Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

hayirli kandiller nilcigim.cok sevindim randevunun iyi gectigine.doktorunun iyi olmasi, insanin icine sinmesi cok önemli.destek alman cok iyi olmus.insallah seker yüklemenenin sonuclarida iyi cikar, icin rahat eder.bende ikinci bir bitkisel ilaca basladim, ataklarim cok arttigi icin.kendi ilacim, ki oda bitkisel, cok yetersiz kaliyordu.senin gibi benimde ataklarim ve extralarim cogaldi, simdi nefes darligi eklendi bide, ne kadar bebekten kaaynaklandigini bilsemde cok huzursuz oluyorum.yeterince hava alamiyorum cok kötü bir his bu, hele bizim gibiler icin.bakalim ikinci 4-5 gün oldu baslayali, insallah biraz rahatlatir beni.

ben varim adaycigim.yine uyuyamadim.iyimisin?

ben zaten 4de uyuyorum cnm.sahursa sonra.sol göğsümün kemikleri ağrıyor yatsamda uyuyamıyorum.hep saga dönerekte yatamıyorum.Allah şifa versin hepimize.
bu arada eşimin halasının oğlu gelcekmiş yarın istanbuldan 10 yaşında felan bayrama kadar kalcakmış.eşime diorum ben zaten hamileyim çocukla nasıl ilgilencem bana sormadan gönderiolar çocugu ben zaten 4de yatıyorum anca sabah 12de kalkıyorum kalk çocuga kahvaltı ver yemek hazırla.eşimde bana kızıyo bende küçükken halamlara gidip kalıyodum dio.bende şu an ben hamileyim dedim.ben bakarım dio kızgınca.valla hamilelik sabır işi ne diyim herkesi Allaha havale ediyorum.usandım herşeyden

canim ya sikma canini.sonucta 10 yasinda cocukmus.öyle cok bakima muhtac degilmis.tv izler sen uyurken.cocuk kitaplari varsa evde okur mesela.ama haklisin sana sormadan göndermeleri ayip aslinda.bakalim müsaitmiyim,rahatsizmiyim,halim vaktim varmi.hic düsünmez bizim insanimiz.senden önce esinin demesi lazimdi,hanimin hamileligi zor geciyor kusura bakmayin diye.ama iste erkek milleti,söz konusu kendi akrabasiysa birde sesini cikarmaz asla. emri vakileri bende sevmem.belki üsütmüsündür, klima yada vantilatör yüzünden agriyordur.dikkat et kendine.yel girmis derler bizim orda.nefes aldikca batar.bana genelde,cam acik yatinca, vantilatörü abartirsam oluyor.bol bol dinlen.allah sifa versin sanada hepimizide.

Günaydın herkese.Dün misafirim vardı giremedim.
Aday çok sinirlendim sabah sabah bu nasıl bir düşüncesizlik ya

Nil psikolog psikiytr görüşmelerine çok sevindim..Şeker yüklmesi sonucunu beklioruz..

kuzucuklarım selam, dün fırsatım olmadı giremedim kızlar ciğer geliştirici iğnemizi olduk kızımla... ama aklım sizlerdeydi hep...
nilcim terapinin iyi geçmesine çok sevindim...
bende yarın o prof. a gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim sebepsiz bir su yükselmesidir...
bu arada geçmiş kadir geceniz mübarek olsun...
iyi ki varsınız umarım hepiniz iyisinizdir...

Duygucum biriyle konuştum hamileliğim boyunca suyum o kadar fazlaydıki hep suyum geldi dedi ama bebeği çok iyi..anlamadım ben bu senin işi..

Duygucum biriyle konuştum hamileliğim boyunca suyum o kadar fazlaydıki hep suyum geldi dedi ama bebeği çok iyi..anlamadım ben bu senin işi..

attt efrahım ya doktorumda diyo ki önemsiz olabiliri hiçbişey ifade etmeyedebilir diyo ama tedbir amaçlı bakmamız lazım diyo bebekte bir rahatsızlığada işaret edebilirmiş hiçbişey olmayabilirmişte aman tatlım iyi sonuçlar alimde yarın ne diyim bende şaştım kaldım walla yaa....

canım ben burdayım..umarım hayırlı haberler alırızz senden..merakla beklıyorum..ruhunu sıkma fazla, iyi düşünmeye devam :)

sağol cnmmm amiiinnn hepinizden allah razı olsun desteğiniz için walla... muhakkak haber vericem yatırmaya falan kalkmazlarsa tabi(

haklısın valla.amin cnm Allah sagsaglim kurtarsın bizleri.
Günaydın herkese.Dün misafirim vardı giremedim.
Aday çok sinirlendim sabah sabah bu nasıl bir düşüncesizlik ya

Nil psikolog psikiytr görüşmelerine çok sevindim..Şeker yüklmesi sonucunu beklioruz..

