• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende ayni problemleri yasiyorum belki zamanla alisiriz,hic olmadi genel anesteziyle dogum yapariz stres bayilana kadar sonucta hem doguma almadan sakinlestirici falan yapiyolarmis sonucta orda bie suru doktor olcak falan diyede kendimi motive ediyorum bide tansiyonunu panik aninda ölcme bence cunku daha cok takinti haline getirirsin ben artik oyle yapiyorum

Senin ne gibi korkularin var canim bende en cok dogum ve hastane korkusu var doktora muayneye giderken bile strese girip nabzimi tansiyonumu yukseltiyorum sakin kalamiyorum
Ben kaygı yapıyorum yapamazsam edemezsem bebeği sevemezsem yalnız kalırsam gibi bunlar yüzünden sıkıntı yaşıyorum

6 ay ite kaka geçti su 3 ay da bir geçse ama artık günleri değil saatleri sayar oldum çok zor geciuir kafam sıkışıyor resmen bir de bunun emzirmesi var

Hamileligi ve dogumu saglikli sihhatli atlatalim insallah ben orda takilmis durumdayim emzirme kismi daha kolay olur cunku dunyadaki en buyuk sevgi evlat sevgisiymis herkes oyle soyluyor annem hep bana sen simdi korkuyosun istemiyosun ama dogunca bu soylediklerin icin pisman olucaksin diyor.

İnşallah. Böyle yapıp üzüldüğüm için kendimi suçluyorum umarım sonucunda güzel şeyler olur

Ben de fiziksel etkiler çok fazla ona bakamayacagim emziremeyecegim diye korkuyorum bir de hiç sıcağa gelemiyorum hemen fenalık geliyor

kızlar bugün gittim psikiyatriye cipralexs 10 mg verdi günde bir tranko buskas verdi uyuyamazsamda zestat kaç haftada etki eder acaba içimdeki sıkıntı yedi bitirdi beni çevremdekileride çok bunalttım ilacın dozu bana çok düşük geldi 10 mg ben ilacın yan etkilerinden korkuyorum dedim diye belkide bir ay sonra gel dozuna bakarız dedi ben bir ay naparım ya geçmezse

daha öncede kullandım 2 yıl cipralex aralıklarla 9 ay paxil 6 ay paxil kullanmışlığım var 9 yıldırda hastayım çaresi yok mu bunun canım bebek doğunca düzelirsin sen Allahın izniyle Allah bebeği uğraş veriyo sen kaç yıldır hastasın daha önce kullandınmı

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda tekrar göstersin ben cipralex kullandım ama pek hatırlamıyorum hemen degistirdim herhalde zeztati halam kullaniyor iiy geldi hiçbir şey düşünmeden uyuyorum diyor sen yine ilaçlarını kullan doktorun gerek görürse dozunu yukseltir

kızlar bugün gittim psikiyatriye cipralexs 10 mg verdi günde bir tranko buskas verdi uyuyamazsamda zestat kaç haftada etki eder acaba içimdeki sıkıntı yedi bitirdi beni çevremdekileride çok bunalttım ilacın dozu bana çok düşük geldi 10 mg ben ilacın yan etkilerinden korkuyorum dedim diye belkide bir ay sonra gel dozuna bakarız dedi ben bir ay naparım ya geçmezse
Yüksek Sonra vermezler bana da lustral 25 mg vermişti az gelmişti sanırım amaç tamamen geçirmesi değil A da olsa bastırması. Ama dediğin gibi zor oluyor dayanmak.

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda tekrar göstersin ben cipralex kullandım ama pek hatırlamıyorum hemen degistirdim herhalde zeztati halam kullaniyor iiy geldi hiçbir şey düşünmeden uyuyorum diyor sen yine ilaçlarını kullan doktorun gerek görürse dozunu yukseltir
teşekkürler canım dua edin bana hamilelerin duası kabul olur Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasi etsin inşallah

Ya benim kadar dogum korkusu olan var mi o gun ölcem cocugumu goremiycem diye her gun insan aglar mi cocuga bisyler alindiginda bile ya bunlari giydigini goremezsem diye basliyorum aglamaya daha 5 ayligim kafayi yemezsem iyi

Ya benim kadar dogum korkusu olan var mi o gun ölcem cocugumu goremiycem diye her gun insan aglar mi cocuga bisyler alindiginda bile ya bunlari giydigini goremezsem diye basliyorum aglamaya daha 5 ayligim kafayi yemezsem iyi
benimde vardı canım korkma iç sıkıntın yoksa anksiyeten diğer takıntıları idare edersin hiç birşey olmicak benimde bir kızım var 5buçuk yaşında çok şükür tüm korkulara ragmen doğdu

Etkisini göstermesi 1 ayı bulur muhakkak ki rahatlatacaktir ama ilk başlarda hastalığın etkilerini fazlalastiriyor sakin korkma yavaş yavaş iyi gelecektir bana da doktor ilaç verdi ama hem bebegime birşey olursa diye hem de ilac iyi gelmezse diye korkudan icemiyorum ama icsem rahatlayacagim

İnsallah canim ya boyle bi hamilelik gecirmek cok zor ic sikintim var olmaz olur mu kaygi ve sıkinti birarada tek derdim cocugu saglikla kucagima alabilmek

Back