Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben bir oyleyim bir boyle sanki hamile degilimde hasta gibi hissediyorum kendimi,bide aynen korku var ama sabirsizlikta cok var zaman cabuk gecsede hayirlisiyla kavusmak istiyorum,gece uykularim böluk böluk icimde hamileligimin basindan beri bitmeyen sıkinti var buzamana kadar ilacsiz durmamin nedeni bide korkularim tabi biliyorum napsam bilemedim ya bide dogumdan once birakman gerekiyor mu hani ne biliyim sezaryan olur komple bayiltirlar falan bunlara etkisi var mi ki?

Ben cok ameliyat gecirdim ilaç kullanırkn anestezi de aldım sorun cıkmadı ama işde bebek de yoksunluk olmasın diye yarıma düşürücm 1 kac gun onceden planlı doğum olursa tabi ani doğum olursa Allah buyuk Bi sıkıntı olcagını sanmam sezeryan mı dediler sana cnm

Doktorum paniksin normal dogum bazen 41,42 haftayi bulabiliyo bekleyebilcegini ve sakin kalabilcegini sanmiyorum hatta epidural degil genelde yapabiliriz belki dedi adamin gozunu nasil korkuttuysam:-D ama epidural istiyom kotu olursam uyuturlar siye dusunuyorum keske normal yapabilsem sakin kalsamda sen alismissin git gel doktorlara bu da iyi bisey ben ilk defa bi ameliyat gecircem,normaldede zaten igneden bile korkan bi insandim,kan aldirdigimda tansiyonum dusup fenalasiyodum falan dusun:S

İlaç kullanmasam bende oyle oluyorum saglık ocağına bile gidemiyorum bende 36 37de sezeryan olsa diyorum en gec

Ay bende 36dan sonra risk kalmiyo zaten bebek icin Allahim o gun sakinlik versin hepimize de bizde atlatip bebeklerimze kavusalim óyle mi olcak boyle mi olcak diye beklemek daha zor cunku

Ay bende 36dan sonra risk kalmiyo zaten bebek icin Allahim o gun sakinlik versin hepimize de bizde atlatip bebeklerimze kavusalim óyle mi olcak boyle mi olcak diye beklemek daha zor cunku
Aynn canım hergun uyanınca şukrediyorum 1 gun daha gecti diye bide benim riskli olduğu için gezmek iş yapmakda yasak o yuzden de sıkıluyorm

Aynn canım hergun uyanınca şukrediyorum 1 gun daha gecti diye bide benim riskli olduğu için gezmek iş yapmakda yasak o yuzden de sıkıluyorm
Allah kolaylik versin canim ben bu haldr vakit geciremiyom senin daha zor cok sukur buyuk kismi bitti ama havalrda cok sicak o da cok zorluyo bitecek bugunlerde :)

Psikiyatri doktorum doğumdan bir iki gün önce bırakırız dedi ama sezeryan olmazsa ki inşallah olmaz o zaman Allah büyüktür deriz. Evde olduğumuz için daha sık sıkılıyoruz bu da stresimizi arttırıyor bakalım doğumdan sonra nolacak

senin kadin dogumcun ilac icmeni destekliyo mu canim benimki aslinda cok iyi bi doktor her gittigimde 20dk psikolojik destek amacli surekli konusuyo ilacta kullanirsin demisti ama oyalamak icin mi dedi bilmiyorum ozMan simdide 10 gundur basladim dedim yarima dusur bir hafta birak dedi az kaldi diye mi dayandirmaya calsiyo bilmiyom ama 1 gunum iyi bir gunum aglamakli uykusuz pisman boyle geciyor valla herkes mahfoldu benim yuzumden ya annem,eşim Allahim bi atlatsaydik ne zormus bilseydim boyle olcagini hic bu ise girmezdim napiyim ilerde evlatlik falan alirdim :’(

Sorma valla canım ya gerçekten ben de çok zorlandım. İlacı kullanabilirsin diye destekledi. Doğum yaklaşınca duruma göre karar vereceğiz ne yapacagımıza ilaç için. Kaç haftalıksın

Allah kolaylik versin canim ben bu haldr vakit geciremiyom senin daha zor cok sukur buyuk kismi bitti ama havalrda cok sicak o da cok zorluyo bitecek bugunlerde :)
Uzun zaman oldu bu konuya girmeyeli.yazdıklarınızı okuyunca duygulandim ne çabuk geçmiş geçmez sandığım hamilelik süreci . Benim eski mesajlarında da aynı cümle "kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum". Rabbim kolaylık versin öyle böyle geçiyor arkadaşlar.. hamileliğim süresince ve doğumdan 5ay sonraya kadar asla bebek istemiyorum başka bir daha hamilelik Allah korusun filan deniliyor ama beş aydan sonra yavaş yavaş tekrar bir bebek isteği gelişiyor çok uzun sürmü yor yani hamileliğin olumsuz etkileri

Sorma valla canım ya gerçekten ben de çok zorlandım. İlacı kullanabilirsin diye destekledi. Doğum yaklaşınca duruma göre karar vereceğiz ne yapacagımıza ilaç için. Kaç haftalıksın
30 haftalik oldum canim benim bi degisik oldu zaten 4,5 gundur yarima dusurdum birakcam 20 gunde hem baslayip hem birakmis gibi oluyorum hepten kotu olmazsam iyi

Valli icimi okudun bende ayni seyi soyluyorum bi daha asla cesaret edemem diyorum her sabah dogum korkusuyla kalkiyorum Allahim icimde oyle bi sikinti oluyoki gun icinde biraz daha aciliyorum hem gunler gecsin bitsin istiyorum hem korkuyorum cok,uykularim kaciuor tek istedigim saglikla kavusup evime gelebilmek gercekten tekrardan dusunurmusun?

Selm arkadaşlar nasılsınız nasil gidiyo sıkıntılar azalmıştır inşallah

Havalar cok sicakkk oturdugum yerde kan ter icinde kaliyorum ya yemeklerden sonrada carpintilarimla mucadele icindeyim canim benim genel olarak boyle problemlerim var sen nasilsin:)

Havalar cok sicakkk oturdugum yerde kan ter icinde kaliyorum ya yemeklerden sonrada carpintilarimla mucadele icindeyim canim benim genel olarak boyle problemlerim var sen nasilsin:)
Bende aynı şekilde cok terliyorum sıcaklara kaldık valla alışveriş faln yapabiliyomus bizde daha Bi hazırlık yok yavas yavas başlamak lazım

Sizin bebeklerin cinsiyeti ne kizlar kiz bebekler erken gelir diyolar benimki kiz doktora sordunuz mu hic en erken nezaman oluyor sezaryan?

Sizin bebeklerin cinsiyeti ne kizlar kiz bebekler erken gelir diyolar benimki kiz doktora sordunuz mu hic en erken nezaman oluyor sezaryan?
Benim erkek canım daha doğumla ilgili birşey konuşmadık 30+1 deyim. Üç hafta sonra kontrol var bundan sonra şekillenir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…