Bana doktor 18 haftalikken vermisti her gun alma kotu oldugunda yarim al duzelmezsen tam alirsin dedi ben sadece yarim ictim bikere,idare ediyorum surekli kullanan arkadaslar var hatta bastaki sayfalarda hic birakmadan hamileligin basindan beri kullananlar okumustum ben hergun kucuk capli carpintilar yasiyirum kendimi sokaga atiyorum cogunlukla magaza geziyorum yuruyorum bendede hastane fobisi var oraya gttim mi doktorun yanina girene kadar yada yapilan islem bitene kadar heycanlaniyorum tansiyon bile olculcegi zaman stres yapiyodum ama simdi alismaya basladim daha sakin kaliyorum cok sukur ,yinede cantamda ilaci tasiyorum cok kotu olursam icecem diye o bile insani rahatlatiyor bide artik şöyle dusunmeye basladim her ne olursa olsun bitecek ömur boyu suren bisey yok bol bol dua edelim birbirimize ben bu gunlere gelecegimi hayal bile edemiyordum hergun ayilip bayilcam diye dusunuyordum,ama Allah guc veriyor bazen cok sıkıldigim Allahim keske hamile kalmasaydim diye agladigim bile oluyor ama gunler oyle yada bitiyor düşe kalka gececek ben inaniyorum sizde inanin