- 4 Mart 2018
- 70
- 11
- 3
Kaç haftalıksınızAllah korusun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ben de başlayıp başlamamak arasında kaldım ama hem kendime hem bebeğe hem de çevreme sıkıntı vermek daha da sinirimi bozuyor. Doktor da tavsiye edince başladım.
Kaç aylıkken başladınız acaba ilacaKizlar bende gebeliğimi sıkıntılı geçirdim lustral 100 mg kullandım ysadiklarinizi kaç kat fazla yasadim.bebeğim sağlıklı çık şükür şimdi lustral 150 mg kullanıyorum ve emziriyorum kendinizi fazla yipratmayin dr ilaç onerdiyse direnmeyin bence olacak ilaç kullanmasanda olur rabbim büyüktür bebislerinizi korur merak etmeyin
Aynen ben de öyle. Daha 4 haftalık nasış geçicek. Etrafımda hamileliğin Doğumun her anının tadını çıkaranalrı gördükçe kendime kızdıkça kızıyorum. Olamaz mıyız biz d öyle sanki. Çok mu zor. Bazı bünyeler hassas ve kaygıya gelemiyor maalesef.4 ay nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç. Yarın benim de kontrolüm ve hem psikiyatri hem de kadın doğum. İlaca başlamak istediğimi söylicem artık. Millet tadını çıkar diyor ben daha bebeğe sevinemiyorum ki.bunca hafta geçti bir gün bile mutlu olmadım hamileyim diye.
Sinuzit oldum 1 ay bas agrisindan kafami duvarlara vurdum,o bitti bulantilar basladi o bitti idrar yolu enfeksiyonu oldum o bitti alerji oldum bunyem bebegi reddediyo diye agladim resmen kabus gibi gecti 3bucuk ayim ve 2 kutu antibiyotik atesleniyodum cunku mecbur vrrdi doktor alerji ilaci kullandim onlar bitti simdi anksyete panik depresyon ayrintili ultrasona grdim bisey cikmadi ama yinede antideprasan kullanmaya korkuyorum iştende ayrildim bukadar rahatsizlaninca simdide hergun napsam diye yiyom kendimi cevremi gunler gecmiyor diyeNe gibi rahatsızlıklar canım
Panik atağın her halini yaşıyorum çarpinti iç sıkıntısı sürekli atak gelicekmiş gibi her an tedirgin olma hali ve geldiginde hiç gecmiycekmiş gibi uyuşma titreme migde bulantisi vs... Hiç ölüm korkum olmadi bilakis o sıkıntıyı cekerken Rabbim ya ferahlik ver yada iki rahmetin biri dedigim anlar oldu... 7 hafta içersinde birgün cok iyiyim birgün kötü... şimdilik idare ediyorum Rabbim bana ve hepimize sabir saglik sihat ve bebegimizi hayirlisiyla kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin... Sevgiler...Senin ne gibi sıkintilarin var canim?
Benimde sorunlarimdan biri bu evde vakit gecmiyor... Birde doktor riskli hamilelik yat dedi ne yapicagimi sasiriyorum vakit gecirmek icin... Allah sabir versin kolayliklar dilerim...Benim en buyuk problemim vakit geciremiyorum hamilelikten once calisiyodum evde hic durmadim evde olmak iyi gelmiyor bana surekli biseylerle ilgilenmem ugrasmam lazim simdi bos oldugum icin hergun bugun ne yapsam sīkıntisindayim valla artik dogumdanda korkmaz oldum 9ay beklemek cok daha zor gelmege basladi en azindan dogum bir gun normaldede sabirsiz bi insandim simdi daha beter oldum siz nasil vakit geciriyonuz calisiyomusunuz keske işe devam edebilseydim
Hamilesin demek :))Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Ne güzel yazmışsınız. Siz başından beri lustral mi içtiniz. Kaç haftalıksınız.
