- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
Benimde öyle sürekli çarpıntı var her gün atak geçiriyorum 2 hafta yı geçiyor lustural kullanalı ben sakinleştirici içmeden ayağa kalkamıyorum o halde bile atak hali üstümde nasıl bi hastalık bu ya ne zaman etki etcek bu ilaç benim 5 aydır gücüm kalmadı artıkKizlarrrrr yine buralarda kimsecikler yokkkbenim carpintilarim iyice artti ya benim gibi olan var mi zor nefes aliyom son zamanlar hic gecmiyor
Hamilemisin peki?Benimde öyle sürekli çarpıntı var her gün atak geçiriyorum 2 hafta yı geçiyor lustural kullanalı ben sakinleştirici içmeden ayağa kalkamıyorum o halde bile atak hali üstümde nasıl bi hastalık bu ya ne zaman etki etcek bu ilaç benim 5 aydır gücüm kalmadı artık
Hamile olmasan cok daha cabuk iyilesirdin canim hormonlar mahfediyor ativan mi aliyosun sen her gun bebbel nasil kadin dogumcun ne diyo ben dogum yaklastigi icin hic bisey kullanmiy lustral vermisti doktor bir ay anca kullandim korktum biraktim tabi etki etmedi tek derdim zaman cok cabuk gecsin bebege saglikla kavusayim gece uykularimda berbat hem sikinti yapiyom bende bedenen artik agirlastim yatip kalkamiyom bitsede rahatlasam derdindeyim senin ikinci cocugun dimi ilkini normal mi yaptin nasildi dogum ?Benimde öyle sürekli çarpıntı var her gün atak geçiriyorum 2 hafta yı geçiyor lustural kullanalı ben sakinleştirici içmeden ayağa kalkamıyorum o halde bile atak hali üstümde nasıl bi hastalık bu ya ne zaman etki etcek bu ilaç benim 5 aydır gücüm kalmadı artık
Evet 22 haftalıkHamilemisin peki?
İki doktorumda kullanmalısın diyo evet ativan hatta psikiyatrim durumumdan dolayı günde 2 tane dedi ama ben yarım içiyorum bu bile beni kahrediyor içmezsem ataklarım geçmiyor son zamanlar baygınlık geçirmeye başladım ben nasıl düzelcem ya bıktım böyle yaşamaktan lustural etki falan etmiyor varmı bnm gibi olup kurtulan Doğuma 3 ayım var dahaHamile olmasan cok daha cabuk iyilesirdin canim hormonlar mahfediyor ativan mi aliyosun sen her gun bebbel nasil kadin dogumcun ne diyo ben dogum yaklastigi icin hic bisey kullanmiy lustral vermisti doktor bir ay anca kullandim korktum biraktim tabi etki etmedi tek derdim zaman cok cabuk gecsin bebege saglikla kavusayim gece uykularimda berbat hem sikinti yapiyom bende bedenen artik agirlastim yatip kalkamiyom bitsede rahatlasam derdindeyim senin ikinci cocugun dimi ilkini normal mi yaptin nasildi dogum ?
Bebek için gidemedim ayrıntılı ulturosana evden çıkamıyorum gitmeğede korkuyorum açıkçası kullandığım ilaçtan dolayı 2 hafta rutin kontrolleri varHamile olmasan cok daha cabuk iyilesirdin canim hormonlar mahfediyor ativan mi aliyosun sen her gun bebbel nasil kadin dogumcun ne diyo ben dogum yaklastigi icin hic bisey kullanmiy lustral vermisti doktor bir ay anca kullandim korktum biraktim tabi etki etmedi tek derdim zaman cok cabuk gecsin bebege saglikla kavusayim gece uykularimda berbat hem sikinti yapiyom bende bedenen artik agirlastim yatip kalkamiyom bitsede rahatlasam derdindeyim senin ikinci cocugun dimi ilkini normal mi yaptin nasildi dogum ?
Evet 2. normaldi çok kolay oldu zaten böyle sıkıntılar çekmedim 40. Haftamda kendi sancımla 2 saat içinde sancı Doğum hepsi oldu bittiHamile olmasan cok daha cabuk iyilesirdin canim hormonlar mahfediyor ativan mi aliyosun sen her gun bebbel nasil kadin dogumcun ne diyo ben dogum yaklastigi icin hic bisey kullanmiy lustral vermisti doktor bir ay anca kullandim korktum biraktim tabi etki etmedi tek derdim zaman cok cabuk gecsin bebege saglikla kavusayim gece uykularimda berbat hem sikinti yapiyom bende bedenen artik agirlastim yatip kalkamiyom bitsede rahatlasam derdindeyim senin ikinci cocugun dimi ilkini normal mi yaptin nasildi dogum ?
Bende öyle diyorum artık doğumu bekliyorum tek derdim ativanı kullanmak zorunda kalmak hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım atakların bu kadar yoğun olması beni çaresiz bırakıyor ativanla bile kendimi zor tutuyorum artık başka bişeylerden şüphelencemBende iyi oyle bir boyle oldug icin bisey diyemiyorum mutlu olan hamilelere baktikca icim gidiyor yada her haline sukreden insamlara kendime cok kiziyorum gecicek elbet benim umudum bebek geldiginde hem bedenen hem ruhen rahatlamalak seninde ilacin bebegin olur ins
Bende sürekli okuyorum direnmeye çalışıyorum rabbime sığınıyorum. Çaresiz kaldım dua edin nolur cuma hürmetine atak anında kasılmalarım başladı erken doğabilir doğsada yaşamaz daha beş aylık dün saatlerce geçmedi kasılmalarım napcağımı şaşırmış durumdayım
Çok teşekkür ederin kasılmalarım atak anınıda oluyor lustıral kullanalı 1 ay oldu ama ben her gün atak geçiriyorum dün en şiddetlisini yaşadım sabah bayıldım sonra kalbimde elimde yüzümde yanmalar oluştu bide iğne batması oldu vücudumda sonra vacaklarımı hissetmedim yürüyemedim isal kusma konuşamama göğüs ağrısı başladı sonra istensşz kas harejetkerim oldu dört beş kere bayıldım ayıldım ama kendimde değilim bu arada bide jasılmalarım başladu sonra acile gittik sakinleştirici verdiler yab etki yaptı bütün vucudumu hissetnez oldum çıldırcak gibi oldum acili çığlıklarımla yıktım sonra ativan verdiler biraz sakinledim anksiyete bütün vucuduma vurmuş bana yardımcı olun lustural neden iyi etmedi ben acı çekiyorum artık inanın çok yorukdum son çarem hastabeye yatmak çünkü ataklarım çok şiddetli iş gmrmez hale geldimEddai merhaba canım, kasılmaların olduğunu okudum. Benimde 25-26 haftalarımda başlamıştı kasılmalarım. Anksiyete ve pa var ekstra başka şeylerde vardı hamileliğim çok zor geçti. Şükürler oldun 38+3 de doğum yaptım. Doktorum fazla ayakta durmamamı, dinlenmemi söylemişti. Mutfakta bi taburem vardı işlerimi onda oturarak yapıyordum. Genelde oturuyordum ayaklarımı uzatıp ve magnezyum takviyesi alıyordum. Onu ihmal etme kasılmalara iyi geliyor. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı doğumlar dikerim, herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?