Ay hayırlı olsun inşallah bizler de hayırlısı ile doğururuz. Gerçi şimdi böyleyiz doğumdan sonra nolur düşünemiyorum dahaBende öleydim ama dogum baslayinca dusunmuon bile inan sonrasi daha sor cnm hamile olmadanda bölemisin hayattan sevk alionlu eglenionmu
Amin canim...Hamileligi saglikli gecirebilcem mi cocuga bisey olursa yada bana dogumda bisey olursa korkudan carpinti,tanslyonum inerse cikarsA,ne bileyim heyecana dayanamazsam boyle iste doktor kapisinda bile bazen zor bekliyom stresten ne olcak ne diycek diye birbirimize dua edelim Allah guc versin herkese
Hayirlisi ile saglikla sihatle kucagimiza alalim kokusu bakişi bizden beklentileri en iyi ilaç olacak bize ben inaniyorum... Bu hastaligin en belirgin özelligi kendimizi dinlemek eğer buna vakit birakmiycak düşünmemiz gereken bir bebegimiz oldugunda panik atak Allahin izniyle aklimiza gelmiycek... Iyi düşünelim iyi olsun...Hamileligimizinde keyifli geçmesi dileği ile hayirli geceler...Ay hayırlı olsun inşallah bizler de hayırlısı ile doğururuz. Gerçi şimdi böyleyiz doğumdan sonra nolur düşünemiyorum daha
Sinuzit oldum 1 ay bas agrisindan kafami duvarlara vurdum,o bitti bulantilar basladi o bitti idrar yolu enfeksiyonu oldum o bitti alerji oldum bunyem bebegi reddediyo diye agladim resmen kabus gibi gecti 3bucuk ayim ve 2 kutu antibiyotik atesleniyodum cunku mecbur vrrdi doktor alerji ilaci kullandim onlar bitti simdi anksyete panik depresyon ayrintili ultrasona grdim bisey cikmadi ama yinede antideprasan kullanmaya korkuyorum iştende ayrildim bukadar rahatsizlaninca simdide hergun napsam diye yiyom kendimi cevremi gunler gecmiyor diye
Canımmm çok geçmiş olsun. Ama bak geçmiş inşallah biz de hemencecik geliriz senin aylarına. 3 aylık olayım hemen başlamayı düşünüyorum ilacaŞuanda 31 haftalığım. Sezeryan olmayı düşünüyorum. Doktor 38+5 te falan yaparız dedi. Bilmiyorum aslında üzerinde çok düşünmek istemiyorum. Ben kullanırken hamile kaldım aniden kestim. Sonra 22 haftalıkken başladım ilaca tekrardan. İlk baştan beri hep düşündüm zor geçti hatta birde ailevi sorunlar düşük tehlikesi taşınma vb. Durumlar vardı. Ama zaman bi şekilde geçiyo merak etmeyin. O günlerde hep bu forumu okuyodum bütün gece ilk üç ayda içen varmı diye hatta doktorlara mesaj yazdım gerekirse kullanılıyo dediler. Ama diyorum ya öyle böyle zaman geçti. En son boşanma aşamasındaydım evden ayrıldım falan o zaman dayanamadım artuk etrafı göremiyodum hiç yemek yiyemeyip kusuyodum herşeyden geçmiştim başladım ilaca.
