Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cok gecmis olsun canim benim ben carpinti ve ic sikintisi seklinde yasiyorum beni rahatsiz eden ortamlardan kacmak istiyorum peki doktor ne diyor iyi bir doktor bulmak lazim bebegede zarar hastaneye yatmak oyle tedavi olman cok daha iyi olabilir hem sen hem bebek daha iyi takip edilirsiniz daha onceden.yoktu diyosun belkide hamile kalmak seni bukdar etkiledi

Kendi psikiyatrime pazartesi gitçem baya deneyimli ama bilmiyorum bnm halim ne olacak böyle gücüm kalmadı dün bebeğe baktılar iyi dediler. Yatsam bu sefer kızım var akşam bni arar ağlar

Allahim cok cok sifa versin ya şafi ismiyle saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin kucuk kizinda var guclu olmaya calis canim onlarin sana ihtiyaci var neden bayiliyosun acaba tansiyonun mu dusuyo o sirada

Allahim cok cok sifa versin ya şafi ismiyle saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin kucuk kizinda var guclu olmaya calis canim onlarin sana ihtiyaci var neden bayiliyosun acaba tansiyonun mu dusuyo o sirada
Hayır dün hastanede hepsinin anksiyete yaptığını söylediler

Anladimm canim bukadar anksiteye yasamana hangi korkular sebep oluyor ki psikologa gidiyomusun o da iyi gelecektir gun icinde neler yapiyosun ev temizligi market alisverisi yada ne bilim ailenle oturup kahvalti falan yapabiliyomusun nasil geciriyon

Anladimm canim bukadar anksiteye yasamana hangi korkular sebep oluyor ki psikologa gidiyomusun o da iyi gelecektir gun icinde neler yapiyosun ev temizligi market alisverisi yada ne bilim ailenle oturup kahvalti falan yapabiliyomusun nasil geciriyon
Dünde söyledim doktora bi korkum kaygım yok hsmilelik bitsin istiyorum belki o olabilr mi oda daha rahatlıcam die öyle istiyorum. Başlarda iç sıkıntısını ailemle vakit geçirerek takmıyordum sonra lustural 50mg başladım her gün fiziksel olarak şeyler yaşadım hatta daha yarım saat önce atak geçirdim bütün vucudumu ele aldı felcli gibi kaldım nefes bile alamadım nefesim kesildi yine bayıldım yarım ativan içirdi eşim kendime gelmeye çalışıyorum bu yaşadığım fiziksel şeylerle nasıl baş etcem ev hayatı düzeni yemek yapma falan yok ativanı içmediğim zaman bu şekilde akşama kadar ateşli yatalak yarı baygın yatıyorum ve kızım bana muhtaç ya ativanı içip bebeği tehlikeye atcam kendime gelcem yada akşama kadar kriz geçirip gece yorgunluktan uyuyakalcam sonra 2 saat sonra tekrar bi krizle uyancam burda sizin elinizde diyenler var ya söylesinler ben nasıl yürüyebikirim kollarım uyuşmayalarım baygınlıklarım nasıl geçer ben beynime iyim geçiçek die telkin ediyom vucudum tam tersi ölümle yaşam arasında kaldım

Canim benim ya inan kendim yasiyomusum gibi uzuluyorum nekadar zor oldugunu biliyorum kadin dogumcun nee diyo bayiliyorum falan deyince ya belki hamilelikle alakalidir tansiyon dusmesi kansizliklik troit falan onlardandir

Canim belkide lustral yaramadi sana bir aya azda olsa rAhatlaman lazimdi psikiyatrinla konus ilaci degistirir belkide

Canim benim ya inan kendim yasiyomusum gibi uzuluyorum nekadar zor oldugunu biliyorum kadin dogumcun nee diyo bayiliyorum falan deyince ya belki hamilelikle alakalidir tansiyon dusmesi kansizliklik troit falan onlardandir
Dün fakükteye gittik bütün tetkikler yapıldı kalpbtansiyon nabız kan idrar hiç bişey yok jeşke çıksaydı en azından tedavi olurdum sonra piskiyatri geldi kaslarımı bacaklarımı vucüdumu tetkik etti anksiyete den dolayı tamamen bebeğede baktıkar Allah tan o iyiydi

Canim belkide lustral yaramadi sana bir aya azda olsa rAhatlaman lazimdi psikiyatrinla konus ilaci degistirir belkide
Evet öyle olması gerekmiyormuydu daha önce hiç kullanmadım bikmiyorum atakları bitirmek için değil mi bu ilaç ben daha berbat oldum pazartesi gitcez bayram olduğu için izinliydi

