geldi.bende atak yok şu anda önceden oluyordu.şimdi daha çok endişe ve depresyon ama ben aynı anda birde ülke değiştirfim eşimin işinden dolayı yalnızlıkta tetikledi endişelerimi ve hala devam ediyor. Önceden dayanamıyordum şimdi sanki iyileşmeye başladı. İlk 3 ay doluncada ilaca devam ettirdi doktor. Belki o hafifletmiştir.ama eski halimden eser olmadığı kesin. İnsan inanamıyor biranda böyle bir duruma çıktığına
Cipralex . Evet günlük işleri yapmaya başlayınca iyileşme başlıyor dedi doktorum.istemesende yap sonra istemeye başlicaksın demişti bu süreç bitince . Onlar çok iyi biliyor çünkü bu vakalar çok artık.arada yoklasada aldanma zihnin oyunları hep. Banada oluyor. Tam iyileştim bitti derken yokluyor. Demekki sonra onlarda biticek diyorum bendeNe içiyorsun benimde 23 ünde 2 ay dolcak ama 2 gündür sanki biraz daha iyiyim hatta bugün 6 Aydan sonra kızıma börek yaptım temizlik yaptım kızımla banyoya girip oynadık yıkandık iyi mi oluyorum yoksa tekrar gelir mi bugünüm güzel geçince yarından umudum oluyor günden güne daha iyi olacaksın demişlerdi burda
Senin ne kadar kaldı doğuma?Bazen en ufak bişey bile tetikliyor atakları sen ülke değiştirmişin normal de kolay bişey değil hamileyken daha zor kaç haftalıksın
Çok şükür o zaman bu günüme demek ki daha iyi olcazCipralex . Evet günlük işleri yapmaya başlayınca iyileşme başlıyor dedi doktorum.istemesende yap sonra istemeye başlicaksın demişti bu süreç bitince . Onlar çok iyi biliyor çünkü bu vakalar çok artık.arada yoklasada aldanma zihnin oyunları hep. Banada oluyor. Tam iyileştim bitti derken yokluyor. Demekki sonra onlarda biticek diyorum bende
Allah razı olsun iyi hissetmeye o kadar ihtiyacım varmış ki gün içinde yokluyor sen nesin ki ben ölümlerden döndüm diyorum sonra gülesim geliyor halimeEddai canım msjlarini okurken sanki kendim iyi olmuş gibi sevindim hemde çok sevindim gerçekten rabbim daha daha iyi etsin inşaallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?