Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm çok geçmiş olsun, gebelikte çok normal bunlar artık. Bende hala çekiyorum mide rehatsızlığı, geçmedi bi türlü. Midene dokunan yiyecekleri takip et onları azalt derim veya olmadı doktoruna danış.Hayırlı pazarlar arkadaşlar.nasilsiniz.bende bi mide ağrısı iki gündür çok kötüyüm varmi benm gibi mide ağrısı çekip bi çözüm bulan yardım lutfen
Sagolasin canim daha ben başındayım sona doğru olsa hadi karnım büyüdü baskı yapıyı diycm biraz endişelendim o yüzden sonra araştırdım normal yaziyoCanımm çok geçmiş olsun, gebelikte çok normal bunlar artık. Bende hala çekiyorum mide rehatsızlığı, geçmedi bi türlü. Midene dokunan yiyecekleri takip et onları azalt derim veya olmadı doktoruna danış.
Demir hapı içiyo musun.bana demir hapı inanılmaz mide ağrısı yapmıştı içemedim hiç.Hayırlı pazarlar arkadaşlar.nasilsiniz.bende bi mide ağrısı iki gündür çok kötüyüm varmi benm gibi mide ağrısı çekip bi çözüm bulan yardım lutfen
Sen nasılsın cnm, nasıl gidiyor herşey yolundamı? Baya ilerlemiş hamileliğin. Kontrollerin için hangi hastaneye gidiyodun? Kadıköydeydşn sen değilmi?Demir hapı içiyo musun.bana demir hapı inanılmaz mide ağrısı yapmıştı içemedim hiç.
Hayır içmiyorum ama tüp bebek olduğu icin başka ilaçlar var kullandigimDemir hapı içiyo musun.bana demir hapı inanılmaz mide ağrısı yapmıştı içemedim hiç.
Aynen kadıköydeyim.yeditepe hastanesine gidiyorum şimdilik ama değiştircem galba bakalım.ben daha iyiyim eskiye göre,uykularım düzeldi baya ona çok seviniyorum.bebek aklıma gelince korku kaplıyo bian ama geleceği düşünmemeye çalışıyorum anı yaşıyım şimdilik diyorum.doğurunca severim işallah bebeği bakalımSen nasılsın cnm, nasıl gidiyor herşey yolundamı? Baya ilerlemiş hamileliğin. Kontrollerin için hangi hastaneye gidiyodun? Kadıköydeydşn sen değilmi?
Son aylarda ağrılar oluyor canım, bel ağrısı çatı ağrısı. Birde arada kaygı oluyor tabi, sezeryan olucam ya kafamda kuruyorum hep. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Bebeğimle kavuşcağımız anı düşünüyorum daha çok.Aynen kadıköydeyim.yeditepe hastanesine gidiyorum şimdilik ama değiştircem galba bakalım.ben daha iyiyim eskiye göre,uykularım düzeldi baya ona çok seviniyorum.bebek aklıma gelince korku kaplıyo bian ama geleceği düşünmemeye çalışıyorum anı yaşıyım şimdilik diyorum.doğurunca severim işallah bebeği bakalımsen nasılsın bayaa yaklaştı gece niye uyuyamıyosun ağrın mı oluyo
İlk zamanlarda mıde rahatsızlıkları bulamtılar cok oluyor vucudun hamılelege adapte oluyor taZe zencefıl kaynatıp ıcmek mıde bulantlarna ıyı gelıyor dıye duymustumSagolasin canim daha ben başındayım sona doğru olsa hadi karnım büyüdü baskı yapıyı diycm biraz endişelendim o yüzden sonra araştırdım normal yaziyo
Canim Allah yardımcınız olsun ben bu sayfayı çok uzun zamndır takip ediyorm neredeyse bütün sayfalarını okumuşumdur kendimden örnek vermiyck çünkü ilaç kullanarak çok iyi olmasamda idare edebiliyorum ama senin gibi ilaçsız mücadele edip de bi günü bugününü tutmayan ertesi günler daha iyi olanlari çok gordum ben zaten sasiriyorm bu dede bulaşıp ilaç kullnmadsn hamilelik geçirenleri çok güçlü görüyorum sende oklardansın eminim en kısa sürede toparlarsinKızlar nolur bişiler söyleyin.çok ihtiyacım varböyle sabaha kadar panikli geceleriniz oluyo mu sizin de.gene normale dönüyomusunuz sonra
Canım benim hoşgeldin.ilk haftalar biraz daha zor oluyo.bazen hamilelilk hormonları tedavi edebiliyomuş 3. Aydan sonra,psikiyatrim öyle demişti belki şanslılardan olursun sen de.ben 5.ayda biraz toparlamıştım ama dün gene sigorta attı sanki.işallah toparlarım yine bakalım yarın ola hayrolaBende bu forma hoşbuldum:)yerimi buldum.Bsşladı bende de kaygı,anksiyete.Kalbim çarpıp duruyor.Moralim bozuk.Bi de bunu kimseye anlatamama.Eşim kendi kendine hastalık çıkarıyorsun der.napıcam yine ilaca dönmek istemiyorum.O yüzden pasiflor şurup içiyorum.
