Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Diğer doktor redepra vermişti bu redeprayi içme lustral daha güvenli dedi ve lustral verdi ama çok zorlanmadikca içme ilaclar uzerinde kesin bir çalışma yok bebeğe kesin zararı olur ya da olmaz diyemem dedi
iste boyle diyince insani daha cok strese sokuyolar benim gityim psikiyatirda ayni seyi soyledi bende o yuzden kullanamiyorum

Nerede ikamet Ediyorsunuz bayanlar. Aynı yerde olan varsa birbirimizle buluşup kafa dağılabiliriz. Ben izmir de oturuyorum

Benim de çevremde yok malesef o yüzden iyi geçmiyor bu süreç ama böyle de bir şekilde iletişim kurabiliriz en azından

Ben geldim bayanlar bugün lustrali aldım kutu bana bakıyor ben kutuya bakıyorum ikilemde kaldım...Sezaryenle dogumda serumun icine sakinleştirici katiyorlarmis arkadaşım ağlayarak girdim gülerek çıktım dedi.Herkes benzer duygulari yaşıyor ama biz çok daha fazla yaşıyoruz..

Bende ayniyim canim selectra ve dideralle gun boyu bakisiyoruz:)İnsallah ya bizede kolay dogum nasıp olur

Aldın mı canım ilacı allah yardımcımız olsun inşallah dayanabildiğimiz yere kadar dayanıcaz

Ilk hamileligim cok kotu geçti bu kadar korkuyor olmamda bu yizden iki ayda on kilo vermistim sonra zaten surekli serum takindim yeme icme diye bisey bende yoktu alti aydan sonra rahatladim bu seferde bebekten sag bobregim genislemisti hep sancili gecmisti zaten o yuzden doktor sezeryana aldi ama ayilmamda ayri bir faciyaydi yani benim zor geciyor.ve galiba hamile kaldim bel ve kasik agrisi var suan bilemiyorum su mubarek gunlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben olene kadar benimle gidecek bu rahatsizlik galiba

Hım zor gecmıs gercekten bu oyle olmaz belkı degılsındır hamıle yanı ben ılk 3bucuk ayımı cok zor gecırdım alın içimden dayanamıyom dıye aglıyodum onlar bitti sımdıde psıkolojık problemler basladı yani demem o ki buyuk konusmak ıstemiyorum ama ikinciye yapamam geliyor sen yine cesaretlisin bence bu konuda

İstersen dideral içebilirsin belki biraz rahatlatır çünkü ben de nabız için belox kullaniyorum doktorlar hiçbir sakınca gormedi
Sen her gun iciyomusun,benim gunluk hayatta aşiri carpintim yok cok sukur,doktora gidecegim zaman ve doktorda tutuyo hastane kapisina gelmeden strese giriyorum o sira nabizda tansiyonda korkudan yukseliyor bazende evde kendi kendimi nasil dogurcam diye strese soktup panik yapiyorum bu durumlarda kullanayim diye cantamda tasiyorum carsamba ayrintili ultrasonum var bakalim yarim saat nasil yatip bekliycem bilmiyorum ya girerken ya cikarken ilaci almayi planliyorum dideral 40mg verdi yarisini ic dedi eger sakinlemezsen diger yarisini alirsin dedi sen kac mg kullaniyosun

Ben yaklaşık iki aya yakın oldu belox50 mg kullanıyorum kardiyoloji uzmanı verdi kadın dogumcumda bir sakınca gormedi her gün kullaniuorum ama benim sürekli nabzim yuksek doktora gidince daha da yukesliuor kadın dogumcuma hamilelerde nabiz zaten yüksek olur dedi ilacı kullandıktan sonra ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur birşey çıkmadi bebek gayet saglikli nedense doktorlar bu tür ilaclara değil de antideoresana karsi

bende ayniyim hem son zamanlari yasamaktan agirlasmaktan ve dogumdan korkuyorum hem de hemen bitsin bebege kavusayim istiyorum
Öncesi de sonrası da korkutuyor beni pazartesi psikiyatri kontrolüm var yine hem de kadın doğum. Bakalım.nolavak ilaç almak istiyorum ama korkuyorum da kendi kendimi yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…