Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amin cnm.ins
Aramiza yeni katilanlar var hosgelmisler
Bebeyi kilosu fasla olan arkadas uzulme benimki 1977 gr az dusun belki 37 de alcaklsr dusun ben neyapayimm hiccc dua ediommm seninki kacmis kilosuu diyet edersinn tm cnm hersey belli olmaz öle uzulme sen

Canım salma kendini sakın, olmazmı bizdede aynı şeyler oluyor. Ben on yıldır devamlı gel git yaşıyorum. Olumsuz bişey yaşayınca üzülüp gerilince dahada artıyor tabi. Obezite sınırı demiş doktor şeker falan olur diye demiş, desşn boşver hepsinin çözümğ var merak etme. Şeker yüklemesinden sonra yüksekse eğer diyet veriyolar sonra normale dönüyosun sende bebekte. Yok dşyet işe yaramazsa hap falan veriyolar. Ama üzülme pa bu sıkıntılı durumları çok sever gelir evet ama sonra gider :KK66:
Şeker yüklemesine gidemicem ki sanırım.su içme öncesinde dedi,benim gece yine korkunçtu sabaha kadar çarpıntı uyuyomama ağzım kurudu devamlı panikten 1 litre su içtim en az.1 saat uyudum en fazla.stresten şekerim fırlamıştır yanlış çıkar muhtemelen.allahım nabıcam uyumak için ben doktor cumartesiye kadar yaptır dedi.en fazla kaç gece sürer bu uyuyamama durumu acaba

Şeker yüklemesine gidemicem ki sanırım.su içme öncesinde dedi,benim gece yine korkunçtu sabaha kadar çarpıntı uyuyomama ağzım kurudu devamlı panikten 1 litre su içtim en az.1 saat uyudum en fazla.stresten şekerim fırlamıştır yanlış çıkar muhtemelen.allahım nabıcam uyumak için ben doktor cumartesiye kadar yaptır dedi.en fazla kaç gece sürer bu uyuyamama durumu acaba
Öyle veya böyle canım yaptırman gerekiyosa yaptır. Stresten fırlamuştır diye düşünme. Sakinleşmeye çalış. Nasılki bı hastalık gelgitleri sever. Belki bir gün sürer belki bir ay, senin elinde cnm.

Öyle veya böyle canım yaptırman gerekiyosa yaptır. Stresten fırlamuştır diye düşünme. Sakinleşmeye çalış. Nasılki bı hastalık gelgitleri sever. Belki bir gün sürer belki bir ay, senin elinde cnm.
Aradım da sabaha kadar uyumamanız bile etkiler gelmeyin dedi.nabıcam bilmiyorum:(

Buarada geçmiş olsun y4zy4qmurum y4zy4qmurum çok darısı bizim başımıza.umarım herşey yolundadır. N nilay984 ben de 25 te olmama rağmen kasılmalar başladı.özellikle bu kötü geçen iki gündür karnım taş gibi oluyo sonra gevşiyo.20kere fln olmaya başladı günde.ne dedi sana doktor bunla ilgili?bana magnezyum verdi nedenini sölemedi.

Buarada geçmiş olsun y4zy4qmurum y4zy4qmurum çok darısı bizim başımıza.umarım herşey yolundadır. N nilay984 ben de 25 te olmama rağmen kasılmalar başladı.özellikle bu kötü geçen iki gündür karnım taş gibi oluyo sonra gevşiyo.20kere fln olmaya başladı günde.ne dedi sana doktor bunla ilgili?bana magnezyum verdi nedenini sölemedi.
Canım benim benimde çok erken başlamıştı kasılmalar o haftalardaydı sanırım, banada magnezyumunu aksatma hiç dedi. İlişki yasakladı :) ayakta fazla durma çok gezinme dedi. Bunlara dikkat ettim biraz faydası oldu. Benimde günde 20-30 kez oluyordu. Hatta bi kere 4-5 saat boyunca 15 dakikada bire düşmüştü. Suyun gelmediği sürece, kanaman veya kekelenmen olmadığı sürece kafa takma bu kasılmaları ama yormucan kendini tabi