Canım teşekkür ederim desteğin için.allah hepimizin yardımcısı olsun.inan gözyaşları içinde dua ederken allahım bize yardım et diye ediyorum gerçekten de bizler gibi olan herkez içinCanim Allah yardımcınız olsun ben bu sayfayı çok uzun zamndır takip ediyorm neredeyse bütün sayfalarını okumuşumdur kendimden örnek vermiyck çünkü ilaç kullanarak çok iyi olmasamda idare edebiliyorum ama senin gibi ilaçsız mücadele edip de bi günü bugününü tutmayan ertesi günler daha iyi olanlari çok gordum ben zaten sasiriyorm bu dede bulaşıp ilaç kullnmadsn hamilelik geçirenleri çok güçlü görüyorum sende oklardansın eminim en kısa sürede toparlarsin
Canım salma kendini sakın, olmazmı bizdede aynı şeyler oluyor. Ben on yıldır devamlı gel git yaşıyorum. Olumsuz bişey yaşayınca üzülüp gerilince dahada artıyor tabi. Obezite sınırı demiş doktor şeker falan olur diye demiş, desşn boşver hepsinin çözümğ var merak etme. Şeker yüklemesinden sonra yüksekse eğer diyet veriyolar sonra normale dönüyosun sende bebekte. Yok dşyet işe yaramazsa hap falan veriyolar. Ama üzülme pa bu sıkıntılı durumları çok sever gelir evet ama sonra giderKızlar nolur bişiler söyleyin.çok ihtiyacım varböyle sabaha kadar panikli geceleriniz oluyo mu sizin de.gene normale dönüyomusunuz sonra
Aramıza hoşgeldin canım, biz genelde eşlerimize sıkıntılarımızı anlatamıyoruz zaten çünkü önemsemiyolar. Sanki uyduruyoruz gibş geliyo onlara :) bu forumda birbirimize her türlü sıkıntı ve korkularımızı anlatıyoruz paylaşıyoruz. Destek olmaya çalışıyoruz. Bizi bizden başkası anlamazBende bu forma hoşbuldum:)yerimi buldum.Bsşladı bende de kaygı,anksiyete.Kalbim çarpıp duruyor.Moralim bozuk.Bi de bunu kimseye anlatamama.Eşim kendi kendine hastalık çıkarıyorsun der.napıcam yine ilaca dönmek istemiyorum.O yüzden pasiflor şurup içiyorum.
Neler yaşıyosun, anlatmak rahatlatırsa eğer anlatabilirsin. Benimde ankiyetem sonbaharla birlikte artış gösteriyo hep. Ölüm korkusu yaşıyorum, kendimi heran kalbime bişey olcak gibi hissediyorum. Çarpıntı ve ekstrasistol yaşıyorum. Bu aralar baya baya azaldı şükür ama yinede ufak bi sıkıntıda artıyor. Baxen sıkıntı ya bile gerek kalmadan mutlu anımda bile olabiliyor. Panik atağın cilveleri işte :) on yıldır var bende mesela, çok alıştık birbirimizeArkadaşlar çok saolun.Baharla beraber benim anksiyetem artıyordu.Bahar ayları psikolojik rahatsızlıklar tavan yapar demişti doktorum.Hamileliğim daha yeni ama sıkıntısız geçiyor dememe kalmadan 2 gündür elim hep kalbimde...Tansiyonumda yüksek.Sanırım stresten çıktı.Rabbim şifa versin hepimize...Yaşayan bilir gerçekten