Merhaba. Kaygı, korku, endişe, sıkıntı hali..bişeyden korkunca onu kafada inanılmaz kurarım olmamış bişeyi ya olursa diye kaygıya kapılırım.olmasından korktuğum şeylerde buna dahilMerhaba. Düşünce anksiyetesi nasıl oluyor. Bende kendimde var mı diye şüphe eder oldum. Benziyor mu diye sormak istedim
Evet bende de oluyor. Çok araştırdım bu halimi özellikle bebek düşündükten sonra.bol bol dua okumak lazım ve zikir getirmek lazım.Merhaba. Kaygı, korku, endişe, sıkıntı hali..bişeyden korkunca onu kafada inanılmaz kurarım olmamış bişeyi ya olursa diye kaygıya kapılırım.olmasından korktuğum şeylerde buna dahil
Amin canim insallah saglikla kavusup evimize geliriz o gun guc kuvvet verir insallah basardim demeyi cok istiyorum dualarinizi eksik etmeyinÇok az kalmis canmmm Rabbim kolay atlattirsin .
Saol canim sende mi hamilesin bende dusunce olarak baslayip sonrada fiziksel etkiler yaratiyor ozellikle korku kotu dusunce aninda carpinti ,bulundugu yeri terk etme,bas donmesi falan bende hamilelukten oncede anksiyete vardi ama hamilelikle 10 katina cikti keske su vesveseye hic kulak vermesek ama bazen cok zor oluyorMuaffak
Normalle başladı bebeğin başı gelmedi sezeryen oldum
Herşey iyi olsunda nasıl olduğu önemli değil:) allah analı babalı büyütsün inşallah
Yok arkadaşım değilim ama düşünüyoruz. Bende türlü türlü düşüncelerden 1 sene kadar hamileliği erteledim. Ve ne öğrendim biliyor musunuz "ERTELEMEK SEYTANDANDİR"Saol canim sende mi hamilesin bende dusunce olarak baslayip sonrada fiziksel etkiler yaratiyor ozellikle korku kotu dusunce aninda carpinti ,bulundugu yeri terk etme,bas donmesi falan bende hamilelukten oncede anksiyete vardi ama hamilelikle 10 katina cikti keske su vesveseye hic kulak vermesek ama bazen cok zor oluyor
Yani mesela birşey okuyorum kaygı başlıyor. Yani bazı insanlarda şunu şöyle yapma böyle olur diyor batıl inançlar mesela. Adı üstünde batıl inanç. Tüm bunlardan Allah'a siginmali. Yoksa insani çıkmaza sürükleyebilir . Ne oluyor anı yasayamayip huzursuzluk oluyor.Hamilelik dusundugun icin mi artti ne geliyo aklina mesela bende hep korktum ama cesaret ettim bi sekilde o da Allahtan heralde ama hamileligimi hem fiziksel hem psikolojik olarak cok zor gecirdim geciriyorum
Teşekkür ederim canım hep dua okuyorum insallah geçecek.eskiye göre daha iyiysem zamanla daha iyi olacağım diyorum.önceden hamile kalmakla ilgili korkularım vardı.bebeğin varlığını karnımda hissedince korkarsam istemezsem diye ama asla öyle olmadı.o hareket ettikçe huzur buluyorum.simdide farklı korkularım var ama inşallah yüzleşince korkularla onlarda geçecek.korkma yalnız değilsin canımEvet bende de oluyor. Çok araştırdım bu halimi özellikle bebek düşündükten sonra.bol bol dua okumak lazım ve zikir getirmek lazım.
Çünkü bunun adı vesvese. Yani vesvese eşittir seytan fisildamasi. Bunu yenmekte bol bol zikir çekmek. Mesela namazda okuduğumuz çoğu sürenin anlamını bilmiyordum.
Felak ve nas süresini oku arkadaşım anlamıyla beraber. Birde yazacagim bu duayı sabah akşam 7 kere okuyun. Sürekli de okuyabilirsiniz:
" Hasbiyallahu lailahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arsil azim"
Anlami: Allah bana yeter. Allah'tan başka ilah yoktur. Ben Allah'a tevekkül ettim(güvendim). O büyük Arşın Rabbidir"
İnşallah diğer arkadaşlarımız da faydalansin. Terapi Allah'a siginmakta.
Büyük mükâfat sahibi Rabbimiz hepimizi korusun insalah
Evet çok güzel düşünceler. İnşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsin. Buradaki tüm hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklayin insallahTeşekkür ederim canım hep dua okuyorum insallah geçecek.eskiye göre daha iyiysem zamanla daha iyi olacağım diyorum.önceden hamile kalmakla ilgili korkularım vardı.bebeğin varlığını karnımda hissedince korkarsam istemezsem diye ama asla öyle olmadı.o hareket ettikçe huzur buluyorum.simdide farklı korkularım var ama inşallah yüzleşince korkularla onlarda geçecek.korkma yalnız değilsin canım
Nasıl oldun ? Umarım daha iyisindirO tadı alınca anlıcaksın sende dünyadaki en büyük aşk sevgi onlar ömrün mutluluğunn oluyor.
Merhaba sizin nasıl gidiyor hamilelik. Atak falan yaşıyor musunuzNasıl oldun ? Umarım daha iyisindir
Biraz daha iyiyim ilaç etki ederse ativan içmezsem daha iyi olcam inş. Böyle hep korkuyorum bebeğime bişey olcak diye bi yandan ataklar mahfediyor içmezsem. Doktoruma güvenmek zorundayım artıkNasıl oldun ? Umarım daha iyisindir
Merhaba, atak yaşamıyorum ama enerjim yok modum düşük ve korkular yüzeye çıktığı için rahat geçmiyor hamilelik .belki değişir diye umut ediyorumMerhaba sizin nasıl gidiyor hamilelik. Atak falan yaşıyor musunuz
Evet antidepresan iyi gelmeye başlamış bence.öyle gözüküyor.dahada iyi olsun herşey inşallahBiraz daha iyiyim ilaç etki ederse ativan içmezsem daha iyi olcam inş. Böyle hep korkuyorum bebeğime bişey olcak diye bi yandan ataklar mahfediyor içmezsem. Doktoruma güvenmek zorundayım artık
En azından deptesyondan çıkmaya başladım günlük yaşantıma yavaş yavaş dönüyorum. Ne kadar zor bi hastalıkmış anksiyete depresyon ömrüm boyunca unutmam heralde bu yaşadıklarımıEvet antidepresan iyi gelmeye başlamış bence.öyle gözüküyor.dahada iyi olsun herşey inşallah
Allah razı olsun yavaş yavaş duygularım hislerim geliyor sanki hayata tekrar başlıyor gibiyim ataklarımda kesilse daha iyi olcamAy masallah canımm cok sevındım bundan sonra cok daha ıyı olcan masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?