Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kaç aylıkken başladınız acaba ilaca

Aynen ben de öyle. Daha 4 haftalık nasış geçicek. Etrafımda hamileliğin Doğumun her anının tadını çıkaranalrı gördükçe kendime kızdıkça kızıyorum. Olamaz mıyız biz d öyle sanki. Çok mu zor. Bazı bünyeler hassas ve kaygıya gelemiyor maalesef.

Ne gibi rahatsızlıklar canım
Sinuzit oldum 1 ay bas agrisindan kafami duvarlara vurdum,o bitti bulantilar basladi o bitti idrar yolu enfeksiyonu oldum o bitti alerji oldum bunyem bebegi reddediyo diye agladim resmen kabus gibi gecti 3bucuk ayim ve 2 kutu antibiyotik atesleniyodum cunku mecbur vrrdi doktor alerji ilaci kullandim onlar bitti simdi anksyete panik depresyon ayrintili ultrasona grdim bisey cikmadi ama yinede antideprasan kullanmaya korkuyorum iştende ayrildim bukadar rahatsizlaninca simdide hergun napsam diye yiyom kendimi cevremi gunler gecmiyor diye

Senin ne gibi sıkintilarin var canim?
Panik atağın her halini yaşıyorum çarpinti iç sıkıntısı sürekli atak gelicekmiş gibi her an tedirgin olma hali ve geldiginde hiç gecmiycekmiş gibi uyuşma titreme migde bulantisi vs... Hiç ölüm korkum olmadi bilakis o sıkıntıyı cekerken Rabbim ya ferahlik ver yada iki rahmetin biri dedigim anlar oldu... 7 hafta içersinde birgün cok iyiyim birgün kötü... şimdilik idare ediyorum Rabbim bana ve hepimize sabir saglik sihat ve bebegimizi hayirlisiyla kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin... Sevgiler...

Benimde sorunlarimdan biri bu evde vakit gecmiyor... Birde doktor riskli hamilelik yat dedi ne yapicagimi sasiriyorum vakit gecirmek icin... Allah sabir versin kolayliklar dilerim...

Ne güzel yazmışsınız. Siz başından beri lustral mi içtiniz. Kaç haftalıksınız.

Şuanda 31 haftalığım. Sezeryan olmayı düşünüyorum. Doktor 38+5 te falan yaparız dedi. Bilmiyorum aslında üzerinde çok düşünmek istemiyorum. Ben kullanırken hamile kaldım aniden kestim. Sonra 22 haftalıkken başladım ilaca tekrardan. İlk baştan beri hep düşündüm zor geçti hatta birde ailevi sorunlar düşük tehlikesi taşınma vb. Durumlar vardı. Ama zaman bi şekilde geçiyo merak etmeyin. O günlerde hep bu forumu okuyodum bütün gece ilk üç ayda içen varmı diye hatta doktorlara mesaj yazdım gerekirse kullanılıyo dediler. Ama diyorum ya öyle böyle zaman geçti. En son boşanma aşamasındaydım evden ayrıldım falan o zaman dayanamadım artuk etrafı göremiyodum hiç yemek yiyemeyip kusuyodum herşeyden geçmiştim başladım ilaca.

Evet kafamızı meşgul etmemiz lazım. Yürüyüş yapıyorum parkta oturuyorum falan. Bir de benim sıkıntım yani bana sıkıntı gibi gelen şey erken uyanmak. 6 da uyanıyorum gün geçmek bilmiyor resmen. Dün doktora gittim kontrole lustral ı 50 ye çıkardı ama korkuyorum yan etkileri bende çok kötü olmuştu. Yine öyle olur diye başlamadım daha. Bugun başka bir doktor A gidicem o da yükselt derse mecbur yükseltcem sanırım

Merhabalar bende 7 haftalik hamileyim ve burda yazan her belirtiyi yasiyorum bir panik atakli olarak... Rabbim sabrini verir ise ilaçsiz devam etmek istiyorum evet cok zor hatta 1 saat önce hafif bir atak yaşadim ama dayanmaliyiz... Inanin hersey kafamizda bitiyor biz kötü dedikce daha kötü oluyoruz iyi düşünmeye calisalim... Allah sabrrimizi versin saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin...

amin insallah canım seninde mi ilk hamileliğin?

Çok çok geçmiş olsun Rabbim tekrarlarini göstermesin... Saglikla sihatle geçsin kalan hamileligin canim...

Yazamadim.kizlar lohusalik iiy gecmedi atak aglamali sorular dusunce sonrada bebek durmuo yorgun heryerim agrio sukur bunada sizler naislsiniz az kamdi kimin korkmayin dgumdan bunu ben diorum ve sor dogum oldu iki gun ama neer yapildi bi bilseniz

Yazamadim.kizlar lohusalik iiy gecmedi atak aglamali sorular dusunce sonrada bebek durmuo yorgun heryerim agrio sukur bunada sizler naislsiniz az kamdi kimin korkmayin dgumdan bunu ben diorum ve sor dogum oldu iki gun ama neer yapildi bi bilseniz
Bak onca korkuna paniğine ragmen normal dogurdun bizde hayırlısıyla dogurduk dıye yazacaz ins buraya:)Hamileliği ve dogumu atlatsaydım logusalıgı dusunemiyorum daha

Hamileligi saglikli gecirebilcem mi cocuga bisey olursa yada bana dogumda bisey olursa korkudan carpinti,tanslyonum inerse cikarsA,ne bileyim heyecana dayanamazsam boyle iste doktor kapisinda bile bazen zor bekliyom stresten ne olcak ne diycek diye birbirimize dua edelim Allah guc versin herkese

Bende öleydim ama dogum baslayinca dusunmuon bile inan sonrasi daha sor cnm hamile olmadanda bölemisin hayattan sevk alionlu eglenionmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…