- 28 Ocak 2018
- 114
- 54
- 28
- 40
Hiç korkma artık teknoloji o kadar gelişti ki risk nerdeyse sıfır.hiç görmedim duymadım sezaryan olupta başıma bişi gelen.biz burda konuşurken bile binlerce kişi sezeryan oluyo.hiç bişi olmıcak merak etme :)Aynen uyku konusu benimde öyle cnm normal hem hamilelik hem anksiyete karışıyo işte birbirine...gün yaklaştıkçada insan tedirgin oluyor. Ben sezeryan olucam çünkü. Korkuyorum az biraz
Çok sağol cnm inşallah göz açıp kapayana kadar geçer. Hepimiz için kolay doğumlar diliyorum.Hiç korkma artık teknoloji o kadar gelişti ki risk nerdeyse sıfır.hiç görmedim duymadım sezaryan olupta başıma bişi gelen.biz burda konuşurken bile binlerce kişi sezeryan oluyo.hiç bişi olmıcak merak etme :)
Benim koşturmacayla geçiyor canım. Daha doğurmadım, gelmiyor benim kızçe:) Allah hayırlı zamanda sağlıcakla kavustursun insallah. Sen nasılsın, sıkıntıların ne durumda?Kızlar nasılsınız ne var ne yok daha kımse yazmıyor.yaz yagmuru dogdunmu canım son haftandasın galıba hayırlı haberlerını beklıyoruz
Beni biliyosun canım, dr.la hastaneyle uğraşıyorum. Doğuma ramak kala yaşattıkları sinirlerimi bozdu.. Allah hayırlısını versin insallah.Nasilsiniz kizlar neyapiorsunuz ne durumdasiniz nasil gidio hamilelk
Ben cok sukur ıyıyım psıkolojk sıkntlar bu aralar pek yok fızıksel rahatsızlıklar var ama belm kasıklarm agrıyor bugun dra gıttm dedı artık normal bu agrılar olack bır tek magnezyum verdı sen ne alemdesın 39 un içindemisin bebek ıyı kaldı msallah banada 38+3 de dogum olck dedı suan 32 deyımBenim koşturmacayla geçiyor canım. Daha doğurmadım, gelmiyor benim kızçe:) Allah hayırlı zamanda sağlıcakla kavustursun insallah. Sen nasılsın, sıkıntıların ne durumda?
Beni biliyosun canım, dr.la hastaneyle uğraşıyorum. Doğuma ramak kala yaşattıkları sinirlerimi bozdu.. Allah hayırlısını versin insallah.
Aman olmasında canım. Artık sonlara geliyosun olur o kadar ağrı :) Rabbim sağlıcakla tamamlamak nasip etsin insallah. Çok yorma kendini, yorulursanda azcık da olsa dinlenmek için fırsat bul mutlaka. Ben bugün 39+0 oldum şükür. Artık 40a giriyorum Allahın izniyle:)Ben cok sukur ıyıyım psıkolojk sıkntlar bu aralar pek yok fızıksel rahatsızlıklar var ama belm kasıklarm agrıyor bugun dra gıttm dedı artık normal bu agrılar olack bır tek magnezyum verdı sen ne alemdesın 39 un içindemisin bebek ıyı kaldı msallah banada 38+3 de dogum olck dedı suan 32 deyım
Her türlü zorluğu var kuzum ya, hamileykende fiziksel şikayetlerle psikolojik olanlar birleşiyor o da fena:)Kızlar bir elim ile yazıyor bir el ile beşik salıyor karnındayken sahamızda güzel di ya:'(
Ayy valla hayırlısıyla zamanında doğsalar diye bekliyoz bizdeKızlar bir elim ile yazıyor bir el ile beşik salıyor karnındayken sahamızda güzel di ya:'(
Aynen gun be gun sayıyorm sankı dogum olacak tüm kabuslar bitecek normal hayata donecez dıye inşallahda öyle olurAyy valla hayırlısıyla zamanında doğsalar diye bekliyoz bizde
Kız drn ne dıyor senın elı kulagındadr sımdı cok heyecanlı gerçektenAman olmasında canım. Artık sonlara geliyosun olur o kadar ağrı :) Rabbim sağlıcakla tamamlamak nasip etsin insallah. Çok yorma kendini, yorulursanda azcık da olsa dinlenmek için fırsat bul mutlaka. Ben bugün 39+0 oldum şükür. Artık 40a giriyorum Allahın izniyle:)