Gebelik şekeri çıktı benim moral sıfır.orda o sıvıyı içirdiklerinde bi de atak geçirir gibi oldum.bence stres de etkiledi ya.hepinizinki normal mı çıktı?var mu çevrenizde bınu yaşayan

Çok sevindim darısı başımıza nasıl acaba şimdi nasıl geçti toparlaninca yazar mutlaka
Teşekkürler kızlar, şükür herşey yolunda. Bugün bir haftalık olduk maşallah. Doğumumda su gibi geçti binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Sancılarımı evde çekebildim, gece 4te yatış yaptırıp 6.40da bebeğime kavuştum. Çoğunu evde geçirmek çok çok güzeldi. Kendi sancımla suyumla doğum yaptım, ebeler çok çok iyiydi, dr.da doğuma girdi ve ne oldugunu anlamadan 8 cm açklıktan sonra birden doğum oldu. Allahım hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)

Gebelik şekeri çıktı benim moral sıfır.orda o sıvıyı içirdiklerinde bi de atak geçirir gibi oldum.bence stres de etkiledi ya.hepinizinki normal mı çıktı?var mu çevrenizde bınu yaşayan
Ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım şeker çıkmadı, bunda yaptırmadım kandan baktırdım sadece açlık şeker tokluk şeker şeklinde. Streste etkilidir tabi. Ama diyetmi verdi doktorun ne önerdi, ilaçmı başladınız

Magnezyum u ihmal etmeyin çok iyi geliyor kasıl maya bende kutladım aynı şikayet ten

Ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım şeker çıkmadı, bunda yaptırmadım kandan baktırdım sadece açlık şeker tokluk şeker şeklinde. Streste etkilidir tabi. Ama diyetmi verdi doktorun ne önerdi, ilaçmı başladınız
Diyet yapıcaksın dedi bi diyetisyen bulmam lazım.o sırada alet alcakmışım hergün parmağımdan delip kanla kontrol etçekmişim.düzelme olmazsa insüline başlıcakmışım.tabi öğrendiğimden beri aklım devmlı şekerimde şimdi düştü mü indimi noldu.uykusuzluk biyandan engelleyemiyorum ki stresi de kahroluyorum.çocuk helak oldu:(

Uykusuzluk çektiğiniz dönemlerde taktikleriniz var mı.nasıl uyursunuz televizyon karşısında mı yatağa gidip mi aklınıza bişiler gelince nasıl kovuyosunuz?4. Gece bugun benim televizyon karşısında 2 saat dalıyorum sonra böle gece yarısı artık cin gibi sabha kadar kıvran dur.forumun sorucusu oldum buarada ne çok soruyorum dimi:110:

Uykusuzluk çektiğiniz dönemlerde taktikleriniz var mı.nasıl uyursunuz televizyon karşısında mı yatağa gidip mi aklınıza bişiler gelince nasıl kovuyosunuz?4. Gece bugun benim televizyon karşısında 2 saat dalıyorum sonra böle gece yarısı artık cin gibi sabha kadar kıvran dur.forumun sorucusu oldum buarada ne çok soruyorum dimi:110:
O hafzalar bende uyuyamadim normal bi dönem öle oluor

Ben her duayı 11 defa okuyrdm gece uyandgmda felak nas ayetl kursu falan bı bakyrdm uyumsm ama pasıflora surubuda ıse yarıyor

Uykusuzluk çekenlerden biri benim canım.Bir aydır salonda tv.karşısında uyumaya çalışıyorum.Bi de pasiflora şurup içiyorum ama hep kesik kesik uyku.Bu yüzden sabahları hep yorgun kalkıyorum

Uykusuzluk hiç bitmiyoki ya, bende dün gece hiç uyuyamadım sabaha kadar döndüm durdum.

Back