• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

of ne yazikki cunku anı yasayamiyoruz biran once bitsin diye bakiyoruz bazen gunler gecmiyor diye bile agliyorum cok zormus ya
Gerçekten zormuş canım teyzemin kızı demişti maddiyat da önemli ama.maneviyat çok daha önemli demişti. O an anlamamıştım meğer gerçekten maneviyat önemliymiş

Bünye alıştı artık doktora gide gele her hafta bazen haftada 2 kere doktordayim benim bebek biraz iri böyle giderse doktor normal doğum biraz zor olabilir dedi ama diyete başladım belki çok kilo almaz hayırlisiyla bir dogurayim buraya yazacagim

Bünye alıştı artık doktora gide gele her hafta bazen haftada 2 kere doktordayim benim bebek biraz iri böyle giderse doktor normal doğum biraz zor olabilir dedi ama diyete başladım belki çok kilo almaz hayırlisiyla bir dogurayim buraya yazacagim
İnşallah bunların hepsi geçecek canım ilerde de aşılar için gidicem doktora:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim butun sıkıntılarımızdan bizi tez zamanda kurtarsın feraha erdirsin inşallah

Aslında beş dakika bile boş vaktim yok ama sizi yanlız bırakmamak adına bir şeyler yazmak istedim bakın kırk piskatriye gitseniz fayda sadece sizde şifa sizde çok şanslısınız ki burası var bu düşünceler kaygı dan siz kaygı ile baş etmeyi öğrenince herşey yoluna giriyor korkmayın gününüzü zehir etmeyin gercek ten düzeliyor mücadele ederseniz sadece yapacağınız bu oyuna yenik düşmemek

Ne güzel özetlediniz. Bu illetle yaklaşık 13 yıldır mücadele ediyorum ilk doğumu 2009’da gerçekleştirdim ama tam bilincinde değildim meğerse hamilelik boyunca hep kaygı ile geçirmişin şimdi düşündüğümde anlıyorum. yeniden dört haftalık daha çok yeni hamileyim Rabbim tamamına erdirsin çok istiyordum çocuğu ama sırf bu korku yüzünden beş yıldır erteledim. Yanlış yaptığımı da şimdi anlıyorum. doktorumla terapi ile beraber eşlik ederek çözüme ulaştırabilirdim. 5 yıl kayıp diye düşünüyorum illet bir hastalık dün çok kötüydüm tansiyonum çıkıyor korkularım oluyor sanki doğumu gerçekleştiremeyeceğim yarını göremeyeceğim Rabbim yardım etsin. İlaç konusunda dr. Çok çıkmazsa işen kullan dedi ama risk dedi. Gel de kullan :(

Ne güzel özetlediniz. Bu illetle yaklaşık 13 yıldır mücadele ediyorum ilk doğumu 2009’da gerçekleştirdim ama tam bilincinde değildim meğerse hamilelik boyunca hep kaygı ile geçirmişin şimdi düşündüğümde anlıyorum. yeniden dört haftalık daha çok yeni hamileyim Rabbim tamamına erdirsin çok istiyordum çocuğu ama sırf bu korku yüzünden beş yıldır erteledim. Yanlış yaptığımı da şimdi anlıyorum. doktorumla terapi ile beraber eşlik ederek çözüme ulaştırabilirdim. 5 yıl kayıp diye düşünüyorum illet bir hastalık dün çok kötüydüm tansiyonum çıkıyor korkularım oluyor sanki doğumu gerçekleştiremeyeceğim yarını göremeyeceğim Rabbim yardım etsin. İlaç konusunda dr. Çok çıkmazsa işen kullan dedi ama risk dedi. Gel de kullan :KK43:
Hoş geldin canim gerci buraya pek hos gelinmiyor ama ne guzel bikere dogum yapmissin basarmissin bence ikincisi cok daha kolay olacaktir senin ne gibi korkularin var?

Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test

Eklentiler

• 20180526_074841.jpg
    20180526_074841.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
Hoş geldin canim gerci buraya pek hos gelinmiyor ama ne guzel bikere dogum yapmissin basarmissin bence ikincisi cok daha kolay olacaktir senin ne gibi korkularin var?
En başta ölüm korkusu. Zirveye ulaştığında kendimin ölmesinden korkuyorum. Norma iken yani ilaç kullanıyorken de sevdiklerimi kaybetme korkusu.

kızlar 17 gün oldu cipralex 10 mg başladım iyi sayılırdım iki gündür yine pörtledi daha önce paxil kullanmıştım 20 mg lik acaba ondanmı etki etmiyo kızlar mahvediyo bu hastalık hayatı be yemek yapabildim ne yiyebildim ilaç ne zaman etki eder

kızlar 17 gün oldu cipralex 10 mg başladım iyi sayılırdım iki gündür yine pörtledi daha önce paxil kullanmıştım 20 mg lik acaba ondanmı etki etmiyo kızlar mahvediyo bu hastalık hayatı be yemek yapabildim ne yiyebildim ilaç ne zaman etki eder
Canım bi doktoruna sor istersen ama.dahs.çok yeni benim de 2 hafta oldu ama.hals etki yok sanki

Arkadaşlar merhaba 2684 sayfayi ara ara atliyarakta olsa tek tek okudum ve burada yazan arkadaşlarimizin hikayelerini roman kahramanlari gibi heyecan ile okudum sayfalari heyecan ile gectim dogum hikayelerini okudum okudukca mutlu oldum... Ben 37 yaşindayim bugün tam 7 haftalik panik atakli hamileyim... Keşke farkli bir platform da hamileligimizi güllük gülüstanlik nasil gecirdigimizi tek derdimizin ismini ne koyucaz olan bir hamilelik gecirebilseydik... Fakat buna ragmen Rabbimize siginalim tevekkul edelim birbirimize destek cikalim... Uzun yazdim hakkinizi helal edin... Şimdiden herkese hayirli hamilelikler ve dogumlar dilerim...

Merhaba. Kaç haftalık hamilesiniz

Canim yukselmesinden daha iyi bosver dedigin gibi belokta tansiyonu dusuruyor eger boyle dusuk giderse yarim icersin yada benim gibi heycan yapip carpintin oldugunda alirsin hergun degil ben heyecan yapip carpintim oldugunda tansiyonum yukseliyor cunku yinede bir doktoruna sor istersen
Beloc ilk üç ay içinde kullanılıyor mu acaba

Back