Her ilac herkese yaramaz ki belki sanada oyle oldu yine doktor en iyisini bilir canim belki de baska ilac yada farkli doz iyi gelecektir insallah sagliginin yerinde olmasida cok iyi cok sukur bende inan ilk zamanalar cok kotuydum benim kaygularim fobilerimden kaynakli gerci
Bide ölum korkusu ama alistim 100de 100 olmasada yuzde 70 belki sende oyle olursun bu formdada gecen seneye kadar o kadar cok yazan arkadaslik kuran insanlar varmis bakiyorum yazilanlara bizimde sansimiza kimse yok

Kızlar ne yaşarsak yaşayalım asla korkulardan kaçmamamız lazım.benim ilk atağım eşimin yaptığı şakadan sonra olmuştu.beni uyurken korkuttu karanlıkta görünmeyen varlık gördüm sanmıştım.3 yıl oldu bu olay olalı.o zamanlar eşimden öyle korktumki kaçıyordum ondan.ilaç fayda etmedi.panik atak ilaçla geçiyor da anksiyete bozukluğu geçmiyor.öyle zor günler yaşadım ki.düşünsenize canınızdan çok sevdiğiniz adamdan korkuyorsunuz.terapi aldım.maruz kalma terapisi uygulandı.eşimin yaptığı o şakayı tekrarlattı terapist.hemde karanlık bir odada.delircek gibi olmuştum kapatın beni hastaneye diye ağladım.ama maruz kaldıkça zaman geçtikçe alışıp korkuyla yüzleştim.bazen ara ara korkum canlanıyor asla kaçmıyorum gidiyorum eşime sarılıyorum geçiyor.siz nasıl kalp krizinden ölümden korkuyorsanız benimde korkum böyle bişey.kaçarsak kurtulamayız.hamile kalmaktanda korkuyordum hamile kalınca içimde canlı olma düşüncesi dehşet verici geliyordu.ama hamile kalınca tam tersi bebeğimin varlığı güç verdi.simdide doğunca ona iyi anne olamazsam kaygısı var umarım buda geçecek.yeterki kaçmayalım hayatı ertelemeyelim

Haklisin canim benimde hastane fobim gibi olmus buyuzden hamile kalmak istememistim ilk zamanlar kan aldirirken,igne yaptirken hatta tansiyon ölctururken fenalasiyodum gide gele tamamen olmasada alistim korkunun ustune gitmek hicte kolay olmuyor ama hayat hep bir mucadele iste dogumuda hayirlisiyla atlatirsam kendim icin ve bundan sonraki hayatim icin cok buyuk bi seyi basarmis olcam cok daha guclencem inaniyorum buna bu haftalara gelmis olmam bile benim icin mucizeyken oldu cok sukur

Kendine hedef belirle canım. Doğumu hedef al doğurunca geçecek diye düşün. Beynimiz hep felaket senaryolarıyla dolu. Olmadık şeyleri olmuş gibi düşünüp kendi kendimizi korkutuyoruz. Gördüğüm rüyalar bile günümü mahvetmeye yetiyor halbuki normal düşünen insanlar böyle şeylerin üzerinde hiç durmuyor. Tek sorunumuz çok düşünmek.

Ben çok kötüyüm yarım saat önce sabahtan bu yana büyük bi atak geçirdim bütün vucudum hissisleşti bilinç kaybı yaşadım nefes alamadım acilde bana diazem vurmuşlar hatırlamıyorum nolur bana bebeğime dua edin ben kendimi öldürcem artık

Canım sakin ol ölüm kelimesini kafandan sil.atak geçirmene sebep olan bir düşünce,korku var mı?neden korktuğunu bilirsen başetmek daha kolaylaşır

Canım sakin ol ölüm kelimesini kafandan sil.atak geçirmene sebep olan bir düşünce,korku var mı?neden korktuğunu bilirsen başetmek daha kolaylaşır
Yok korkum falan benim bedenim vuruyor anksiyete düşünüyorum yok kafamda bişey sabah uyandiğımda göğüsümde yangın sonra ter sonra bütün vucudum ele geçiriyor ben iyileşemem artık hiç bir umudum kalmadı

Var mı bu kadar yaşayan görmedim burda artık ölüm gelsin nolur dua edin Allah canımı alsın ben dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…