Senin hangi konularda takintin var canim ?
İnşallah canım ben de lustral 25 e başladım bugun kaygı takıntı artmış vaziyette
Hepimizin farklı farklı takıntıları var ısteBenim daha çok etrafa yabancılaşma oluyor en sinir olduğumda bu özellikle bebek olduktan sonrada hastanede ya da onunla yalnız kalınca böyle olurum diye korkuyorum. Bir de bazen sabah uyandığımda herşey boşmuş hissiyatı ve iç sıkıntısı. Takıntı kısmı temizlik, herşeyi kontrol etme, ilaçlar gibi şeyler konusunda. Ama ilaca başladığımdan beri bunlar daha nadir oluyo.
Hepimizin farklı farklı takıntıları var ıste
İyiki 50 mg başlamamılsınız ben o hatayı bir kere yaptım cıldırıyodum 25 e 1 hafta içinde alışıyor vucut bu arada kaç haftalık bebişMerhaba canım nasılsın
Ooo masallah iyi dayanmıssın gunbegun hafifler sıkıntıların merak etme ben hiç bırakmadım hep içtim başından beri salı ayrıntılıya giricm bakalım inş sorun cıkmzŞuan bile sıkıntılı geçiyor 50 içsem nolurdu bilmiyorum. 21 hafta bitecek.
Evet bende lustralin muadili olan misol içiyorum 6 senedir FlnBir anda 50mg fazla gelmistir,boyle ilaclara yarimla baslaniyor genelde 1hafta 10 gun sonra cikartiliyor ben kullanirken doktor oyle demisti sende mi lustral kullaniyosun canim
İnşallah sıkıntı çıkmaz allah yardımcımız olsun belki ben de bırakmak yerine lustral e geçiş yapsaydım baştan bu kadar olmayabilirdi.ama kolay bir süreç değilmiş sağlam bir maneviyat gerekliydi.Ooo masallah iyi dayanmıssın gunbegun hafifler sıkıntıların merak etme ben hiç bırakmadım hep içtim başından beri salı ayrıntılıya giricm bakalım inş sorun cıkmz
Amin inşallah ben daha oncede yasadıgım için bırakmaya cesaret edemedim cünkü eksiler cok fazlaydıİnşallah sıkıntı çıkmaz allah yardımcımız olsun belki ben de bırakmak yerine lustral e geçiş yapsaydım baştan bu kadar olmayabilirdi.ama kolay bir süreç değilmiş sağlam bir maneviyat gerekliydi.
Doğru diyosun. Benim de plansız gebelik olduğu için aniden bıraktım ve böyle kötüleşti. Siz kaç haftalıksınızAmin inşallah ben daha oncede yasadıgım için bırakmaya cesaret edemedim cünkü eksiler cok fazlaydı
22 haftalıkDoğru diyosun. Benim de plansız gebelik olduğu için aniden bıraktım ve böyle kötüleşti. Siz kaç haftalıksınız
Yakınız benim de 20:)22 haftalık
İlk mi benim 2.sayılır ilki 17 de düştü rahim agzı yetmezliğinden suan dikişliyimYakınız benim de 20:)
Geçmiş olsun canım ilk benim. Onun tecrübesizliği de var e böyle sıkıntılar da olunca tadından yenmiyorİlk mi benim 2.sayılır ilki 17 de düştü rahim agzı yetmezliğinden suan dikişliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?