Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benimki bir hafta önden gidiyodu şimdi 2 hafta önden gitmeye başlamış.kafa çapı da önde yine 2 hafta.doktor bişi olmaz ama 2 hafta sonra yine gel kilosuna bakalım dedi.yine de aklıma takıldı ya .böle bişi başına gelen var mı.bi anda kendimi yemeğe verdim çok meyve yedim ondan mı böle oldu acaba

Benimki bir hafta önden gidiyodu şimdi 2 hafta önden gitmeye başlamış.kafa çapı da önde yine 2 hafta.doktor bişi olmaz ama 2 hafta sonra yine gel kilosuna bakalım dedi.yine de aklıma takıldı ya .böle bişi başına gelen var mı.bi anda kendimi yemeğe verdim çok meyve yedim ondan mı böle oldu acaba
Canım bir kaç hafta önden veya geriden olmadının bi problem yaratmayacağını duymuştum. Doktorunda önemsemediyse takma kafana. Meyve yemişsin zaten bolca, zararlı bişey değil. Demekki bebişe yaramış :)

Canım bir kaç hafta önden veya geriden olmadının bi problem yaratmayacağını duymuştum. Doktorunda önemsemediyse takma kafana. Meyve yemişsin zaten bolca, zararlı bişey değil. Demekki bebişe yaramış :)
Ne biliyim işte hani dedim fazla şeker,gebelik şekeri mi ne oldu acaba diye.o zaman bebekler irileşiyomuş.aman ne biliyim işte herşey zararlı diolar.bi de kabızlık öıktı başıma fissürüm vardı benim zamanında o da çatladı yine,baya kanıyo tuvalete girince:(nabcam bilemiyorumm

Ne biliyim işte hani dedim fazla şeker,gebelik şekeri mi ne oldu acaba diye.o zaman bebekler irileşiyomuş.aman ne biliyim işte herşey zararlı diolar.bi de kabızlık öıktı başıma fissürüm vardı benim zamanında o da çatladı yine,baya kanıyo tuvalete girince:KK43:nabcam bilemiyorumm
Şeker yüklene zamanın gelince yaptırırsın cnm, diyetle fslan düzeliyo. Kabızlık kan hapı kullandığımız için genelde oluyor su slımını arttır. Bide doktoruna söyle tabi bu durumu bağırsak düzenleyici şurup var gebelerin kullandığı. Gerek görürse verir. Hamilelik hem güzel hemde işte bu gibi sıkıntıları var, oldun en azından geçici inşallah.

O çaplara hiiiç takilma her bebegin boyutu farklidir ama bi aralik dayatiyo doktorlar o araligin dişini anormal kabul ediyorlar insanlarin moralini bozuyorlar.benim ölçümleriminde kafa kol bel tamami 3 hafta geri cikiyordu ve bebegim cok minik dogdu cunku hem ben minyonum hemde hic yemek yiyememistim ama doktorlar bunu anormal kabul ediyo tabii proflar hariç cunku onlar çok daha bilgili bu konuda

Gerçekten hamilelik zamani cok zor geçiyo bazi insanlar için benimde bir hamilenin yaşayacagi bütün hastalik ve sıkıntıların tamamini yasamistim hamile degilde hasta gibi dolaşiyodum zaten serumla beslendigim icinde genelde hastanede yatiyodum ne berbat günlerdi.bazılarida hicbisey olmamis gibi sapsaglikli dolaniyo ortalarda hamileyken şanslı tipler

Gerçekten hamilelik zamani cok zor geçiyo bazi insanlar için benimde bir hamilenin yaşayacagi bütün hastalik ve sıkıntıların tamamini yasamistim hamile degilde hasta gibi dolaşiyodum zaten serumla beslendigim icinde genelde hastanede yatiyodum ne berbat günlerdi.bazılarida hicbisey olmamis gibi sapsaglikli dolaniyo ortalarda hamileyken şanslı tipler
Ben işte dışarda hamile falan görmeye tahammül edemiyorum.gülüyolar fln normal insan gibi hemen ağlamaya başlıyorum :(

Nasilsiniz arkadaşlar yazyagmurum görünmüyorsun yoksa doğum mu yaptin cnm.fatmacm sende aynn nasilsln

Nasilsiniz arkadaşlar yazyagmurum görünmüyorsun yoksa doğum mu yaptin cnm.fatmacm sende aynn nasilsln
Yok canım doğum yapmadim daha:) artık kaygilarim iyice tavan yapiyor, gece de yatamıyorum adam akıllı. Kafa dağıtmaya çalışıyorum habire. Burayı da okuyorum.

