Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi nerdeyse aynı durumdayızo kadar yorgunum ki bende insan annesi babası evine gelince atak geçirir mi ben geçirdim. Hiçbir şekilde misafir düşüncesine giremiyorum benim evimde yada kayınvalidemin evinde olsun düşüncesi bile bana atak geçirtiyor. Bünye olarak çok yoruldum ve bu ay ilk defa korunmasız ilişki oluştu şuan kan vermek için bekliyorum ve misafir gelecek diye ki onlardan annem babam kayınvalidemlere gelme ihtimali ve içeri girmeden gittiler ama ben aniden atak geçirme moduna girmiştim bile
ağır bir sakinleştirici içtim ama çeyreğe kırdım şuan acaba içmesemiydim diye sıkıntılanıyorum. Hamilelik durumu varsa risk olur mu olmaz mı diye
Kardeşim her gelmek istediğinde bişeyleri bahane ettim sonra sen beni istemiyorsun diye küstü anlatmaya çalıştım ama onun üzüldüğüne mi yanayım kendi derdime mi bilmiyorum siz yine oturuyormuşsunuz ben atak geçiriyorum betim benzim atıyor 10 dk sakinleşip o halde yanlarına geliyorum insna anne babasından korkar mı atak geçirecem diye korkuyorumBendede aynı durum var.panik atak geçirMiyorum.ama çok geriliyorum kaygılanıyorum.özellikle uzun süredir görmediğim birileri gelecekse.korkulu bir ifadeyle oturuyorum.insanlarda geriliyor ztn.sonra kafamda kuruyorm.gelmelerini istemediğimi düşğnecekler filan diye.dahada geriliyorum
Kardeşim her gelmek istediğinde bişeyleri bahane ettim sonra sen beni istemiyorsun diye küstü anlatmaya çalıştım ama onun üzüldüğüne mi yanayım kendi derdime mi bilmiyorum siz yine oturuyormuşsunuz ben atak geçiriyorum betim benzim atıyor 10 dk sakinleşip o halde yanlarına geliyorum insna anne babasından korkar mı atak geçirecem diye korkuyorum
Söyleyince de değişmiyor inanın bu sefer atak geçirecem onlarda kötü olacak benim yüzümden huzursuzlanacak sanıyorum. Lust 50mg kullanıyorum ama en kısa zamanda gidecem yeniden dr a 540 lira olmuş muayene ücreti. Bende gebelik istiyorum sanırım ama korkuyorum gebelikte ilaç kullanımı olabiliyormuş dr ile görüştünüz müBence kardeşine filan söyleyebilirsin.ben bi dönem söylemiştim. ozaman geçiyor biliyormusun.nasılsa biliyorlar diye kaygıla on azalıyor.kesinlikle söyle.kullandığın ilaç v.s varmı.bana paxera iyi geldi.şuan hamileyim bıraktm.1 ay oldu dayanıyorm
Söyleyince de değişmiyor inanın bu sefer atak geçirecem onlarda kötü olacak benim yüzümden huzursuzlanacak sanıyorum. Lust 50mg kullanıyorum ama en kısa zamanda gidecem yeniden dr a 540 lira olmuş muayene ücreti. Bende gebelik istiyorum sanırım ama korkuyorum gebelikte ilaç kullanımı olabiliyormuş dr ile görüştünüz mürisksiz ilaçlar ile sakinlik belki sağlarsınız
Hemen sorun olmaz korkmaKonu sahibi nerdeyse aynı durumdayızo kadar yorgunum ki bende insan annesi babası evine gelince atak geçirir mi ben geçirdim. Hiçbir şekilde misafir düşüncesine giremiyorum benim evimde yada kayınvalidemin evinde olsun düşüncesi bile bana atak geçirtiyor. Bünye olarak çok yoruldum ve bu ay ilk defa korunmasız ilişki oluştu şuan kan vermek için bekliyorum ve misafir gelecek diye ki onlardan annem babam kayınvalidemlere gelme ihtimali ve içeri girmeden gittiler ama ben aniden atak geçirme moduna girmiştim bile
ağır bir sakinleştirici içtim ama çeyreğe kırdım şuan acaba içmesemiydim diye sıkıntılanıyorum. Hamilelik durumu varsa risk olur mu olmaz mı diye
Teşekkür ederim gebelik yokmuş zatenHemen sorun olmaz korkma
