Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar ne olur ilaç son çare olsun bak biliyorsunuz bu geçecek bizlerin yazılarını okuyun biz atlatıldı sizde anlatacaksınız vakitim çok az ama ne olur okuyun eski yazılarınızı biz ilaç kullanmadan atlattık gebelik zor bir süreç şikayetleriniz gebeliğe bağlı zaten olacak sabır

benim hamilelikte yasadigim sikintilarin aynisi bazen diyorum ki bu hamilelik bir hastalik degil cok sukur buzamana kadar ufak tefen sorunlarla gecirdim hamileligi fiziksel olarak yani,ruhsal cok cektim cekiyorum da ya diyorum kotu hastaligin olsaydi ne yapacaktin hamilelikte hastalik ve ölum korkusu yasamak cok zor ya sanki dogursam butun korkularim sikintilarim bitecek gibi halbu ki hastalik ve olum her daim olabilir ama bunu beyin algilamiyor hamileligi tehdit olarak goruyor isin kotusu bu tarz takintisi olanlar hastanelrden cikmaz ben tam tersi gidip ya kotu bisey duyarsam diye daha panikle gisiyor doktor bisey yok diyene kadar hop otutup hop kalkiyorum cocuklugumdan beri hastaliktan cok insan kaybettim cevremde buna bagliyorum bazende diyorum ki Allaha nekadar dua etsemde tam tevekkul edememekten diyorum

İnanın o kadar çok sabrettim mücadele ettim ki en sonunda kendimi intihar İn eşiğinde buldum okumadığım dua sure kalmadı büyüklerden dualar istedik çare bulamadık her gün yeni bişey le karşılaştım sıkıntım hiç bitmedi üstüne fiziksel belirtileri çıktı Bi gün yürüyemedim bir gün akşama kadar elim ayağıma hakim olamadım istemsiz hareketler başladı bir gün felci gibi uyuştum kıpırdıyamadım yanı sıra ağlama krizleri günlerce yemek yiyemedim mideme vurdu boğazım taş oldu tek lokma geçmedi eşimin kucağında kaç defa bayıldım kızım karşımda anne ağlama anne hap iç geçer DİE ağladı eşim annem bana ne olduğunu Anlamadan ağladılar ben rabbim cnmı al diye yalvardım hap içiyorum ama etki etmedi daha sabahlar ataklarla titreyerek kalkıyorum bunların hepsini bu hastalık yapıyormuş ben çaresiz kaldım kendim ailem bebeğim için inanın hiç gücüm kalmadı tükendim şuan bunları ağlayarak yazıyorum

Canim benim ya Allahim sifa versin epey zor seyler gecirmissin geciriyorsun hamilelikten once bu tarz hic problem yasamadigini yasamistin seninki belkide tamamen hamilelik hormonlariyla alakalidir kadin dogumcun ne diyor bi duruma kacinci haftandasin Allahim buc kuvvet versin gececek merak etme her zorluktan sonra kolaylik var

Piskiyatr im bunların hepsini anksiyete yapar dedi depresyonda eklenince berbat Bi durum oldu sanki ben değilim kendime yabancılaştım duygularım yok gibi önceden yoktu bu hastalık yoktu nasıl bu hale geldim bilmiyorum

21. Haftadayım daha çok var maalesef o yüzden ilaçtan başka çarem yok ve maalesef ativanıda hala içiyorum ne zaman bitecek bu günler inanasım gelmiyor

Seni ne korkutuyor aslinda onu bi bilebilsen onun ustune gtsen,o konuda telkinlerde bulunsa cevren ve sen kendine illaki biseyler var ki kafanda beynin ve vucudun boyle tepki veriyor mesela 2
Cocugun sorumlulugumu korkutuyor ne dusunuyosun ki boyle oldu ben mesela korktugum seylerin gerceklesmiycegini
dusununce cevremde ve burda benim gibi korkulari atlatmis olanlarla konusunca rahatliyorum

Benim zaten korkularla başlamadı müthiş bi sıkıntı girdi sonra ben hep böyle kalçam demeye başladım hiç bişeyden zevk alamadım tek başıma kalamadım daha kötü oldum kendime yabancılaştım ya iyileşmezsem bebeğe bakamazsam delirirsem çocuklarım ortada kalırsa eskisi gibi olamazsam bugünde rüyamda öldüğümü gördüm aklımda öyle bişey yoktu bide o eklendi ölürsem kızım ne yapar Bensiz ben ona hiç doymadım ki

Merak etme canim bİzim gordugumuz ruyalar hep bilincaltindaki dusuncelerden oyle bisey olmiycak kucuk kizinada doyacaksin,bebeginide kucagina alacaksin.