Cnm ven iyiiym bkiom ara sira siz nSiliniz ben öksuruöm hastayimm karnima agri girio bu yuzdenn hamd olsun ama neolsun sen masoslin
Bende iyiyim çok sukur 1 haftadır gribim kusmalar devm ediyo idare ediyoruz cuma kontrolüm var bakalim nasıl bebis

Allah yardımcın olsun canm az kaldı ama bak ne guzel
Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah. Son zamanların streside fena malesef.. şükür ne diyelim..
Kontrolün güzel geçer inşallah hayırlı haberlerle gelirsin:)

Cnm ne kaygilariii benimde vesvesw yineeee bastii gelioo Allah buyuk xa
Şu ekatımlar..
şuan senin durumun bana o kadar güzel geliyor ki.. ilkinde ne salakmisim diyorum kendime. Boş yere takmisim çarpıntıyı vs. Doğumu bilmeden cahil cesaretiyle gitmiştim. Onlar ne dese tamam diyordum. ama şuan durum farklı, işin icine tecrubede giriyor.
Sende zaman geçince aynı şeyleri kendine diyeceksin inanki.. epidural yönüyle de çok çok şanslısın. Vesveseyi bir kenara bırak tadını çıkar bence..

Şu ekatımlar..
şuan senin durumun bana o kadar güzel geliyor ki.. ilkinde ne salakmisim diyorum kendime. Boş yere takmisim çarpıntıyı vs. Doğumu bilmeden cahil cesaretiyle gitmiştim. Onlar ne dese tamam diyordum. ama şuan durum farklı, işin icine tecrubede giriyor.
Sende zaman geçince aynı şeyleri kendine diyeceksin inanki.. epidural yönüyle de çok çok şanslısın. Vesveseyi bir kenara bırak tadını çıkar bence..
Ai grcektenmi insaAllah yaaa
Buugn sordum risklerini de doktor diyo disardada cikinca risk dio kafani sey dusur bu su senin inanclisin bilirsin böle seyleri diorrr hap alincada risk dioo yani hakli onu dusukursek
Suan oksururken vajinam.batiooo yaa sade oksurunce ama cikacakmis gibu sanki aciliormus gibi gecseydii iyidi

Ai grcektenmi insaAllah yaaa
Buugn sordum risklerini de doktor diyo disardada cikinca risk dio kafani sey dusur bu su senin inanclisin bilirsin böle seyleri diorrr hap alincada risk dioo yani hakli onu dusukursek
Suan oksururken vajinam.batiooo yaa sade oksurunce ama cikacakmis gibu sanki aciliormus gibi gecseydii iyidi
Açıklığa bakmıyolar mı canım ultrasonda? Bu şikayetlerini anlattın mı dr.a ya da ebeye?

Napıyosunuz arkadaşlar, nasıl gidiyo hamilelik :) kimsenin bi şikayeti kalmadı sanırsam :KK53::KK53: foruma kimse gelmiyokiiii. Günleri azaltıyoryz yavaş yavaş. Bazen zaman hiçç geçmiyor. Ağlamaklı ağrılı sancılı günler. Bazende çok şükür iyi. Ben hep uyumak istiyorum

Napıyosunuz arkadaşlar, nasıl gidiyo hamilelik :) kimsenin bi şikayeti kalmadı sanırsam :KK53::KK53: foruma kimse gelmiyokiiii. Günleri azaltıyoryz yavaş yavaş. Bazen zaman hiçç geçmiyor. Ağlamaklı ağrılı sancılı günler. Bazende çok şükür iyi. Ben hep uyumak istiyorum
Şikayet olmaz mı yahu:olamaz:benim karnım çok şişti ya daha 5buçuk aylığım.aklım almıyo son ayları yani nasıl olcak bu karın diye.geceleri de hep iki saatte bir uyanıyorum sonra zor dalıyorum.bazen uyumadım diyorum bakıyorum saatler geçmiş meğer uyumuşum.ama sanki beynim uyumuyo.bi garip.sizde de oluyo mu?anlamadım anksiyete mi hamilelik mi herşey birbirne karıştı sanki.buarada ağrı benim şimdiden oluyo dün yürüyemedim bile hiç takma kafana yani erken doğum falan.senin çok azın kaldı ne güzel:KK48:

Şikayet olmaz mı yahu:olamaz:benim karnım çok şişti ya daha 5buçuk aylığım.aklım almıyo son ayları yani nasıl olcak bu karın diye.geceleri de hep iki saatte bir uyanıyorum sonra zor dalıyorum.bazen uyumadım diyorum bakıyorum saatler geçmiş meğer uyumuşum.ama sanki beynim uyumuyo.bi garip.sizde de oluyo mu?anlamadım anksiyete mi hamilelik mi herşey birbirne karıştı sanki.buarada ağrı benim şimdiden oluyo dün yürüyemedim bile hiç takma kafana yani erken doğum falan.senin çok azın kaldı ne güzel:KK48:
Aynen uyku konusu benimde öyle cnm normal hem hamilelik hem anksiyete karışıyo işte birbirine...gün yaklaştıkçada insan tedirgin oluyor. Ben sezeryan olucam çünkü. Korkuyorum az biraz :sus:

Back