Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Beb onu arar oldum artık

İnş. Duanızda unutmayın lütfen Allah kuluna zulmetmezmiş kaldıramıcağı yükü vermezmiş rabbim biliyor ya artık takatim kalmadı baş edemiyorum rabbim şifa versin yükümü kaldırsın ümitsizliğe düşürmesin yavrularım hürmetine sizde duanızda eksik etmeyin

Valla kızlar burada sorunlarımızı yazınca herkese karşındakinin sorunu daha hafif gibi geliyor ama aslında herkesin derdi kendine göre büyük.azönce bi arkadaşımla konuştum okbsi var oda hamile.sevdiklerine zarar verme korkusu var ondada.bebeğine zarar vermekten korkuyor doğunca.bebeğime kıyafet alırken isteksiz alıyorum ya bişey yaparsam da bunları giyemezse diye düşünüyorum sonrada düşüncemden kahroluyorum vicdan azabı çekiyorum diyor.psikologu ise korkusunun üzerine gitmesi için bebeği olmasının büyük bir fırsat olacağını söylemiş.bizlerin kendinden başka kimseyi dokunmaz.ancak kendi hayatımızın içine ederiz.sınanıyoruz işte.

Evet canim haklisin beynimiz biye boyle calisiyor neden diger insanlar gibi degiliz bilmiyorum tek bildigim öldurmuyor surunduruyor

Evet canim haklisin beynimiz biye boyle calisiyor neden diger insanlar gibi degiliz bilmiyorum tek bildigim öldurmuyor surunduruyor
Şu hayatta tek istediğim normal insanlar gibi psikolojiye sahip olmak.ne ev ne araba ne zenginlik.sadece normal olayım yeter.düşüncelere takılıp kalmaktan bıktım.eskiye göre daha iyiyim ama tamamen geçmedi.inanıyorum tamamen geçeceğine ama ne Zaman.ömür bitiyor.etrafıma bakıyorum namaz kılıyorum diye garipseyen bi tanıdığım son derece mutluyken ben namaz kılıp Allah yalvardığım halde neden mutsuzum diyorum.sonra bunları düşünüyorum diye günaha mı giriyorum diyorum.kısacası beynimden nefret ediyorum

Bende ayniyim canim tek istedigim saglikli olmak digerleri umrumda degil kendimi ve cevremi mutlu edebilmek ben kotu olunca annemde kotu esimde kotu herkes kotu tek umudum hamileligi saglikla atlatip bebegi kucagima almak ondan sonra guclenec mutlu olcam diyorum benimde cevremde oyle insanlar var ve mutlular bilmiyorum nasil oluyor

Ben kötü olunca kimseye belli etmiyorum.içime atıyorum buda iyi değil tabi.Kendine hedefler belirlemen çok güzel.doğumdan sonra mutlu olcam diyorsun ya bu bile bi başarı.ben aslında şuan iyiyim ya doğumdan sonra kötü olursam korkusu var.

Ne guzel ben bu konuda cok bencilim sabahtan aksama kadar agladigim zamanlar oluyor esimde annemde kahroluyor tabi keske bende senin gibi olsam 9 aydir hem kendimi hem cevremi mahfettim dogumdan sonra bosanabiliriz bile cunku esim basindan beri cok sestekto o da bikti senin yuzunden cocuga bisey olucak sen kendin yapiyosun insan nasil boyle olur falan diyo artik o oyle sedikve ben cildiriyorum ama hakli daha fazla onunda akil sagligini bozmak istemiyorum cunku cok sabretti

Allah korusun canım ne boşanması.sen keyfinden böyle yapmıyorsunki.yaşamayan anlamıyor o yüzden anlatsanda anlamazlar.anlaşılmamak daha beter üzüyor.içine atma tabi ama bence anlamayana da anlatmaya uğraşma.

Canim benim Rabbim bedenine güç kuvvet kalbine selamet ferahlik versin... Bende yatalak hasta gibiydim yemek masasina dahi gidemiyor eşim yemeği önüme getiriyordu.. Kişisel bakimimi yapamiyordum elde ayakta müthiş derecede halsizlik hissizlik vardi....banyoyu annem yaptiriyordu(eşim ve annem koluna girip banyoya kadar gidebiliyordum sonra yere oturuyordum annem yıkıyordu )..hastaneye gidecek gücüm bile yoktu zar zor ayakta duruyordum. Lavaboya eşim götürüyordu ayaklarim çözülüyor du .yemek bulasik ev temizliği yapabilmek zaten hayal gibiydi. Annem yapiyordu ...bu durum en fazla 16. Ve 26. Hafta arasında dahadaa artti sonlara doğru az da olsa yataktan kendim kalkip kısa mesafelerde yürüyüş yapabilmeye basladim.... Doğumdan sonra kuş gibi oldum mutluluktan uçacak gibiydim .hastanede doğum sonra si yürüyüş yaparken vucudumun bu denli dinç olmasına inanamiyordum. Hamililikte sürekli yatalak gibi geçeceğine inanmistim artik ....velhasil geçiyor canm hamilelik hormonal değişimler kimini çok fazla etkiliyor....sadece belli sure bas dönmem oldu doğumdan sonra oda geçti elhamdülillah

Sabır veve geçeceğine dair umudunu hiç kaybetme..iki meleğinle çok güzel günler seni bekliyor çok az kaldi bu kasvet dolu günlerin gecmesine

Evet bu ic sikintisini korkulari yasamayan bilemez konusmuyorum artik zaten Tek temenlim dogumla birlikte rahatlamak hem kendimi hem cevremi mutlu edebilmek son 3 hafta hayirlisiyla bitsin insallah bebekler mutlulugumuz olsun

Sabır veve geçeceğine dair umudunu hiç kaybetme..iki meleğinle çok güzel günler seni bekliyor çok az kaldi bu kasvet dolu günlerin gecmesine
Allah razı olsun yeni doktordan geldim. Çok deneyimli doktor yatırın ben dayansmıyorum diye ağladım. Çok güzel konuştu hatta umutsuzluğuma kızdı. Senin gibi yaşayan çok hamileler var 25 yıllık doktorum böyle kalanı duymadım dedi

Bi tek sen mi kalcan dedi ben ilaç kullanmak istemediğimi söyledim. Benim vucüduma vurduğu için bilinç kaybım bayılmalarım her gün olduğu için baş edemezssin beyin kimyasalkarı alakalı dedi. Tedavi için 3 ilaç yazdı. Ben bugün tekrar büyük bir umut içine girdim. İnş tekrar yıkılmam nolur dua edin bundan sonrası güzelleşsin artık inanın yaşamadığım şey kalmadı.

O kadar umutsuz gittim ki doktora hatta bağırdım geçmiyor bitmiyor benim tek kurtuluşum ölüm dedim artık geççek bu bi süreç dedi nie bana geldin o zaman dedi. Bende doğuma kadar kafayı yerim artık dedim. Doğuma kadar kalmıcak dedi inş öyle olur tekrar umutsuzluğa düşüp o kötü günleri yaşamak istemiyorum

Çok sevindim senin adina canim benim.. Çok çok dua edeceğiz ansaallah ..

Geçecek kızlar yeterki inanalım. Bende kötüyüm bu aralar. Aslında iyiyim de geleceği düşünüp huzursuz karamsar oluyorum. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünmek çok yorucu. Dün nette bi uzmanın videolarını izledim çok iyi geldi. Erdem Taşkınsu adı. Sizde bi bakın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…