Evet kafamızı meşgul etmemiz lazım. Yürüyüş yapıyorum parkta oturuyorum falan. Bir de benim sıkıntım yani bana sıkıntı gibi gelen şey erken uyanmak. 6 da uyanıyorum gün geçmek bilmiyor resmen. Dün doktora gittim kontrole lustral ı 50 ye çıkardı ama korkuyorum yan etkileri bende çok kötü olmuştu. Yine öyle olur diye başlamadım daha. Bugun başka bir doktor A gidicem o da yükselt derse mecbur yükseltcem sanırımBugün terapideydim gitmediğim kapı aramadığım çare kalmadı. Psikolog dedi ki bana. Kafanı sürekli meşgul edeceksin. Evde sorumluluklarını yapacaksın. Halim yok kötüyüm yapamadım diye bir şey olmayacak senden fiilen eylem bekliyorum. Ve raporunu bitir hemen işe başla (şu an raporluyum) ben de 1 aylığına el nakışı kurşunla başlıcam yarın. Spora da gitmek istiyorum. Aslında açık havada yürüyüş en iyisi.
Böyle bende durumlar. Burada her sayfayı okuyup anıları okumayıp çok isterim. Ama telefondan çok kolay olmuyor.
Merhabalar bende 7 haftalik hamileyim ve burda yazan her belirtiyi yasiyorum bir panik atakli olarak... Rabbim sabrini verir ise ilaçsiz devam etmek istiyorum evet cok zor hatta 1 saat önce hafif bir atak yaşadim ama dayanmaliyiz... Inanin hersey kafamizda bitiyor biz kötü dedikce daha kötü oluyoruz iyi düşünmeye calisalim... Allah sabrrimizi versin saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin...Aynen ben de öyle. Daha 4 haftalık nasış geçicek. Etrafımda hamileliğin Doğumun her anının tadını çıkaranalrı gördükçe kendime kızdıkça kızıyorum. Olamaz mıyız biz d öyle sanki. Çok mu zor. Bazı bünyeler hassas ve kaygıya gelemiyor maalesef.
amin insallah canım seninde mi ilk hamileliğin?Merhabalar bende 7 haftalik hamileyim ve burda yazan her belirtiyi yasiyorum bir panik atakli olarak... Rabbim sabrini verir ise ilaçsiz devam etmek istiyorum evet cok zor hatta 1 saat önce hafif bir atak yaşadim ama dayanmaliyiz... Inanin hersey kafamizda bitiyor biz kötü dedikce daha kötü oluyoruz iyi düşünmeye calisalim... Allah sabrrimizi versin saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin...
Evet ilk hamileligimamin insallah canım seninde mi ilk hamileliğin?
Çok çok geçmiş olsun Rabbim tekrarlarini göstermesin... Saglikla sihatle geçsin kalan hamileligin canim...Sinuzit oldum 1 ay bas agrisindan kafami duvarlara vurdum,o bitti bulantilar basladi o bitti idrar yolu enfeksiyonu oldum o bitti alerji oldum bunyem bebegi reddediyo diye agladim resmen kabus gibi gecti 3bucuk ayim ve 2 kutu antibiyotik atesleniyodum cunku mecbur vrrdi doktor alerji ilaci kullandim onlar bitti simdi anksyete panik depresyon ayrintili ultrasona grdim bisey cikmadi ama yinede antideprasan kullanmaya korkuyorum iştende ayrildim bukadar rahatsizlaninca simdide hergun napsam diye yiyom kendimi cevremi gunler gecmiyor diye
Bak onca korkuna paniğine ragmen normal dogurdun bizde hayırlısıyla dogurduk dıye yazacaz ins buraya:)Hamileliği ve dogumu atlatsaydım logusalıgı dusunemiyorum dahaYazamadim.kizlar lohusalik iiy gecmedi atak aglamali sorular dusunce sonrada bebek durmuo yorgun heryerim agrio sukur bunada sizler naislsiniz az kamdi kimin korkmayin dgumdan bunu ben diorum ve sor dogum oldu iki gun ama neer yapildi bi bilseniz
Benim icin daha sordu lohudalikBak onca korkuna paniğine ragmen normal dogurdun bizde hayırlısıyla dogurduk dıye yazacaz ins buraya:)Hamileliği ve dogumu atlatsaydım logusalıgı dusunemiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?