Kaç haftalıksınızSinuzit oldum 1 ay bas agrisindan kafami duvarlara vurdum,o bitti bulantilar basladi o bitti idrar yolu enfeksiyonu oldum o bitti alerji oldum bunyem bebegi reddediyo diye agladim resmen kabus gibi gecti 3bucuk ayim ve 2 kutu antibiyotik atesleniyodum cunku mecbur vrrdi doktor alerji ilaci kullandim onlar bitti simdi anksyete panik depresyon ayrintili ultrasona grdim bisey cikmadi ama yinede antideprasan kullanmaya korkuyorum iştende ayrildim bukadar rahatsizlaninca simdide hergun napsam diye yiyom kendimi cevremi gunler gecmiyor diye
Hamile kalmadan öncede vardi problemlerim gel gitler yasiyodum ama boyle yogun ve sık degil en son kullandigim ilacta cok iyi gelmisti epey iyiydim hamileligimin hayirlisiyla bitirip ilaca baslamak istiyorum insBende öleydim ama dogum baslayinca dusunmuon bile inan sonrasi daha sor cnm hamile olmadanda bölemisin hayattan sevk alionlu eglenionmu
Gectım canım 23.haftaya gırmek uzereyım ama bilmiyorum işte içim elvermiyor buzamana kadar geldim bundan sonrasınıda daha iyi bi şekilde geciririm inş 21.haftada girdim ayrıntılı ultrasonacanım çok geçmiş olsun. 3 ayı geçmedin mi neden tereddüt ediyorsun antidepresan için. İşten ayrılmasaydın keşke. Ben de kursa başladım 1 aylığına. Çok zor bir durum. Hayattan lezzet almadan bebeğimizin varlığını düşünerek mutlu olamamak allahım yardımcımız olsun. Ama bana geliyor ki eğer 3. Ayımda da böyle hissedecek olursam heöen başlarım ilaca. (Bu arada ayrıntılı ultrasonda kaçıncı ayda belli oluyor bebişin sağlık durumu)
Amin canım bende öyle dusunuyorum bebek ilac olucak bendekı tek sıkıntı hamılelık evresı ve dogum saglıkla kavusmak tek istediğim Allah hepimize nasip eder inş belkı lohusalık biraz zor gecer ama onunla yenıden dogacazHayirlisi ile saglikla sihatle kucagimiza alalim kokusu bakişi bizden beklentileri en iyi ilaç olacak bize ben inaniyorum... Bu hastaligin en belirgin özelligi kendimizi dinlemek eğer buna vakit birakmiycak düşünmemiz gereken bir bebegimiz oldugunda panik atak Allahin izniyle aklimiza gelmiycek... Iyi düşünelim iyi olsun...Hamileligimizinde keyifli geçmesi dileği ile hayirli geceler...
Hangi ilaca başlıcaksın canımCanımmm çok geçmiş olsun. Ama bak geçmiş inşallah biz de hemencecik geliriz senin aylarına. 3 aylık olayım hemen başlamayı düşünüyorum ilaca
Evet canım girdim gecen hafta cok şükür Bi sıkıntı cıkmadıSiz başından beri ne kullanıyorsunuz. Gittiniz mi ayrıntıya. Merak ettim ben de kullanmak istiyorum citoles
Ben emziriyorum şu an kullanıyorum hamileykende kullandım için rahat etsin bebişim maşallah sağlıklı sakın stres yapma stres daha çok etkiliyor bebeği canım.
merhaba emzirirken lustral kullanip bi bebekte bi yan etki gordunuz ben cok kotuyum kararsizim emzirmeyip sadece mamayla mi beslesem bebek daha 14 gunlukBana dr emzirirken lustral i rahatlıkla içebilirsin demişti. Çok şükür içim rahatladı.
Oy masallah, Dr a git onu dinle. Ben paxil kullanıp süt vermeye devam ettim çok şükür iyi :) süt verip ilaç kullanan arkadaslarimin bebekleri de iyi.merhaba emzirirken lustral kullanip bi bebekte bi yan etki gordunuz ben cok kotuyum kararsizim emzirmeyip sadece mamayla mi beslesem bebek daha 14 gunluk
Oy masallah, Dr a git onu dinle. Ben paxil kullanıp süt vermeye devam ettim çok şükür iyi :) süt verip ilaç kullanan arkadaslarimin bebekleri de iyi.
Yok sagip dokmedim, zaten sagip dökmek saçma geliyor, süte homojen dağılan birşeyi niye sagayim ki. Dr da dök demediDr lustral kullanabilirsin ve emzirebilirsin dedi ama anne sutune gectigi icin ben sadece mamayla beslemek istiyorum ama daha cok kucuk ilerde bebekte bi sey cikarsa allah korusun bi de o yuzden kafayi yerim. İlac alip normal emzirdiniz mi sut sagip dokme falan yaptiniz mi
Peki bebeginz simdi ne kadarlik ilaci tum emzirme boyunca mi kullandniz kusura bakmayn asiri telas yaptim cok soru soruyormYok sagip dokmedim, zaten sagip dökmek saçma geliyor, süte homojen dağılan birşeyi niye sagayim ki. Dr da dök demedi
Yas iki. 15 ay süt içti o sure iciniç hep ilaç kullandım. Hala da kullaniyorum, korkma bişey olmaz ,Dr kullan dediyse bence kullan :)Peki bebeginz simdi ne kadarlik ilaci tum emzirme boyunca mi kullandniz kusura bakmayn asiri telas yaptim cok soru soruyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?