öyle cnm asıl benim psikolaga ihtiyacım varda iştee psikolog yok burda evlenip ailenden uzaklara gelirsen böyle değersiz olursun iştee.az kaldı elime odunu alıp eşimi dövecem bi gün terapi gibi gelirbayramda köye ailesinin yanına gidicek yolları bozuk ben bu defa gitmicem.ne olur ne olmaz.akşama kadar gider durur.demezki karım evde erken gideyim.çokta umrumdaydı olursa bişey ararım komşuyu.yedi yabancı daha iyidir.kızıma ben yeterim

ay cnm inşallah iyi haberlerle geliceksin buna inanıorum.üzme kendini bebişlerimiz biz üzüle üzüle onlarda üzülüolar hep
haberlerini bekliyoruz.

Kızlaaarr..

Şekerim 50 mg. da 150 çıktııı...
Doktor yüksek dedii..
Haftaya 100 lük tekrarlanacak..
Bugün zor dayandım başdönmesinden..
Bayılacaktım nerdeyse..
Haftaya ne yapacağım ben yaa...

Kızlaaarr..

Doktor yüksek dedii..
Bayılacaktım nerdeyse..

toklukmu 150 cnm sınır kaçtıki fazlada yüksek değil aslında.100 lükte 4 defa kan verilio biraz sıkıcı oluyo ama aklın kalacagına emegin kalsın derlerya.yaptır için rahat eder.

Kızlaaarr..

Doktor yüksek dedii..
Bayılacaktım nerdeyse..

ben 50lik de acillik oldum nil fenalaştım ve 185 çıktı.100lüğe kadar 1 hafta perhiz yaptım hamurişini kestim ve sınıra düşürdüm sen de bu hafta dikkat et kuzum düşer inş..

toklukmu 150 cnm sınır kaçtıki fazlada yüksek değil aslında.100 lükte 4 defa kan verilio biraz sıkıcı oluyo ama aklın kalacagına emegin kalsın derlerya.yaptır için rahat eder.

Evet tokluk 150.. 130 ve 140 üstü şeker fazla demek oluyormuş..
Yav emek önemli değil.. Çok kötü oldum ben bugün.
Eşim tüm gün izin aldı geldi.. Adamın koluna yaşışarak gezdim tüm gün..
1 saat zor dayandım... Tuzlu birşey yemeyince mahvoluyorum..
1 saat sonunda tuzlu yedimde gözlerim açıldı azıcık..
100 lükte ne yapacağımki ben..
4 saat aç mı kalınıyor, geceki açlığın üzerinee.....

ben 50lik de acillik oldum nil fenalaştım ve 185 çıktı.100lüğe kadar 1 hafta perhiz yaptım hamurişini kestim ve sınıra düşürdüm sen de bu hafta dikkat et kuzum düşer inş..

efrah yaa bizde şeker varmı yokmu halen anlamış değilim.benim 100 gramlıgı 50 gramlıktan sonra ertesi gün yaptılar periz felan vermediler.iki gün üstüste şekerli su içen birinin şekeri yüksek çıkar heralde.dahiliye normal dio kadın doğumcu yüksek dioya çok kızıyorum çünki ben net olmayan şeyler hepsinirimi bozuyoo.varsa vardır şeker yoksa yoktur bunun ortası varmıı:13:

Yav benimde başım döndüüü döndüüü.. Ha düştüm bayıldım bayılacağım..
Ama benimki şekerden değil biliyorum.. Tuzsuzluktan..

efrah ben zaten hiçbirşey yemiyorum kii.. Çarpıntım oluyor yaa.. Her zaman yarım tabak yer kalkarım..
Ne ekmek yerim, ne hamurişi.. Nerden n oldu bu şeker ben bileedim..
Dr. perhiz yap dese, neyden yapacağım kii..
ZAten yemiyorum hiçbirşey...

Birde anlat ban ne olur yaa...
100 lükte 4 kere kan alınıyor yaa.. 4 saat hiçbirşey yemiyor musun...
Yemek önemli değil.. Ben tuz yalasam bile bana yeter...

Kızlaaarr..

Doktor yüksek dedii..
Bayılacaktım nerdeyse..

canım çok geçmiş olsun... nedir bu ya nazar değdi iyice... neyimizede değiyosa bende anlamış değilim...
gebelikte oluyor öyle şeyler tatlım sıkma canını benim suyumun şekerle alakası olma ihtimali varmış ben bebeğimde bişey olmasında bende gebelik şekeri olsun diyorum walla nasılsa geçici bişey sıkmamaya çalış tatlım kendimi... Allah ın izniyle bir atlatsak hepimiz şu günleri...

ewet cnm yemiyosun hiç bişey

duygucum şekerde olmasın şekerde basit bişey degil oda bebişe zararlı ben ondan çok takıorum şekere.

bu arada kızlar şekerler acaba biz çok evhamlı sıkıntılı oldugumuzdanmı çıkıyor acaba.hepimiz tatlı hamur işi o kadar tüketmioruzkii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…