Her türlü zorluğu var kuzum ya, hamileykende fiziksel şikayetlerle psikolojik olanlar birleşiyor o da fena:)
Dün devlete gittim kontrole. Artık her an olabilir doğumun dedi. Cuma günüde acile gitmiştim, 1 cm açıklık var dediler. Sürekli hareket ediyorum, bugün sabahtan beri dip köşe temizlik yaptık kv ile elimden geldiğince. Çömelme hareketleri felan yapıyorum açıklık artsın diye. Umarım faydası olur. Son haftada beklemek daha da bir aabır gerektiriyor gerçekten, insan kavusmak istiyor artık. Allah hepimizin gönlünce versin, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)Kız drn ne dıyor senın elı kulagındadr sımdı cok heyecanlı gerçekten
Masallah hareketlısın benm simdiden belim agrıyor egılemıyorm hayrlısıyla olsn ınsallahDün devlete gittim kontrole. Artık her an olabilir doğumun dedi. Cuma günüde acile gitmiştim, 1 cm açıklık var dediler. Sürekli hareket ediyorum, bugün sabahtan beri dip köşe temizlik yaptık kv ile elimden geldiğince. Çömelme hareketleri felan yapıyorum açıklık artsın diye. Umarım faydası olur. Son haftada beklemek daha da bir aabır gerektiriyor gerçekten, insan kavusmak istiyor artık. Allah hepimizin gönlünce versin, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)
Temizliği bırak dinleme ne bak uykusuz günler bekliyor ona göre ben çe yat keyif çat bu son haftadaDün devlete gittim kontrole. Artık her an olabilir doğumun dedi. Cuma günüde acile gitmiştim, 1 cm açıklık var dediler. Sürekli hareket ediyorum, bugün sabahtan beri dip köşe temizlik yaptık kv ile elimden geldiğince. Çömelme hareketleri felan yapıyorum açıklık artsın diye. Umarım faydası olur. Son haftada beklemek daha da bir aabır gerektiriyor gerçekten, insan kavusmak istiyor artık. Allah hepimizin gönlünce versin, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:)
Allah'ın izniyle gelmesi lazım artık canım, ben suni sancidan çok çektim. Korkuyorum o yüzden. Açılma felan da olursa normale katkısı çok olur. İnşallah herşey yolunda gider de sağlıcakla kolaylıkla kavusuruz hepimiz.Temizliği bırak dinleme ne bak uykusuz günler bekliyor ona göre ben çe yat keyif çat bu son haftada:'
Tamam canım inşallahAmin hurma ye Taha süresini mutlaka oku inan ben okudum çok faydasını gördüm
Canm naslsn son gunlerın heralde kırka mı gırecen ayın besınde yanı ptesı günü bı gelısme olursa haber et inşallah sunı sancıya gerek kalmazAllah'ın izniyle gelmesi lazım artık canım, ben suni sancidan çok çektim. Korkuyorum o yüzden. Açılma felan da olursa normale katkısı çok olur. İnşallah herşey yolunda gider de sağlıcakla kolaylıkla kavusuruz hepimiz.
40.haftaya girdim canım, 39+3 olduk bugün şükür. Kasılıp duruyorum geceden beri. Umarım hayırlısı ile bu kez doğum sancısına dönerde Rabbim sağlıcakla kurtarır. İnşallah kendi sancımla su gibi bir doğumum olır. Bekleyen herkese gönlünce doğumlar nasip eylesin Allah.Canm naslsn son gunlerın heralde kırka mı gırecen ayın besınde yanı ptesı günü bı gelısme olursa haber et inşallah sunı sancıya gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?