Merak etme canim bİzim gordugumuz ruyalar hep bilincaltindaki dusuncelerden oyle bisey olmiycak kucuk kizinada doyacaksin,bebeginide kucagina alacaksin.
İnş öyle olur. Sakinleştirici almama rağmen rüyadan çıkamıyorum günüm ağlamakla geçiyor

Yalniz kalma canim surekli konus cevrenle ben esimle annemle kardesimle surekli konusuyorum telkin iyi geliyor bikac saat bile kafayi dagitmak kar bizim gibi olanlara bebekle alakali sitelere bak hic bir dert kalici degil gececek hep de bende cok iyi degilim 3,4 gun iyiyim 5.gun basa sariyorum ama benim hamilelik korkumdan dolayi sen toparladin mi t
toparlarsin.

malesef herkesten uzaklaştım yeni yeni toparlamaya çalışıyorum ativan içince oda. İnş tam toparlarım sen ilaç kullanıyormıydun

Toparlarsin canim merak etme bende 28 haftada lustral basladim 25mg sonra 50ye cikardi doktor ama kadin dogumcum icmemem icin israr etti bi ara biraktim simdi 25mg iciyom 36dakesicem ilaci insallah kadin dogumcum bilmiyo cunku kullandigimi

Toparlarsin canim merak etme bende 28 haftada lustral basladim 25mg sonra 50ye cikardi doktor ama kadin dogumcum icmemem icin israr etti bi ara biraktim simdi 25mg iciyom 36dakesicem ilaci insallah kadin dogumcum bilmiyo cunku kullandigimi
Benim 15 gün oldu hala etkisi yok az önce büyük bi atak geçirdim sabretmeye çalıştım bu sefer kasılmalarım başladı stres yüzünden ativan içince bitti ama kasılmalarım hala devam ediyor bana yardımcı olun ativanı içmesem ataklarım yoğun oluyor kasılmalarım oluyor içsem bi dert d grubu ilaç lısturalden umudum kalmadı zaten onu içtiğimden beri anksiyetenin her semptomlarını yaşıyorum bu normal mi Allahım sen yardım et napcağımı şaşırdım 15 gün dediler bende hiç bi etki Yok fazlası var

Canim bu ilaclar tam etkisini 2 aydan once etki etmiyor bise hamileyiz vucutta kan daha fazla pompolaniyor hormonlar cok etkili ilacin etkisini azaltiyor diye biliyorum bebegim icin guclu olmaliyim diye kendini teselli etmeye calis canim

Tam etki etmesi icin 2ay gerekli diye biliyorum ativan dedigin anlik mi
Sakinleatiriyor atak aninda carpinti falan mi oluyor

Kızlar ben dün doğum yaptım erken geldi bizimki kuvezde solunum sıkıntısı varmış dua edin kızıma

Hayirli olsun canim erken dogdugu icin solunum sikintisi olmasi cok normal canim hic merak etme tam olarak kac haftalik dogdu 32 haftalik dogum yapip 10 gun kuvezde kalanlar var bebekleride sorunsuz cikiyor duzelicek emin ol dualarimiz seninle vakit bulunca dogumunu bizede yaz canim

Tam etki etmesi icin 2ay gerekli diye biliyorum ativan dedigin anlik mi
Sakinleatiriyor atak aninda carpinti falan mi oluyor
Evet anlık sakinleştirici çarpıntı hızlı nefes alıp verme bacaklarda güçsüzlük aşırı terleme ağlama krizleri aşırı yabancılaşma titreme vücut da batmalar delirten bi iç sıkıntısı o anda acı çekiyorum ölmek istiyorum ve son bi haftadır her gün böyle akşama kadar bitmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. Önceden beynimle idare edebiliyordum düşüncelerimi sıkıntı gelince dualar ediyordum şimdi bütün vücudumu sardı baş edemiyorum İki gündürde atak anında kasılmalarım başladı bebeğimi etkiliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…