Herkese geçmiş olsun ben de panik atak ve anksiyete hastasıydım çok hafif gelir arada o da hemen kontrol ediyorum, neden kendinize bu eziyeti yapacaksınız hamilelik demek vücudun ve hormonların allak bullak olması demek, bu hastalığı yenmek için hobilere vakit ayırmak, gezmek, spor yapmak zorundasınız. Bu forumu yıllardır takip ederim, çocuk olduktan sonra herkes daha da depresyona giriyor ve eşiyle de sorun yaşamaya başlıyor ve çocuk asla aşkı yüceltmez, bitirir. Artık çıldırmış hormonların kocana da annelik yaptırır ve onu senden uzaklaştırır oysa ki panik bozukluğu olan insanların kendisi sevgiye açtır ve ihtiyacı vardır. Sürekli bir hamilelik merakı neden neden anlamlandıramıyorum, çocuksuz hayat inanın mükemmel dışarıda çok güzel bir hayat var, yaşamak kolay değil ama vaktin olursa enerjin olursa yaşayabilirsiniz biraz kendinizi düşünün bu hayatta önce ideallerinize ulaşın, eksik herşeyi tamamlayın ha o zaman dersenız çocuk eksik yapın. Üreme yetisi verildi diye ürüyoruz madem düşünme yetimiz var ama hiç düşünmüyoruz. Araştırmalar şunu gösteriyor ki zekası yüksek insanlar çocuk yapmıyor ve çok mutlular, hatta daha sağlıklılar; gezin, tozun, sevişin, kedi köpek bakın. Kendinizi gerçekleştirince düzeleceksiniz.
Yok cnm niye olsun.o gebelikte dahi kesilmeyen bir ilaç doktoruna sorabilirsinGebelik öncesi selectra kullanırsam gebeliğe engel olur mu.
Teşekkür ederim cevap için benim ağustos da 4 yıl olcak evleneli çok kafaya takip sitresli olduğum icin günüm hep ağlamaklı geciyo bu yüzden bu karar verip doktora gittim bu hapı verdi onayladı ben yinede sormak istedim kullanan varsa diyeYok cnm niye olsun.o gebelikte dahi kesilmeyen bir ilaç doktoruna sorabilirsin
Yok yok hiç endişe etme bende paxera kullanıyorm.hamilelik boyunca kullandm.ayrıntılı ultrasonda filan sıkıntı çıkmadı.doğm yapıncada kullanıcam.kimse keyfinden içmiyor mecburuz ve ilaç kullanırken hamile kaldım.sende gerekirse hamilelikte filanda kullan.hiç strese girme.bebeğe stres daha zararlı.Teşekkür ederim cevap için benim ağustos da 4 yıl olcak evleneli çok kafaya takip sitresli olduğum icin günüm hep ağlamaklı geciyo bu yüzden bu karar verip doktora gittim bu hapı verdi onayladı ben yinede sormak istedim kullanan varsa diye
Çok teşekkür ederimYok yok hiç endişe etme bende paxera kullanıyorm.hamilelik boyunca kullandm.ayrıntılı ultrasonda filan sıkıntı çıkmadı.doğm yapıncada kullanıcam.kimse keyfinden içmiyor mecburuz ve ilaç kullanırken hamile kaldım.sende gerekirse hamilelikte filanda kullan.hiç strese girme.bebeğe stres daha zararlı.
Ben sırf bu zamana kadar çocuğum olmadığı için durumumu düşündüklerimi anlattım o yüzden içmek mecburiyetindeyim sanırım yoksa kafayı yicem inşallah hamile kalirim
Benimde şuan 2 deneme yapıldı ama tutunmuyolar artık hiç kimseye gitmek görmek istemiyorum heleki çocuklu olanları benden sonra evlenen herkesin oldu çok üzülüyorum isyan değil asla ama üzülüyorum işte benimde olsun birilerinin hemen bana sormasindan cekiniyorum sitresim olmasa olucağını biliyorum ama yapamiyorumBenimde 5 yıl olmadı.tüp bebek tedvileriylede olmadı.sonra kendiliğinden oldu 2 side.hem oğlum var şimdide kızımı bekliyorm.hiç kafana takma.keşke hiç üzülmeseydim filan dedim sonradan ama insanın elinde olmuyor.
Sizce doğru bisey yaptım mi bugün basliycam hapa belki biraz yatışırsam kafam rahat olunca düşünmezsem olur belki allah izin verirseBenimde 5 yıl olmadı.tüp bebek tedvileriylede olmadı.sonra kendiliğinden oldu 2 side.hem oğlum var şimdide kızımı bekliyorm.hiç kafana takma.keşke hiç üzülmeseydim filan dedim sonradan ama insanın elinde olmuyor.