Yok canım öyle birşey insanlar ilaçla hamilelik bile geçiriyorlar ki sen bırakmışsın... vücudundan zaten 2 haftada atılıyor en geç..
Merhaba Arkadaşlar
Bu topiği bulmam iyi oldu.Ben de okb hastasıyım bundan 1 ay öncesi kadar ilacı bıraktım.Hastalık halen devam ediyor ama bebek istediğim için bıraktım.Şimdi merak ettiğim şu benim ailem bana ilaç kullandığım için en az 6 ay hamile kalmamalıymışım içimin temizlenmesi için ama ben 6 ay bekleyememki ALLAH inşallah çok bekletmez oda var tabiki ama sizce denemelere başlasam kötü olmaz değilmi ne olur bana yardım edin.Bende hamile kalmak istiyorum.Ama bu hastalık yakamı hiç bırakmayacak benimm
canim cok gecmis olsun papatya cayi iyi gelir diye bi doktor soylemisti amabir r fincan fazlasi zararli her seyin oldugu gibi bununda aslinda ne guzel bir umut isigi olmussun bircok insana hamile kalip bebegini saglikla kucaklamissin ama son cumlen biraz uzdu acikcasi beni,panik atak hastasi olan biri olarak ve en yakinlarini kanserle mucadele ederken goren bilen biri olarak bunu asla soylememeni daha dogrusu asla boyle hissetmemeni isterim,biliyorum cok zor bir hastalik ama sonucta en fazlasi 10 dk suruyor ve biz yasiyoruz ve belki de bebeginde saglik bulacaksin onu kucagina alip kokusunu icine cektigin zaman neler hissediyorsun sen benden daha iyi biliyorsun bunlari sakin boyle dusunme ve guclu ol her anne gibi sevgilerallah kimseye bu hastalığı yaşatmasın diyorum öncelikle.ben de yalaşık 5-6 senedir p.a. hastasıyım.bu hastalık yüzünden bebek sahibi olmaya cesaret edemezken sürpriz bir hamilelikle karşılaştım.napıcam nedicem derken allahımın yardımıyla bebeğimi dünyaya getirdim.tabii çok sıkıntılı günlerde yaşadm.şimdi bütün gün bebeğimle ilgilenirken sanki daha iyiyim ama arada yokluyor o zaman kendimi dışarı atıyorum bi komşuya gidiyorum örneğin.fakat daha çok geceleri yokluyor o zaman çok çaresiz hissediyorum kalkıyorum bebğimin eline tutuyorum sonra bi bakıyrm uyumuşum.ilaç kullanırken gayet iyi oluyrm ama hamilelikte hiç kullanmadım,şimdi de emzirdiğim için kullanmıyrum .bitkisel birşeyler düşünüyorum , kullanan ve memnun kalan arkadaşlar varsa yardımlarını beklyrum.emzirme döneminde bütün bitkiler kullanılımıyormuş mesela kava kava otu , bu konuyla ilgili yazarsanız sevinirim.
çok kötü bir hastalık, bazen keşke kanser felan olsaydım da panik atak olmasaydım diyorum , gerçekten ancak yaşayan bilir bunu..
canim insallah ilac kullaniyormusun bilmiyorum ama hamilelik dusunuyorsan doktorunla beraber birakmayi dusunmeni tavsiye ederim cunku ben birden biraktim az da olsa sikintilarim oldu sen yasmazsin insallah dun aksam cok azcik yokladi bu hastalik ama bebegim ve ben seni yenicez dedim hemen kalkip pencereyi actim derin bir nefes aldim inan bana gecti Allahim guc veriyor bence insallah sende saglikla bebegini kucagina alirsin canimkızlar merhaba hepinize:)
her yazılanı okudukça insan kendinden birşey buluyor. kendimizi çoğunlukla yalnız hissederiz ama sizler sayesinde daha bi umutlanıyoruz. aslında önyargılarımız sonucunda çıkmazlara giriyoruz ama sizlerden aldığım dersler sayesinde bu dönem içerisinde elimden geleni yapıcam. bir üç ay sonrasında düşünüyorum bebeği. o zamana kadar hazırlamakta istiyorum kendimi. gerçekten Allaha sığınıcağız belki içimizde belirdiği gün herşey değişecek bizim için. Allah hepimize sağlıklı bi hamilelik dönemi ve bebiş nasip etsin inşallah. hepinize paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.