Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok sagolun tabiki bilgisi var sakin kesme aynn devam et dedi oyle demesi bile nasil rahatlatmisti beni hersey cok kötü kokuyo ya aliscz artık yapck bişey yok
Evet çekmesi kötü ilk aylarda, bulantı tiksinme vs :) ama bi mucizeyi taşımak o kadar güzelki şükürler olsun. Eğer bulantın çok ilerlerse ilaç verebiliyolar aklında olsun:)
Slm kızlar sizi özlüyorum çabucak doğurunca bizim forma gelin iyi günlerimiz bebek doğduğunda telaşeden ne panik ne atak kalmıyor canlar :-!
Ben daha doğurmadan senin topiğe dahil oldum ayrılamıyorumda ayy doğum dedin içim bi tuhaf oldu, hem hemen olsun istiyorum hem de kaygılarım tavan yapıyor

Korkma.cnm ya bir gun herdey cnm Allah var

bende acayip miskinim bugün kediler gibi gördüğüm her köşeye kıvrılıp uyuyasım geliyo valla. Şu gebelik ne menem bişey altüst oluyıruz valla
rabbim sıhhat versinde napalım

bende acayip miskinim bugün kediler gibi gördüğüm her köşeye kıvrılıp uyuyasım geliyo valla. Şu gebelik ne menem bişey altüst oluyıruz valla
rabbim sıhhat versinde napalım
Dün bütün gün öyleydim. Bugünde doğumları okudukça daha da bi garip hissettim. Hava kapalı burda yağmur çişeleyip geçiyor. Yemek yapmam lazım ama içimden gelmiyor. Herşey gözümde büyüyor. Püfff :)

Ben çok duygusalım bugün, herşeye ağlıyorum. Bizden doğumlar başladı, okudukça akıyo gözlerden..
Sen nasılsın?
Senın az kaldı gercekten daha ben 29 haftya gırdm duygusallk normal hepimizde var saglk sıhat olsunda hayrlısıyla bende ugrasyrm mucadele edyrm dogumdan sonra uzermzden bu panik atagı atacagmzı umut edıyorm canm

Kim etto dogzn cnm guzel sey aiii
Bizim mart anneleri grubundan arkadaşlar yaptı cnm.
Senın az kaldı gercekten daha ben 29 haftya gırdm duygusallk normal hepimizde var saglk sıhat olsunda hayrlısıyla bende ugrasyrm mucadele edyrm dogumdan sonra uzermzden bu panik atagı atacagmzı umut edıyorm canm
İnşallah canım. Son zamanların duygu karmaşasını yaşıyorum fazlasıyla. Bir de karın büyüdükçe fiziksel şikayetlerde artıyor illaki.

Neyim var cnm.masallah bir haftadaha kalsa.tamam kalir.ama.y.Allah byuuk tabikide hayirlisiyla
Yok canım çok şükür o kalma gelme meselesini aştım. Dr.umda dedi zaten bu haftadan sonra daha iyi olur diye. İnş. Benim sorunum, bak mesela şuan yatağa girdim ve nasıl yatıcamı şaşırıyorum. Oda bunaltıyo cam açıp yatacak kadar oluyorum. Midemden boğazıma kadar alev alev yanıyor ve hiçbişey kesmiyor artık. Kabus görcem diye gözümü kırpmayada korkar oldum. Zaten zırt pırt uyanıyorum, dinlenemeden kalkıp sersem gibi geçiriyorum günümü. Çok şükür bugüne geldik, hayırlısıyla bundan sonrasıda geçer inşallah. Bizim topiğe gelmende iyi oldu bu arada :)

Evet meguzel cnm gececek cnm.merak etme.ordakinler ne casaretli kimse korkmuo.dogumdan masallah
Benumdemagrim.oluor adet agrisi gibi flaan bende uyaniom.cok sersemdim.bugun halsizdim.zaten yattimm hdp

Evet meguzel cnm gececek cnm.merak etme.ordakinler ne casaretli kimse korkmuo.dogumdan masallah
Benumdemagrim.oluor adet agrisi gibi flaan bende uyaniom.cok sersemdim.bugun halsizdim.zaten yattimm hdp
Ben kendi sancımdan suyumdan korkmuyorum şükür, Allahın izniyle normal doğum istiyorum, müdehale olmadan sağlıcakla alayım istiyorum kucağıma. Kaygılar tamamen anksiyete kaynaklı.. o da ayrı mesele malesef.
Bir de asistanla görüştüm, normal doğumda epidural yapmıyor dr.lar dedi. Anestezi uzmanı tek kişiymiş ve devamlı takip edemez dedi. Bilmiyorum artık.
Zaten illa epidural olsun demiyorum, hayırlısıyla kendi sancmla suyumla doğum yapayım sağlıcakla kavusalım istiyorum.

Sacma aslinda cnm.neyse
Evet ben bide nurettin yildiz hocayi dinlendim bir cocuk dogurmak oda rahatlatti 1 saat sohbet Allahtan hersey ne geliorsa öle iman edip tevekkül neler anlarti bende artik pek korkmuommm yaaa cok sukur cok guzek hayat bu neler olur ama Allahtan geldigini bilmek ozaman azdaa rahatlatioo

Kesinlikle öyle. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.

Beren aynı şeyi yaşıyoruz birebir anlattığın benimle.şimdi doğurdun mu nasılsın bebek nasıl sağlıklı mı???

Arkadaslar ben sitede yeniyim allah uzun omur versin bi kizim var 2 yasinda ona hamileyken cok zor gunler yasadim antidepresann kullaniyodum hamile olunca kestim ama doguma kadar bittim diyebilrm sıkıntidan plezantam.yaslandi 32den sonnra kizim gelisemedi 36dasezeryanla alindi mecburen emzirirken ilacimi kullandim cunku dayanacak gucum kalmamsti simdi bidaha cocuk yapamam diyorum ama sonra kizim yalniz mi kalacak diye uzuluyorum hamileyken ilac kullanip cocugu saglikli olan varmi yada suan hamileyken ilac kullanan benim kadin dogumcum kesinlikle kullanamazssin demisti cvb yazarsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…