• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende bugun daha iyiyim cok sukur tek sıkıntim ani yasayamamak hamileligin surekli nezamn bitcek dusuncesi cikmiyi aklimdan bir an once gecsin bitsin istiyorum normaldede sabirsiz bi insandim simdi daha beter oldum niye ozelden msj atamadin ki

Bende bugun daha iyiyim cok sukur tek sıkıntim ani yasayamamak hamileligin surekli nezamn bitcek dusuncesi cikmiyi aklimdan bir an once gecsin bitsin istiyorum normaldede sabirsiz bi insandim simdi daha beter oldum niye ozelden msj atamadin ki
Mesaj yazma yerini bulamadım :) ekleyelim birbirimizi dicektim :)

Dün şeker yuklemem vardı panikten öldüm öldüm dirildim akşam tansiyonum 14.5 8 çıktı nasıl geçecek bilmiyorum galiba Lustrala baslayacagim

Keske ölçmeseydin hastanede mi ölçuldu doktora giderken al beloku yada ordan cikinca ben artik oyle yapcam sakin oldugun zaman boyle degil sonucta panikten cikiyor oyle dusun

Kizlar bende gebeliğimi sıkıntılı geçirdim lustral 100 mg kullandım ysadiklarinizi kaç kat fazla yasadim.bebeğim sağlıklı çık şükür şimdi lustral 150 mg kullanıyorum ve emziriyorum kendinizi fazla yipratmayin dr ilaç onerdiyse direnmeyin bence olacak ilaç kullanmasanda olur rabbim büyüktür bebislerinizi korur merak etmeyin

Kizlar bende gebeliğimi sıkıntılı geçirdim lustral 100 mg kullandım ysadiklarinizi kaç kat fazla yasadim.bebeğim sağlıklı çık şükür şimdi lustral 150 mg kullanıyorum ve emziriyorum kendinizi fazla yipratmayin dr ilaç onerdiyse direnmeyin bence olacak ilaç kullanmasanda olur rabbim büyüktür bebislerinizi korur merak etmeyin[/QUOTE
Senin ne gibi sıkintilarin vardi canim nezaman basladin ilaca

Kizlar bende gebeliğimi sıkıntılı geçirdim lustral 100 mg kullandım ysadiklarinizi kaç kat fazla yasadim.bebeğim sağlıklı çık şükür şimdi lustral 150 mg kullanıyorum ve emziriyorum kendinizi fazla yipratmayin dr ilaç onerdiyse direnmeyin bence olacak ilaç kullanmasanda olur rabbim büyüktür bebislerinizi korur merak etmeyin
Senin ne gibi sıkintilarin oluyordu canim en cok neyden kaygilaniyordun?

bende

Bende yarin ayrintiliya girecem bisey cikmazsa basliycam ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarim cok oldu ilac kullandim ondan korkuyorum
Allah korusun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ben de başlayıp başlamamak arasında kaldım ama hem kendime hem bebeğe hem de çevreme sıkıntı vermek daha da sinirimi bozuyor. Doktor da tavsiye edince başladım.

Amin canim insallah ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarla ugrastim onlar bitti ruhsal basladi işi bile birakmak zorunda kaldim hic istemedigim halde,her zorluktan sonra bir kolaylik var inaniyorum sonucu herseye degecek hepimiz icin

İnşallah öyle olur canım bu süreci güzel geçirmek gerek
Amin canim insallah ilk 3 ay fiziksel rahatsizliklarla ugrastim onlar bitti ruhsal basladi işi bile birakmak zorunda kaldim hic istemedigim halde,her zorluktan sonra bir kolaylik var inaniyorum sonucu herseye degecek hepimiz icin

Back