panik atak ve agorofobi

zeynep53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
3
1 haftadir hastayim. Panik atak 3 senedir var. Smdide agorofobi cikti. Çok zor ya bgn de bi agladim ki fenaa nasıl kurtlcak agorofobiden deprsyndan panik aytaktan :KK43:
Bir çok dktra hocaya bile gittim. İlaçlar ilaçlar. Ama kar etmedi. Hersy beyinde biter ama söz dinlmiyo ki :KK43:

Son düzenleme:
1 haftadir hastayim. Panik atak 3 senedir var. Smdide agorofobi cikti. Çok zor ya bgn de bi agladim ki fenaa nasıl kurtlcak agorofobiden deprsyndan panik aytaktan :KK43:
Bir çok dktra hocaya bile gittim. İlaçlar ilaçlar. Ama kar etmedi. Hersy beyinde biter ama söz dinlmiyo ki :KK43:

Panik atak ve agorofobinin birleşmesi toplum tarafından onaylanmama korkusunu çağrıştırdı. Bunun da temelinde kendini beğenmeme olabilir. Bu tanım size uyuyor mu?

[QUOTE="Sevda85, post: 37155497, member: . Bu tanım size uyuyor mu?[/QUOTE]

Yok.. Panik atak vardi bendde. Panik atak nedeniyle agorofobi cikarmis. Doktr ole dedi. Ben yoksa kndmi beğenmiş biriymdir. Sosyalmde.bu aralar agirlsti asosyal oldum. Disari cikasim bile yok. Pankatak var. Panik atak son bulsa agorofobide geciyo. Allah yardmcim olsun :(

Panik atak ve agorofobinin birleşmesi toplum tarafından onaylanmama korkusunu çağrıştırdı. Bunun da temelinde kendini beğenmeme olabilir. Bu tanım size uyuyor mu?
Çok alakasız panik atak agorofobi psikolojik hastalıklar toplumla alakalı değil.

Çok alakasız panik atak agorofobi psikolojik hastalıklar toplumla alakalı değil.

pardon diplomanızı nerden almıştınız? hangi ekolden olduğunuzu da öğrenirsem ben de benimkileri söylerim :)

pardon diplomanızı nerden almıştınız? hangi ekolden olduğunuzu da öğrenirsem ben de benimkileri söylerim :)
Yıllardır hastatayım en az 15 doktorda tedavi oldum onlar anlattı ben dinledim bi çok doktordan eğitim aldık en 1000 hastayla konuştum daha bi çok şey.

Back