Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Senin hangi konularda takintin var canim ?

Benim daha çok etrafa yabancılaşma oluyor en sinir olduğumda bu özellikle bebek olduktan sonrada hastanede ya da onunla yalnız kalınca böyle olurum diye korkuyorum. Bir de bazen sabah uyandığımda herşey boşmuş hissiyatı ve iç sıkıntısı. Takıntı kısmı temizlik, herşeyi kontrol etme, ilaçlar gibi şeyler konusunda. Ama ilaca başladığımdan beri bunlar daha nadir oluyo.

Daha bu haftalara gelmemiş olanları rahatlatmak amacıyla söyleyebileceğim şeylerde şunlar. Ben bebek hareket edince çok tuhaf olucam diye korkuyodum karnımda bir canlı olması hissinden. Ama öyle olmadı hatta daha iyi hissettiriyo. Karnım büyüyünce nefes alamıcamdan korkuyodum ama öyle olmuyo yavaş yavaş büyüdüğü için daralmıyosunuz alışıyosunuz yani. Detaylı ultrason uzun sürecek daralırım diye çok heycanla gitmiştim ama normal muayne gibi geçiyo birde renki gördüğünüz için değişik güzel oluyo. Ayrıca 15-20 dk sürüyo. Bir de ben perinatoloji uzmanına da sormuştum lustral iç dediler içebilir miyim diye. İç o kadar telaş yapma benim kullanan bir sürü hastam var demişti.

Benım gıttıgım psikyatrıst vermedı bana ılac zaten sınırde oldum konusmalarına daha gıdesımde yok psıkyatrıstlerden soguttu benı hamıle kalmadan selectra kullanıyodum ona mı baslasam yoksa bu formda lustral kullananlar cok var oyle mı yapsam kadın dogumcum ılac konusunda rahat boyle kafama gorede yapmak ıstemıyorum ama benı anlayan psıkyatr bulamadım hatta gıdıp dert anlatmak sınırımı bozuyor napcam bılmıyom

Hepimizin farklı farklı takıntıları var ıste

Bugun ikinci günü lustral ın tüm sıkıntıları çıkardı meydana alışınca geçecek inşallah. Ne illet bir durum insan bebeğine sevinemiyor sıkıntı stres yapmaktan

2 gundur daha iyiyim canim annemle ananem bende biraz onlarla kafam dagildi arada carpinti yokluyor ama kafami dagitmaya calisiyorum sen nasilsin?

Bir anda 50mg fazla gelmistir,boyle ilaclara yarimla baslaniyor genelde 1hafta 10 gun sonra cikartiliyor ben kullanirken doktor oyle demisti sende mi lustral kullaniyosun canim

Şuan bile sıkıntılı geçiyor 50 içsem nolurdu bilmiyorum. 21 hafta bitecek.
Ooo masallah iyi dayanmıssın gunbegun hafifler sıkıntıların merak etme ben hiç bırakmadım hep içtim başından beri salı ayrıntılıya giricm bakalım inş sorun cıkmz

Ooo masallah iyi dayanmıssın gunbegun hafifler sıkıntıların merak etme ben hiç bırakmadım hep içtim başından beri salı ayrıntılıya giricm bakalım inş sorun cıkmz
İnşallah sıkıntı çıkmaz allah yardımcımız olsun belki ben de bırakmak yerine lustral e geçiş yapsaydım baştan bu kadar olmayabilirdi.ama kolay bir süreç değilmiş sağlam bir maneviyat gerekliydi.

Amin inşallah ben daha oncede yasadıgım için bırakmaya cesaret edemedim cünkü eksiler cok fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…