Panik atak ve anksiyetesi olup hamile kalanlar yardımcı olabilir misiniz??

Valla benim yapiyor bazen nefes alamiyormusum gbi oluyor hastaneye bile gittim oyle olunca panik atagim tutuyor ölüm korkusu hastalik korkusu
Ah ya aynı ben hergün doktora gidiyorum. Kan testinde bişiler çıkıyor bakıyorum nette hemen aralarında kanser var ben onu alıyorum arasından korku fenalaşma Rabbim şifa versin inşirah okuyalım bol

Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım.ama ilaçsız atlatamazsın.hamileliktede kullanılan ilaçlar var direk doktorumla görüş onlarla başla.hamile v.s kalırsan bırakırsın.bırakamasanda kullanabiliyor zorda kalınca

Ah ya aynı ben hergün doktora gidiyorum. Kan testinde bişiler çıkıyor bakıyorum nette hemen aralarında kanser var ben onu alıyorum arasından korku fenalaşma Rabbim şifa versin inşirah okuyalım bol
Bende aynıyım kanda biseyler fırlamış mahvoldum .araştırmaktan vücudum ağrılardan ölüyorum

Bir yerlere gitmek özellikle hastaneye gitmek bende aşırı gerginlik yapıyor. Halbuki normal bir muayene olacak ama kalbim çarpıntı oluyor terliyorum ve tansiyonumu yükseltiyorum sizin de tansiyonunuz yükselir miydi 15 e 9 çıktı çok moralim bozuldu ağlıyorum sürekli bebeğe bir zarar vericem diye

O gerginlik bendede vardi canim sanki doguma gitmisim gibi kendimi garip hissediyirdum..bende tansiyon problemi yoktu..tansiyon tehlikeli canim surekli olc kontrol altinda tut

O gerginlik bendede vardi canim sanki doguma gitmisim gibi kendimi garip hissediyirdum..bende tansiyon problemi yoktu..tansiyon tehlikeli canim surekli olc kontrol altinda tut
Şu an evdeyim ve hala stres oluyorum bebegi dusundukce her aklıma geldiğinde strese bağlı tansiyonum yükseliyor ne yapacağım bilmiyorum elim ayağım buz gibi kalbim çok atiyo sürekli gerginim

Şu an evdeyim ve hala stres oluyorum bebegi dusundukce her aklıma geldiğinde strese bağlı tansiyonum yükseliyor ne yapacağım bilmiyorum elim ayağım buz gibi kalbim çok atiyo sürekli gerginim
Canim surekli olc bide doktora git cihaz taktir kontrol.altinda olur tansiyonun..ilac kullanmiyorsun demi?

normalde hamilelikte tansiyon düşük olur cnm.benimki hep 9 5 civarı filan oluyor.gebelikte yüksek tansiyon ilaç kullanmaktan çok daha riskli.bence bi psikiyatriste git.hamilelikte kullanılabilecek bir ilaca başla.ztn hamilelikte hiç ilaç kullanılmaz diye bir durum yok.türkü rahatsızlıkları olan insanlar var.napalım çocuğumuz olmasınmı.banada antibiyotik verdi mesela doktor.oda iyi bile değil.ama napalım.engrksiyon çocuğa daha zararlı.kar zarar dengesi kurmak lazım.kadın doğum doktorun ve psikiyatristle ortak bir karar
alabilirsiniz

Canim eger calismiyorsan disari cikmamaya calis..bide doktora git cihaz takarlar en azindan kontrol altinda olur
Yarın ilk doktor kontrolum var ona bile heyecan yapıyorum. Senin çocuğun sağlıklı dimi canım özellikle zihinsel olarak ona zarar vermekten korkuyorum

Bugün kontrole gittik canım bebek 5 haftalık şu an her şey normal ama bebek biraz aşağıda duruyor dedi. Riskli diyemem ama dikkatli olmakta fayda var dedi
Merhabalar konunuzu okudum öncelikle geçmiş olsun. Bende eğitimciyim ve sizinde eğitimci olduğunuzu gördüm. Bende bir dönem yaşadıklarınızı yaşadım. Ve hemen yardım aldım kısa sürede de çok şükür yendim. Bu zamana kadar yardım almamanıza şaşırdım. Ben o dönem hamile kaldığım zaman doktorum beni psikiyatriste yönlendirmişti ve gebelikte kullanabilecek ilaçlar olduğunu stresin o ilaçlardan bebeğe çok daha fazla zarar verdiğini söylemişti. Bence kısa sürede bir psikiyatrist ile görüşün çünkü panik atak tedavi olmadan düzelmiyor daha da ilerliyor. Geçmiş olsun tekrardan

Evet haklısınız kendi kendisine geçmesini beklemek hayal gibi teşekkür ederim

Merhaba hamileliğinizde mi başlamıştınız ilaca ne kadar sürede etki etmişti ilaçlar bende kendin yenemediğim için ilaca başladım ama henüz etkisini göremedim ilaçsız bu dönemi atlatmak çok zor ve gerçekten daha zararlı bence

İlk 3 aydan sonra kullanılabilen ilaçlar var iyi bir doktor bulup başlayabilirsin böyle emin ol daha zararlı bende kullanmadım bu zamana kadar ama keşke önce başlasaydım diyorum çünkü gebelikte hormonlar yüzünden maalesef çok etki etmiyor ilaçlar seninde 12 haftadan sonra azalacak şikayetlerin şuan vücut alışma sürecinde hamileliğe hastalığımız yenilikleri sevmiyor

Sen hangi ilacı kullanıyorsun canım.kaçıncı haftada başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…